geopan1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Καλημερα αντιμετωπιζω το εξης παραδοξο τις τελευταιες ημερες, η smart tv μου κανει μονη της restart, καθε 5 λεπτα, ΜΟΝΟ στο καναλι της ΕΡΤ 1. στα υπολοιπα δουλευει κανονικα. εχω κανει reset και δοκιμασα χωρις συνδεδεμενο wifi
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 On 05/06/2022 at 07:30, geopan1 said: Καλημερα αντιμετωπιζω το εξης παραδοξο τις τελευταιες ημερες, η smart tv μου κανει μονη της restart, καθε 5 λεπτα, ΜΟΝΟ στο καναλι της ΕΡΤ 1. στα υπολοιπα δουλευει κανονικα. εχω κανει reset και δοκιμασα χωρις συνδεδεμενο wifi Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις για λίγο τη δυνατότητα να φορτώνει αυτόματα το περιεχόμενο απο Hbb Tv? Θα το βρεις κάπου στις ρυθμίσεις ανάλογα με το μοντέλο που έχεις. 1
geopan1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ!!! Και κοίταζα για νέα tv Το απενεργοποιησα έκανα επανεκκίνηση, το ενεργοποίησα και δεν ξαναέκανε restart. Ξέρεις γιατί το έκανε αυτο;
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Super Moderators Λύση Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 hours ago, geopan1 said: Ευχαριστώ!!! Και κοίταζα για νέα tv Το απενεργοποιησα έκανα επανεκκίνηση, το ενεργοποίησα και δεν ξαναέκανε restart. Ξέρεις γιατί το έκανε αυτο; Μου το έκανε κάποια στιγμή και σε μενα παλια χωρίς να θυμάμαι σε ποιο κανάλι ήταν. Υποθέτω πως επειδή πρακτικά φορτώνει κάτι σε web κώδικα για να εμφανίζει τις ψηφιακές πληροφορίες κλπ, αν ο κώδικας έχει κάπου πρόβλημα/ασυμβατότητα, μπορεί να κρασάρει το λειτουργικό της συσκευής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα