drentzi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Έχω στο κινητό περασμένους 2 λογαριασμούς Gmail, και στον κάθε ένα έχω καταχωρημένες διαφορετικές επαφές. Αυτό που θέλω είναι όταν ανοίγω την εφαρμογή των επαφών να εμφανίζονται οι επαφές του ενός μόνο λογαριασμού. Παρόλο που στον 2ο λογαριασμό έχω επιλέξει να γίνεται συγχρονισμός μόνο για τα mail (για αυτό χρειάζομαι και τους 2, για να βλέπω τα mail), στις επαφές εμφανίζονται όλες. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να εμφανίζονται μόνο από τον ένα λογαριασμό. Το κινητό είναι Samsung galaxy s20 fe. Σε όποιον έχει τύχει παρακαλω μια βοηθεια.. Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μπες επαφες ,πατησε 3 τελειες πανω δεξια. Επιλεξε Διαχείριση επαφών - Επαφές για εμφάνιση . Από εκεί διαλέγεις πιο θες να φαίνεται. 1
drentzi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, GATE123 είπε Μπες επαφες ,πατησε 3 τελειες πανω δεξια. Επιλεξε Διαχείριση επαφών - Επαφές για εμφάνιση . Από εκεί διαλέγεις πιο θες να φαίνεται. Σε παλαιότερο Samsung έτσι το ρύθμιζα, αλλά τώρα δεν βγάζει αυτές τις επιλογές... Όταν πατάω τις 3 τελίτσες βγάζει αυτο: Ενώ αν πατήσω αριστερά πανω στις 3 γραμμούλες, εκεί μου βγάζει την διαχείριση επαφών και μόλις την επιλέγω βγάζει αυτές τις επιλογες: Και δεν βγαίνει άκρη δυστυχως... δεν υπαρχει πουθενα το "επαφες για εμφανιση"..
GATE123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Παίζει ρόλο που έχω Android 11 . Σε 12 δεν γνωρίζω που είναι.
drentzi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, GATE123 είπε Παίζει ρόλο που έχω Android 11 . Σε 12 δεν γνωρίζω που είναι. Οκ σ ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Contacts-τρεις τελείες στην αναζήτηση- customise view-contacts to display σε pixel android 12.
Tsilitheo2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Πατας το εικονιδιο σου... Επιλεγεις αυτο.... Επιλεγεις αυτο
drentzi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε Πατας το εικονιδιο σου... Επιλεγεις αυτο.... Επιλεγεις αυτο Βασικά όταν ανοίγω τις εφαρμογές "επαφες" (και την εφαρμογή του κινητού και αυτη της google), έκανα αυτές τις ρυθμίσεις και φαίνονται κανονικά οι επαφες του ενός λογαριασμού. Όμως όταν ανοίγω την εφαρμογή για τις κλήσεις για να πάρω τηλέφωνο και επιλεγω στις κάτω καρτελες τις επαφες, εκεί εμφανίζει όλες τις επαφές και των 2 λογαριασμών... Εκεί ειναι το προβλημα, εκει θα ήθελα να φαίνονται μόνο του λογαριασμού που έχω επιλέξει αλλά δεν γίνεται.. Αν έχεις λύση και σ αυτό είσαι πρώτος.
GATE123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, drentzi είπε Βασικά όταν ανοίγω τις εφαρμογές "επαφες" (και την εφαρμογή του κινητού και αυτη της google), έκανα αυτές τις ρυθμίσεις και φαίνονται κανονικά οι επαφες του ενός λογαριασμού. Όμως όταν ανοίγω την εφαρμογή για τις κλήσεις για να πάρω τηλέφωνο και επιλεγω στις κάτω καρτελες τις επαφες, εκεί εμφανίζει όλες τις επαφές και των 2 λογαριασμών... Εκεί ειναι το προβλημα, εκει θα ήθελα να φαίνονται μόνο του λογαριασμού που έχω επιλέξει αλλά δεν γίνεται.. Αν έχεις λύση και σ αυτό είσαι πρώτος. Μάλλον επειδή έχουν μπερδευτεί όλες οι επαφές. Μήπως πρέπει να κάνεις μια εκκαθάριση όλες τις επαφές από το κινητό και να βάλεις το σωστό λογαριασμό και να σου βγάλει αυτές που θες? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από GATE123
Tsilitheo2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, drentzi είπε Βασικά όταν ανοίγω τις εφαρμογές "επαφες" (και την εφαρμογή του κινητού και αυτη της google), έκανα αυτές τις ρυθμίσεις και φαίνονται κανονικά οι επαφες του ενός λογαριασμού. Όμως όταν ανοίγω την εφαρμογή για τις κλήσεις για να πάρω τηλέφωνο και επιλεγω στις κάτω καρτελες τις επαφες, εκεί εμφανίζει όλες τις επαφές και των 2 λογαριασμών... Εκεί ειναι το προβλημα, εκει θα ήθελα να φαίνονται μόνο του λογαριασμού που έχω επιλέξει αλλά δεν γίνεται.. Αν έχεις λύση και σ αυτό είσαι πρώτος. Ξετικαρε το στον λογαριασμό που δεν θες
drentzi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δεν λύνεται το συγκεκριμένο πρόβλημα μου, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Μικρό το κακό..
GATE123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, drentzi είπε Δεν λύνεται το συγκεκριμένο πρόβλημα μου, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Μικρό το κακό.. Λύνεται . Όπως είπα σβήνεις όλες τις επαφές από το κινητό κάνεις αυτό που σου είπε ο @Tsilitheo2 και έχεις μόνο τις επαφές του email που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα