Allan-Wake Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) τα παρακατω ποσα νομιζα οτι δεν πρεπει να πληρωσω οντας πληττομενος covid. Τωρα ειδα οτι τα χρωσταω (υπαρχουν στην κατηγορια οφειλες)... Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι πρεπει να πληρωθουν? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Allan-Wake
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Τι εννοείς η ασφάλεια σου δεν είναι αυτή, γιατι να μην τα πληρωσεις;
Allan-Wake Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι εννοείς η ασφάλεια σου δεν είναι αυτή, γιατι να μην τα πληρωσεις; Βλέπεις που γράφει "πληττομενοι κοβιντ"? Θεώρησα ότι εξαιρούνται Ας μου πει κάποιος αν τα πλήρωσε
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Για τις εισφορές Φεβρουαρίου - Μαϊου του 2020 υπήρχε η δυνατότητα να πληρώσεις εισφορά με 25% έκπτωση (υπήρχε διαφορετικό RF). Η αν ήθελες πλήρωνες όλη την εισφορά για να μη πάρεις μειωμένη σύνταξη, όταν με το καλό βγεις στη σύνταξη. Εσύ βλέπω ότι πλήρωσες ολόκληρη του Μαΐου. Νομίζω ότι πρέπει να πληρώσεις και τις υπόλοιπες. Για αυτούς τους μήνες μάλιστα είχε δωθεί και παράταση και είχε μπει η επισήμανση "πλητώμενοι covid" σε όσους δε πλήρωσαν, για να μη καταστούν ληξιπρόθεσμες και να μη μπουν τόκοι https://thesstoday.gr/πληττόμενοι-επαγγελματίες-παρατείν/ Πρέπει να πας στον ΕΦΚΑ να ρωτήσεις αν πρέπει να πληρώσεις, και πόσα (αν δικαιούσαι ακόμα την έκπτωση). Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από ekrepali 1
Allan-Wake Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Για τις εισφορές Φεβρουαρίου - Μαϊου του 2020 υπήρχε η δυνατότητα να πληρώσεις εισφορά με 25% έκπτωση (υπήρχε διαφορετικό RF). Η αν ήθελες πλήρωνες όλη την εισφορά για να μη πάρεις μειωμένη σύνταξη, όταν με το καλό βγεις στη σύνταξη. Εσύ βλέπω ότι πλήρωσες ολόκληρη του Μαΐου. Νομίζω ότι πρέπει να πληρώσεις και τις υπόλοιπες. Για αυτούς τους μήνες μάλιστα είχε δωθεί και παράταση και είχε μπει η επισήμανση "πλητώμενοι covid" σε όσους δε πλήρωσαν, για να μη καταστούν ληξιπρόθεσμες και να μη μπουν τόκοι https://thesstoday.gr/πληττόμενοι-επαγγελματίες-παρατείν/ Πρέπει να πας στον ΕΦΚΑ να ρωτήσεις αν πρέπει να πληρώσεις, και πόσα (αν δικαιούσαι ακόμα την έκπτωση). Πανω δεξια Ηλ. Υπηρεσιες>Υποχρεωσεις κοινων. ασφαλισης>οφειλες μου τα εχει εκει μαζι με προσαυξηση οποτε μαλλον πρεπει να τα πληρωσω. Επισης λεει οτι θα πανε στο ΚΕΑΟ γιατι δεν τα πληρωσα στην ωρα μου. Οταν μπαινω στο ΚΕΑΟ μου λεει δεν εχω οφειλες... μπαχαλο παλι... θα τους παρω τηλ.... ευχαριστω.
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Πανω δεξια Ηλ. Υπηρεσιες>Υποχρεωσεις κοινων. ασφαλισης>οφειλες μου τα εχει εκει μαζι με προσαυξηση οποτε μαλλον πρεπει να τα πληρωσω. Επισης λεει οτι θα πανε στο ΚΕΑΟ γιατι δεν τα πληρωσα στην ωρα μου. Οταν μπαινω στο ΚΕΑΟ μου λεει δεν εχω οφειλες... μπαχαλο παλι... θα τους παρω τηλ.... ευχαριστω. Εεε άμα υπάρχουν στις οφειλές πρέπει να πληρωθούν. Πάρε και τον ΕΦΚΑ και το λογιαστή σου τη Δευτέρα να βεβαιωθείς. Μη το καθυστερείς γιατί μπορεί να χάσεις και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2134538/menoyn-horis-iatrofarmakeytikh-perithalpsh-250000.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα