Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ! Δεν ήξερα που έπρεπε να γράψω το πρόβλημα μου και το γράφω εδω ελπίζοντας να το δει και να με βοηθήσεις κάποιος.. Είμαι νέα οδηγός!! Σήμερα πριν από 2 ώρες περίπου έτσι όπως γύριζα σπίτι και μπαίνοντας σε ένα χωριό ήταν τρία άτομα πεζά εντελώς στην μέση του δρόμου τα οποία δεν έλεγαν να κάνουν στην άκρη πήγαινα με 20 εκείνη την στιγμή και πάνω στον πανικό δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω.. τα άτομα αυτά βρισκόταν από την θέση του συνοδηγού..Λοιπον έτσι όπως πήγαινα να κάνω προσπέραση έρχεται από το αντίθετο ρεύμα άλλο αυτοκίνητο και πανω στον πανικό μου μην τράκαρω με το αυτοκινητο εχασα τον ελεγχο και πηγα πιο δεξιά και χτυπησα με τον καθρεφτη του αυτοκινητου μου τον αγκώνα από μια κοπέλα.. ο καθρέφτης μπήκε προς τα μέσα ακούστηκε θόρυβος το άτομο δεν έπαθε τίποτα ισως επειδη πήγαινα με 20 εκεινη την στιγμή αλλά πάνω στον πανικό μου δεν σταμάτησα και σηκώθηκα έφυγα.. με έχουν φάει οι τύψεις ομως τωρα... Μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση κατι;;  Να πάρω από μόνη μου τηλέφωνο στην αστυνομια;;

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Elenakiii_96 είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ! Δεν ήξερα που έπρεπε να γράψω το πρόβλημα μου και το γράφω εδω ελπίζοντας να το δει και να με βοηθήσεις κάποιος.. Είμαι νέα οδηγός!! Σήμερα πριν από 2 ώρες περίπου έτσι όπως γύριζα σπίτι και μπαίνοντας σε ένα χωριό ήταν τρία άτομα πεζά εντελώς στην μέση του δρόμου τα οποία δεν έλεγαν να κάνουν στην άκρη πήγαινα με 20 εκείνη την στιγμή και πάνω στον πανικό δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω.. τα άτομα αυτά βρισκόταν από την θέση του συνοδηγού..Λοιπον έτσι όπως πήγαινα να κάνω προσπέραση έρχεται από το αντίθετο ρεύμα άλλο αυτοκίνητο και πανω στον πανικό μου μην τράκαρω με το αυτοκινητο εχασα τον ελεγχο και πηγα πιο δεξιά και χτυπησα με τον καθρεφτη του αυτοκινητου μου τον αγκώνα από μια κοπέλα.. ο καθρέφτης μπήκε προς τα μέσα ακούστηκε θόρυβος το άτομο δεν έπαθε τίποτα ισως επειδη πήγαινα με 20 εκεινη την στιγμή αλλά πάνω στον πανικό μου δεν σταμάτησα και σηκώθηκα έφυγα.. με έχουν φάει οι τύψεις ομως τωρα... Μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση κατι;;  Να πάρω από μόνη μου τηλέφωνο στην αστυνομια;;

Μπορείς  να πας στο σημείο που είχες αυτό το ψιλό ατυχήμα αυριο και να ρωτήσεις... Τι έγινε... Μάλλον θα ξέρουν κάτι... Αν ήταν κάτοικοι της περιοχης.. 

Δημοσ.

Παρε την αστυνομία. Λογικά θα σου που αν εισαι στα λογικα σου που αναφέρεις αυτο το περιστατικό αλλα τουλάχιστον θα εισαι καλυμενβ οτι ενδιαφέρεσαι. Προφανως επρεπε να κάτσεις και να ρωτήσεις αν ειναι ολα οκ εκείνη την στιγμη

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Elenakiii_96 είπε

Χτυπησες κάποιον και έφυγες;

Ποσο πιο λάθος αντίδραση μπορούσες να έχεις;Αμέσως έπρεπε να σταματήσεις να δεις τι έγινε.

Αν δεν μπορείς να το διαχειρίζεσαι όλο αυτό μήπως δεν πρέπει να οδηγάς;

• Like 14
  • Thanks 2
Δημοσ.

αφού ήταν στο δρόμο σου θα μπορούσες να σταματήσεις να περάσουν. Γενικά πρόσεχε πολύ τους πεζούς

Έχω πετύχει πολλά γίδια που προχωράνε στη μέση του δρόμου, σε βλέπουν και σε γράφουν κανονικά, του στυλ είμαι πεζός έχω προτεραιότητα.

Αν πανικοβάλεσαι με τέτοια όμως, δε τα βλέπω καλά τα πράγματα

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Elenakiii_96 είπε

να με βοηθήσεις κάποιος.. 

πήγαινα με 20 εκείνη την στιγμή και πάνω στον πανικό δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω..

πήγαινα να κάνω προσπέραση έρχεται από το αντίθετο ρεύμα άλλο αυτοκίνητο και πανω στον πανικό μου μην τράκαρω εχασα τον ελεγχo

αλλά πάνω στον πανικό μου δεν σταμάτησα και σηκώθηκα έφυγα.. 

Αριστούργημα!

spacer.png

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.

τι να πρωτοσχολιασω θεε μου,ας διαγραφει το θεμα η topic creator ας κανει μια προσευχη και ας συνεχισουμε να ζουμε στο ελλαδισταν

• Thanks 1
Δημοσ.

Δε νομίζω να χρειάζεται να πάρεις την αστυνομία για αυτό άλλωστε αν είχες κάνει ζημιά θα σου είχαν πάρει τον αριθμό και θα σε είχαν βρει αλλά στο μέλλον πολύ προσοχή στους πεζούς αν έχεις αμφιβολία να ακινητοποιείς το όχημα εντελώς και γενικά μην τρέχεις το αυτοκίνητο είναι οπλο

Δημοσ.

Απ΄τη στιγμή που έφυγες απ'το σημείο, μη πας να βγάλεις τα μάτια σου. Ακόμα κι αν επικοινωνήσει η τροχαία μαζί σου, κάνεις τη πάπια.

• Like 1
  • Confused 6
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Απ΄τη στιγμή που έφυγες απ'το σημείο, μη πας να βγάλεις τα μάτια σου. Ακόμα κι αν επικοινωνήσει η τροχαία μαζί σου, κάνεις τη πάπια.

Ωραιες συμβουλες.
Μετα μην αναρωτιομαστε τι παει λαθος σε αυτη τη χωρα.

• Like 13
  • Thanks 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ωραιες συμβουλες.

Μη κρυβόμαστε, είναι αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Απλά δε το λένε. Εξάλλου είναι γνωστό ότι όλοι εδώ είναι τέλειοι. Κρίμα που αυτούς τους τέλειους δε τους βλέπουμε έξω.

Το αστείο είναι ότι αν άνοιγε θέμα το άτομο που χτυπήθηκε, για να πει τον πόνο του, τότε θα λέγαμε να την κυνηγήσει, να μην αφήσει έτσι το θέμα.... Όπου φυσάει ο άνεμος 

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Μη κρυβόμαστε, είναι αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Απλά δε το λένε. Εξάλλου είναι γνωστό ότι όλοι εδώ είναι τέλειοι. Κρίμα που αυτούς τους τέλειους δε τους βλέπουμε έξω.

Μα φυσικα και αυτο σκεφτονται,οι ιδιοι που ειναι εκει εξω,ειναι και εδω μεσα,και το εχουν αποδειξει.

Δε γινεται να ειμαστε ολοι οι καλοι μαζεμενοι εδω.

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Χτυπησες κάποιον και έφυγες;

Παιζει και να θερισε κανεναν και απλα ψαχνει να δει τι θα βγει απο τη συζητηση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

25 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ωραιες συμβουλες.

Αν πάει αστυνομία εκ των υστέρων και παραδεχτεί ότι χτύπησε πεζό και τη κοπάνισε, ο άλλος μπορεί να κάνει καταγγελία και να ζητήσει αποζημίωση (ωχ το χέρι μου, δε μπορώ να δουλέψω κλπ) και η ασφαλιστική δεν πρόκειται να καλύψει ούτε κόστος ατυχήματος, ούτε καν νομική προστασία (επειδή έφυγε απ'το συμβάν).

Αν ο πεζός χτύπησε (που δεν το νομίζω όπως το περιγράφει) θα έχουν πάρει πινακίδες και θα κάνουν καταγγελία. Η συμφορουμήτισσα θα το παίξει ανήξερη, θα έχει νομική προστασία απ'το ασφάλιστρο. Αν θέλει να βοηθήσει τον πεζό από τύψεις μπορεί να πει "ήταν στενός δρόμος, ίσως και να τον χτύπησα και να μη το κατάλαβα; "

Δε χρειάζεται λοιπόν να πάει να φάει το κεφάλι της...

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε χρειάζεται λοιπόν να πάει να φάει το κεφάλι της...

Χρειαζεται και παραχρειαζεται,για να βαλει μυαλο.

Ειναι ασυλληπτο το οτι αιτιολογεις μια τετοια αποψη.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...