diver86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.πφωτη φορά το συναντάω κ ρωτάω μήπως γνωρίζει κανεις.πριν 2 βδομάδες ήταν ν μεταφέρω 2 what's up κ ένα σταθερό τηλ ΟΤΕ στη wind.με παίρνει τηλ η cosmote κ μου δίνει προσφορά να τ κάνω τα 2 what's up σε συμβόλαιο και τ σταθερό ανανέωση με καλύτερους όρους.δεχτηκα.λοιπον,μετά την υπογραφή των συμβολαίων και την ακύρωση από wind λόγω υπαναχώρησης το ένα καρτοκινητο μέσα σε 2 μέρες έγινε συμβόλαιο.το σταθερό ανανεώθηκε το άλλο νούμερο ακόμα τπτ.στα τηληφωνα μου λένε υπάρχει συστημικό πρόβλημα κ προσπαθούν για την επίλυση του.εστειλα μέσω email το πρόβλημα να πάρω κ γραπτή απάντηση(ακόμα περιμένω) μήπως κ χρειαστεί καταγγελια Έχει τύχει σε κανέναν? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από diver86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δωστου λίγο χρόνο και μίλα με την εξυπηρέτηση είναι νωρίς να κάνεις καταγγελία νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diver86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Θα περιμένω ν κλείσει μήνα...και μετά ειδωμεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα