Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ducatista είπε

Εγω μένω στην βραδινή καρμπονάρα με έξτρα τυρί κλπ... ανάμεσα στα φελιζολ ήρθε η χαρά της γεύσης..!

Μα υπαρχουν άνθρωποι σε διάφορα αθλήματα που είναι 70 80+ που βγάζουν δυνατές προπονήσεις αναλογικά... ακόμη και σε αθλήματα που με το  τρόπο που εκτελούνται καταπονουν το κορμι τους όπως πχ βαρη.. συνηθισμένα αθλήματα με υπερήλικες αθλητές ειναι ο ημιμαραθωνιος κολύμπι βάρη κλπ...

οι 70,80 παπουδες που αθλουνται ζόρικα, ειναι εξαιρετικα σπανιο ειδος, κ ειναι πιο ευκολο να εχεις μια τζαγκουαρ παρα να αθλεισαι σε αυτες τις ηλικιες.

συχνα εχουν τρομερη κληρονομικοτητα, κ τρομερη πειθαρχια σε διατροφη κ αθλητισμο,  απο παιδακια ως τα γεραματα. οταν τρωγαμε πατατακια κ κρουασαν στο στρατο κ στο σχολειο, αυτοι οργωναν χωραφια, αυλες κλπ

Επεξ/σία από Stefanos683
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

οι 70,80 παπουδες που αθλουνται ζόρικα, ειναι εξαιρετικα σπανιο ειδος, κ ειναι πιο ευκολο να εχεις μια τζαγκουαρ παρα να αθλεισαι σε αυτες τις ηλικιες.

συχνα εχουν τρομερη κληρονομικοτητα, κ τρομερη πειθαρχια σε διατροφη κ αθλητισμο,  απο παιδακια ως τα γεραματα. οταν τρωγαμε πατατακια κ κρουασαν στο στρατο κ στο σχολειο, αυτοι οργωναν χωραφια, αυλες κλπ

Το δύσκολο δεν είναι να κάνεις γυμναστική όταν είναι σε αυτές τις ηλικίες το θέμα ειναι οτι όσο μεγαλώνουμε βάζουμε άλλες προτεραιότητες και δεν έχουμε την γυμναστικη μέσα στην ρουτίνα μας..  η κληρονομικοτητα δεν παίζει κανένα ρόλο εκτός αν μιλάμε για επιδόσεις επίσης η διατροφή είναι ένας άλλος μύθος με την έννοια της σωστής διατροφής μιας που αυτά τα δεδομένα αν τα παρακολουθήσεις σε βάθος 30ετιας συνέχεια αλλάζουν  απλα πρέπει να κρατάς το βάρος σου χαμηλά και να μην έχεις κάποια θέματα υγειας.. συμφωνώ για τους ανθρώπους που είχαν μια ζωή χωρίς να το θέλουν μέσα στην άσκηση (βοσκοί αγρότες κλπ) και χωρίς καμία ιδιαίτερη διατροφή μείναν ενεργοί μέχρι τα βαθιά γεραματα (σύντομο παράδειγμα παππούς της γυναίκας μου βοσκός στο επάγγελμα στα 101 του ανέβαινε σκάλες 2 ορόφων γρηγορότερα από άτομο στα 60)

Δημοσ.
Στις 5/6/2022 στις 12:48 ΠΜ, Tommygre είπε

Αναματευω με μια γεματη κουταλια βιολογικο μελι

Αυτό το "βιολογικό μέλι" πως παράγεται;;;

Έχουν κλείσει τις μέλισσες σε ένα δωμάτιο ή τις εχουν δεμένες με κλωστή ώστε να πάνε μόνο σε συγκεκριμένα λουλούδια - δέντρα;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Koφτες μπαλιές γλήγορες όπως λέει ο μποτρινι

βαζεις 5-6 μεγάλες κουταλιές βρωμη,γαλα και μισο κουτάλι πρωτεΐνης whey με κα ποια γευση(ιδανικα σοκολατα)ανακατεβεις σε ένα καταρολακι μόλις ζεσταθεί και πάει να πηξει(σε ελάχιστα λεπτα)το βαζεις σε ένα ποτήρι γλυκου,απο πανω μια κουταλιά καθαρο φυστικοβουτυρο(εννοείται όχι τις πλαστικουρες των μαρκετ)και κάποια φρουτα,ειτε φραουλα/ακτινίδιο κομμένα αν θες να πας προς το οξινο σπάσιμο ειτε μπανάνα αν θες να πας προς το γλυκο,μια μύτη κανελα για το αρωμα και είσαι ετοιμος,ειναι ενα μινι γευματακι οτι πρέπει να σε κρατήσει ενα πρωί αν εχεις δουλειά η για πριν  προπονηση,η γευση του ειναι ενα τιμιο 6,5-7 στα 10 αλλα η θρεπτικη αξια του 9,5/10 και αρκετα ευκολο

• Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, andreas1gr said:

Έχουν κλείσει τις μέλισσες σε ένα δωμάτιο ή τις εχουν δεμένες με κλωστή ώστε να πάνε μόνο σε συγκεκριμένα λουλούδια - δέντρα;

https://dentrolivano.gr/blog/βιολογικό-μέλι-σημαίνει/

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να την ανακατέψεις με λίγο αλεύρι, να καλύψεις ένα μαγειρεμένο καλαμάκι κοτόπουλο και να το τηγανίσεις πριν το βάλεις στην πίτα σου με τζατζίκι κ.λπ.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι αν ανοίξω θέμα για τις μικρές άκακες και αθώες πασχαλίτσες θα καταφέρετε να τσακωθείτε κι εκεί

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είμαι σίγουρος ότι αν ανοίξω θέμα για τις μικρές άκακες και αθώες πασχαλίτσες θα καταφέρετε να τσακωθείτε κι εκεί

Ε όχι και αθώα η πασχαλίτσα. Είναι predator και τρώει έντομα. 

(Καλά το ξεκίνησα;)

Δημοσ.

Την βαζω 'as is', ωμη, στο γιαουρτι μου. Δεν παιρνω ολα τα θρεπτικα συστατικα της βρωμης; Πρεπει να κανω καποια επεργασια, πχ βρασιμο;

Δημοσ.
Στις 7/6/2022 στις 5:10 ΜΜ, andreas1gr είπε

Axaoaxaxoaxaxoaxaxa111!  Φοβεροc!!! 1!1!

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mindreader είπε

Την βαζω 'as is', ωμη, στο γιαουρτι μου. Δεν παιρνω ολα τα θρεπτικα συστατικα της βρωμης; Πρεπει να κανω καποια επεργασια, πχ βρασιμο;

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Καταναλώνεται κι έτσι. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, mindreader είπε

Aντιθετα, αν κανεις βρασιμο θα χασεις σε θρεπτικα συστατικα που θα καταστραφουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...