Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες πως μπορω να φαω σε μια απλη πρακτικη και γρηγορη μορφη την βρωμη που πηρα απο το μαρκετ,εψαξα google/youtube και εχει δεκαδες συνταγες,δεν το εχω με μαγειρικη,ποιος ειναι ο απλουστερος τροπος και ας χασω σε γευση

βαζω σκετη σε γαλα και μετα αν θελω καποια φρουτα(μπαναλα/φραουλα η κατι αλλο σε ξηρους καρπους)και λιγο μελι?Η πρεπει να τη βρασω πρωτα?

επισης σκετη σε γιαουρτι??(παλι με τα εξτρα να δωσω γευση)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, di maria kun είπε

καλησπερα παιδες πως μπορω να φαω σε μια απλη πρακτικη και γρηγορη μορφη την βρωμη που πηρα απο το μαρκετ,εψαξα google/youtube και εχει δεκαδες συνταγες,δεν το εχω με μαγειρικη,ποιος ειναι ο απλουστερος τροπος και ας χασω σε γευση

βαζω σκετη σε γαλα και μετα αν θελω καποια φρουτα(μπαναλα/φραουλα η κατι αλλο σε ξηρους καρπους)και λιγο μελι?Η πρεπει να τη βρασω πρωτα?

Σε νιφαδες;Quaker?weetabix?

Τα δύο πρώτα βάζεις νερό ή γάλα και τα βράζεις λίγα λεπτά.Και μετά βάζεις ότι τραβάει η ψυχή σου.

Στο weetabix απλά ρίχνεις ζεστό γάλα και μετά ότι άλλο θες.

Δεν εχει οδηγίες επάνω στην συσκευασία;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν η απορία δεν είναι γρήγορη τι πειράζει;

Μια καλή ιδέα είναι σε γιαούρτι με μέλι ή όπως είπες με γάλα και διαφορά φρούτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 minutes ago, di maria kun said:

τρωω βρωμη εδω και πολλα χρονια.η ευκολη λυση βρωμη γαλα 45 secs μικροκυματα και ετοιμο.απο εκει και περα μπορει να κανω αναμειξη με μουσλι ή αναμειξη με  νιφαδες καλαμποκιου και πιο παλια εκανα και αναμειξη με  σκονη oats με γευση σοκολατα.για αθλητες μπορει καποιος να προσθεσρι ακομα και whey. αν σου αρεσει η κανελα μπορεις να ριξεις απο πανω και οτιδηποτε σε αποξηραμενο φρουτο που σου αρεσει.σταφιδα.συκο. ξηροκαρπια γενικοτερα πχ φουντουκια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έγινε παίδες ευχαριστώ είστε άψογοι. 

https://www.skroutz.gr/s/23031488/Quaker-Νιφάδες-Βρώμης-Ολικής-Άλεσης-500gr.html

Αυτό πήρα. 

Άρα βάζω ποσότητα ζεσταίνω μαζί με γάλα (προτιμώ σε κατσαρόλα αποφεύγω μικροκύματα) και όταν πάει να ψιλοπηξει βγάζω και βάζω από πάνω για δροσιά φρούτα και για γεύση λίγη κανέλα και μέλι. 

Δημοσ.

Εγώ απλά βάζω νερό στο κατσαρολάκι και αφήνω να βράσει 1-2 λεπτά, αφήνω να κρυώσει και βάζω λίγο μέλι και κανέλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δε την "μαγειρεύω" καν... για πρωινό τρώω ~200 γρ. γιαούρτι με ~40 γρ. βρώμη, συν 1 κουταλιά μέλι. Όπως είναι το κάθε υλικό, πετάω στο μπολ, ανακατεύω, τρώω. Ωραίο και το βράσιμο (σε φάση porridge) αλλά βαριέμαι :P

• Like 13
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Έγινε παίδες ευχαριστώ είστε άψογοι. 

https://www.skroutz.gr/s/23031488/Quaker-Νιφάδες-Βρώμης-Ολικής-Άλεσης-500gr.html

Αυτό πήρα. 

Άρα βάζω ποσότητα ζεσταίνω μαζί με γάλα (προτιμώ σε κατσαρόλα αποφεύγω μικροκύματα) και όταν πάει να ψιλοπηξει βγάζω και βάζω από πάνω για δροσιά φρούτα και για γεύση λίγη κανέλα και μέλι. 

Μια χαρά το κάνεις.Καλό ειναι να το ανακατευεις συνέχεια ωστε να μην κολλάει στο κατσαρολάκι.

Δοκίμασε και maple syrup αντί για μέλι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και 10 χρονια το ιδιο επιδορπιο καθε βραδυ. 

100 γραμμαρια quaker βρωμη. 

200 γρ γαλα

Μια σοκολατα μαυρη με φουντουκια η αμυγδαλα. 

Βαζω το μπολ στο μικροκυματων για 1 λεπτο. 

Κοβω μια ώριμη μπανανα. 

Τωρα που καλοκαιριασε κοβω και 5 φραουλες. Τα blueberries ειναι ακριβα στην χωρα μας. 

Ριχνω 25 γραμαρια πρωτεινη ορου γαλακτος (whey) σε γευση φυσικη μπανανα

https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html

Αναματευω με μια γεματη κουταλια βιολογικο μελι βελανιδιας η καστανιας. 

Ποτε δεν βαζεις μελι να ζεσταθει. 

Καλυτερα δωστο στον σκυλο. 

Το ξεκινας να τρως μεσα στο λεπτο, ειδαλλως το κρατας για στοκο στα πλακακια. 

Αν δεις οτι τσιμεντωσε, αραιωνεις με λιγο νερο η γαλα. 

Επεξ/σία από Tommygre
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μαζι με αυγο τυπου ομελετα και ζαμπον τυρι ή αντι για ζαμπον τυρι μετα το ψησιμο μελι και μπανανα. ΚΟΛΑΣΗ! 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

Βαλτη με αλλα δημητριακα,αλλιως δεν τρωγεται.
Εγω την τρωω με τα νεσκουικ.

2 ώρες πριν, di maria kun είπε

προτιμώ σε κατσαρόλα αποφεύγω μικροκύματα

ανεμβολιαστος να υποθεσω;

• Like 2
Δημοσ.

Με κρύο γάλα, 4 κουτ. Σούπας βρώμη, μέλι, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί. Όταν βιάζομαι το πρωί την τρώω έτσι αλλιώς καμία φορά την αφήνω να πάρει μια βράση με το γάλα και μετά ρίχνω ότι θέλω μέσα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...