Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό "Ανάλυση και Εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής". Υπάρχει κάποιος που να το έχε κάνει ή που να έχει κάνει κάποιο σχετικό στην Πάντειο; Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

δουλευεις, σπουδάζεις ιατρική που εχει πολύ διάβασμα και θες και μεταπτυχιακό παράλληλα? ποσες ώρες έχει η μέρα σου?

Πολλές, αλλά το συγκεκριμένο δεν το ρωτάω για να το κάνω εγώ :P

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Με ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό "Ανάλυση και Εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής". Υπάρχει κάποιος που να το έχε κάνει ή που να έχει κάνει κάποιο σχετικό στην Πάντειο; Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Πολλές, αλλά το συγκεκριμένο δεν το ρωτάω για να το κάνω εγώ :P

Συμφορουμίτη ακόμη και για σένα να να είναι, ότι μαθαίνει κανείς παραπάνω, πλεονέκτημα είναι. Ήδη 1 μεταπτυχιακό έχει πολύς κόσμος, εδώ πολλοί χτυπάνε και 2ο και σε βαρβάτες σχολές..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, velociraptoras είπε

δουλευεις, σπουδάζεις ιατρική που εχει πολύ διάβασμα και θες και μεταπτυχιακό παράλληλα? ποσες ώρες έχει η μέρα σου?

Μα, για έναν μελλοντικό καθηγητή πανεπιστημίου, όλα είναι εύκολα. Άσε δε που τώρα είναι η περίοδος που θα είναι σε αγωνία για τις απαντήσεις από τα μεταπτυχιακά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pi314 είπε

Συμφορουμίτη ακόμη και για σένα να να είναι, ότι μαθαίνει κανείς παραπάνω, πλεονέκτημα είναι. Ήδη 1 μεταπτυχιακό έχει πολύς κόσμος, εδώ πολλοί χτυπάνε και 2ο και σε βαρβάτες σχολές..

Μα εδω μιλαμε για εναν γιατρο-ερευνητη αν θυμαμαι καλα, που κολλαει η Παντειος;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Ένας άνθρωπος να απάνταγε στην ερώτησή μου και να μην έλεγε άσχετα :P

Μαλλον δεν ξερει κανεις να απαντησει κ απλα ειπαν να πουν την εξυπναδα τους ο καθενας 😝

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...