Gingerbread Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Με ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό "Ανάλυση και Εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής". Υπάρχει κάποιος που να το έχε κάνει ή που να έχει κάνει κάποιο σχετικό στην Πάντειο; Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί.
velociraptoras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 δουλευεις, σπουδάζεις ιατρική που εχει πολύ διάβασμα και θες και μεταπτυχιακό παράλληλα? ποσες ώρες έχει η μέρα σου?
Gingerbread Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, velociraptoras είπε δουλευεις, σπουδάζεις ιατρική που εχει πολύ διάβασμα και θες και μεταπτυχιακό παράλληλα? ποσες ώρες έχει η μέρα σου? Πολλές, αλλά το συγκεκριμένο δεν το ρωτάω για να το κάνω εγώ
velociraptoras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Gingerbread είπε Με ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό "Ανάλυση και Εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής". Υπάρχει κάποιος που να το έχε κάνει ή που να έχει κάνει κάποιο σχετικό στην Πάντειο; Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί. 2
pi314 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Gingerbread είπε Πολλές, αλλά το συγκεκριμένο δεν το ρωτάω για να το κάνω εγώ Συμφορουμίτη ακόμη και για σένα να να είναι, ότι μαθαίνει κανείς παραπάνω, πλεονέκτημα είναι. Ήδη 1 μεταπτυχιακό έχει πολύς κόσμος, εδώ πολλοί χτυπάνε και 2ο και σε βαρβάτες σχολές..
DrKo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, velociraptoras είπε δουλευεις, σπουδάζεις ιατρική που εχει πολύ διάβασμα και θες και μεταπτυχιακό παράλληλα? ποσες ώρες έχει η μέρα σου? Μα, για έναν μελλοντικό καθηγητή πανεπιστημίου, όλα είναι εύκολα. Άσε δε που τώρα είναι η περίοδος που θα είναι σε αγωνία για τις απαντήσεις από τα μεταπτυχιακά. 1
yanis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, pi314 είπε Συμφορουμίτη ακόμη και για σένα να να είναι, ότι μαθαίνει κανείς παραπάνω, πλεονέκτημα είναι. Ήδη 1 μεταπτυχιακό έχει πολύς κόσμος, εδώ πολλοί χτυπάνε και 2ο και σε βαρβάτες σχολές.. Μα εδω μιλαμε για εναν γιατρο-ερευνητη αν θυμαμαι καλα, που κολλαει η Παντειος;
Sibyl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Από το 1989 "το Πάντειο Πανεπιστήμιο" και όχι "η Πάντειος Σχολή". 2
Gingerbread Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ένας άνθρωπος να απάνταγε στην ερώτησή μου και να μην έλεγε άσχετα
Dark_panel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Gingerbread είπε Ένας άνθρωπος να απάνταγε στην ερώτησή μου και να μην έλεγε άσχετα Μαλλον δεν ξερει κανεις να απαντησει κ απλα ειπαν να πουν την εξυπναδα τους ο καθενας 😝
Theo1903 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 ευέξαπτο πολύ τον τελευταίο καιρό το forum πάντως.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα