stelioshah Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδία είμαι φοιτητής και το καλοκαίρι θα λείπω από τον τόπο σπουδών μου για καιρό. Έχω 1 ενυδρείο στο οποίο θα χρειάζεται να προσθέτω σε καθημερινή βάση νερό όσο θα λείπω. Θέλω μέσω μιας αντλίας και μιας wifi πρίζας να μπορώ να προσθέτω άνετα νερό μέσα στο ενυδρείο. Οτιδήποτε βλέπω στο skroutz από τέτοιες πρίζες, πάντα υπάρχουν αναφορές για διαρκείς αποσυνδέσεις. Επιπλέον πρέπει να είμαι ασφαλής σε περίπτωση διακοπής να ΜΗΝ ανοιγεί η πρίζα αν συμβεί διακοπή από μόνη της. Τι μου προτείνετε; (Θα βόλευε να υπάρχει ρύθμιση για άνοιγμα τις πρίζας για μερικά δευτερόλεπτα/λεπτά και να κλείνει μετά αυτόματα)
jkoukos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Shelly Smart Plug S, Teckin SP22 (υπάρχει ίδια ως Gosund SP112), TP-Link HS110 είναι αυτές που έχω χρησιμοποιήσει κι έχουν αυτά που θέλεις και με αυτή την σειρά προτεραιότητας. Προφανώς υπάρχουν δεκάδες άλλες, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Γενικά όσες υποστηρίζουν λειτουργία μέσω Tuya app δεν θα έχουν θέμα, αλλά δεν είναι κανόνας. Όσον αφορά το αν χάνουν την σύνδεση, αυτό έχει να κάνει με το σήμα που φθάνει σε αυτές από τον Router, δηλαδή ανάλογα την απόσταση και τα φυσικά εμπόδια που υπάρχουν μεταξύ τους. Σε μένα ουδέποτε έχει παρουσιασθεί τέτοιο θέμα. Ξέχασα να αναφέρω ότι η ελάχιστη διάρκεια ρύθμισης είναι 1 λεπτό, το ίδιο και το βήμα ρύθμισης. Επίσης έχουν επιλογή σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος, όταν επανέλθει να είναι είτε off είτε on είτε στην κατάσταση που ήταν κατά την διακοπή. 1
pantelikas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα ψάξεις για την συγκεκριμένη που θα αγοράσεις να έχει επιλογή τι να κάνει μετά από διακοπή ρεύματος. Μετά η αξιοπιστία είναι κυρίως από το WiFi. Έχω sonoff και δεν με κρέμασε ποτέ, έχω και κινέζιες από aliexpress επίσης το ίδιο αξιόπιστες. Το πρόβλημα με τις tuya είναι ότι δεν έχουν το ίδιο firmwire. Ο κάθε κινεζος κατασκευαστής βάζει ή βγάζει λειτουργίες. Αλλιώς μπορείς να ψάξεις και κάτι τέτοιο για να μην έχεις θέμα με το WiFi. Αλλά δεν έχεις και απομακρυσμένο έλεγχο https://www.skroutz.gr/c/2179/chronodiakoptes-prizas.html Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από pantelikas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα