pavloa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Χθες το βράδυ αγόρασα ένα κλειδί για τα windows 10 home από το Gamivo. Σήμερα έκανα εγκατάσταση τα windows αλλά όταν βάζω το κλειδί μου λέει ότι δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Τι μπορώ να κάνω?
pavloa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, chios είπε πέρασε windows και βάλε το μετά. αυτό έκανα και δεν το δέχεται.
pavloa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, chios είπε είσαι συνδεμένος στο ιντερνετ; ναι κανονικα
chios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 είναι η πρώτη φορά που βάζεις win10 στον συγκεκριμένο υ/λ;
pavloa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, chios είπε είναι η πρώτη φορά που βάζεις win10 στον συγκεκριμένο υ/λ; Ναι η πρώτη.. τωρα το έφτιαξα και πέρασα τα windows.
pavloa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Έστειλα στο support αλλά ακόμη απάντηση δεν έχω πάρει .. ελπίζω να μου απαντήσουν και να μην κλαίω τα 10 ευρώ. 1
pavloa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μου απάντησαν και μου ζήτησαν φωτογραφίες με το μήνυμα που βγάζει τον βάζω το κλειδί. Τους τα έστειλα το βράδυ αλλά ακόμη απάντηση δεν έχω πάρει.
Dark_Nightfall Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, pavloa είπε Μου απάντησαν και μου ζήτησαν φωτογραφίες με το μήνυμα που βγάζει τον βάζω το κλειδί. Τους τα έστειλα το βράδυ αλλά ακόμη απάντηση δεν έχω πάρει. Τι μήνυμα σου έβγαλε ;
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μήπως έβαλες τα pro κατά λάθος; Το κλειδί πότε το έβαλες; Αν το έδινες στην αρχή της εγκατάστασης μην το κάνεις. Πάτα ¨Δεν έχω κλειδί...", κάνε την εγκατάσταση κανονικά στην home έκδοση και βάλε το κλειδί μετά από τις ρυθμίσεις->Ενημέρωση και ενεργοποίηση
pavloa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Πέρασα τα windows home και το κλειδί για τα home είναι. Έκαμα την εγκατάσταση και πάτησα ότι δεν έχω κλειδί.οταν άνοιξε το pc πήγα στις ρυθμίσεις και πάτησα να βάλω το κλειδί και μου βγάζει αυτό https://ibb.co/L1XLsVj
vagelis2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Βγάλε screen shot και στείλε τους mail στην υποστήριξη μήπως βγάλεις άκρη. Λογικά θα σου δώσουν άλλο.. Εγώ είχα πάρει από το site που διαφημίζει το pcsteps και το πέρασα για pro κανονικά.. Κάπου στα 8,5 ευρω 1
pavloa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Βγάλε screen shot και στείλε τους mail στην υποστήριξη μήπως βγάλεις άκρη. Λογικά θα σου δώσουν άλλο.. Εγώ είχα πάρει από το site που διαφημίζει το pcsteps και το πέρασα για pro κανονικά.. Κάπου στα 8,5 ευρω Τους έστειλα φωτό αλλά ακόμη απάντηση δεν έχω πάρει
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Το κλειδί που σου έδωσαν είναι "καμένο". Ζήτα άλλο κλειδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα