bananasplit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. έχω ένα ideapad3. Μου παρουσίασε ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Εκεί που λειτουργούσε κανονικά, πήγα σήμερα να κάνω μια κλήση με το skype και δε λειτουργούσε το μικρόφωνο. Πάτησα το hotkey, μήπως ήταν αυτό, έδειξε πως δεν ήταν απενεργοποιημένο. μπήκα στο lenovo vantage, το έδειχνε κλειστό. Το άνοιξα. Δε δούλεψε. Μόλις έκλεισα και άνοιξα ξανά το vantage, το έδειχνε πάλι κλειστό. Είναι η προεπιλεγμένη συσκευή, έβαλα και ακρόαση, για να το ακούσω αν δουλέψει, τίποτα.. Κάποιος που να του έχει συμβεί και να έχει βρει λύση; Ευχαριστώ πολύ!
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, bananasplit είπε Εκεί που λειτουργούσε κανονικά, Το μικρόφωνο συγκεκριμένα σε προηγούμενη κλήση; 1 ώρα πριν, bananasplit είπε Είναι η προεπιλεγμένη συσκευή, έβαλα και ακρόαση, για να το ακούσω αν δουλέψει, τίποτα.. Έχει επιλογή ενίσχυσης ( 10, 20, 30 dB; )
bananasplit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 σε προηγούμενες κλήσεις, ναι.. μου κάνει εντύπωση οτι δούλευε κανονικά και ξαφνικά του τη βάρεσε.. Δεν είδα επιλογή ενίσχυσης ήχου. Θεωρώ πως κάτι μπερδεύει από τη στιγμή που συνδέσεις εξωτερικά ακουστικά και μικρόφωνο. Ακόμα και αν μετά το αποσυνδέσεις και βάλεις προεπιλεγμένο το ενσωματωμένο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα