starconvict Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης, βρήκα την συγκεκριμένη Philips 55 OLED706 55' σε σχετικά καλή τιμή, στα 900 ευρώ. Δυστυχώς λόγω του χώρου στον οποίο θα μπει, δεν μπορώ να πάω σε μεγαλύτερη. Έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από starconvict
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 On 04/06/2022 at 17:09, starconvict said: Σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης, βρήκα την συγκεκριμένη Philips 55 OLED706 55' σε σχετικά καλή τιμή, στα 900 ευρώ. Δυστυχώς λόγω του χώρου στον οποίο θα μπει, δεν μπορώ να πάω σε μεγαλύτερη. Έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη? Panel από την LG "φοράει" (της σειράς CX νομίζω), οπότε θα είσαι οκ. Σε αυτή την τιμή και μαζί με το ambilight είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Εκτός κι αν πρόκειται να παίζει κυρίως τηλεοπτικό περιεχόμενο ή να λειτουργεί κάνα 8ωρο κάθε μέρα, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα σε συμβούλευα κάτι άλλο να αγοράσεις (εκτός OLED)... 😛 1
starconvict Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Επι της ουσίας ένα 3ωρο το βράδυ παίζει για καμιά ταινία από Netflix. Όποτε πιστεύω θα είμαι εντάξει. Ευχαριστώ φίλε μου. ......και αφού έχει μόνο φράγκα εφτά , αφού το θέλεις πάρτο, Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από starconvict
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα