sakis87x Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Καλησπερια παιδια,θελω να βαλω laminate πατωμα σε δωματιο 10 τετραγωνικα,λογικα θα χρειαστει ξυλωμα το πλακακι που εχω τωρα γιατι εχει σπασηματα και ανωμαλιες, ξερει κανεις ποσο περιπου θελει ο μαστορας για την εργασια του?
Maurikycli Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Εξομαλυνε τα σπασίματα με επισκευαστικό και στρώσε το από πάνω. Είναι πολύ κοστοβορα η αποξήλωση των πλακιδίων
sakis87x Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, dbrillis είπε Ποιον μαστορα θα παρεις; δεν εχω συγκεκριμενο γενικα ρωταω πιο ειναι το κοστος περιπου για εγκατασταση laminate.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, dbrillis είπε Ποιον μαστορα θα παρεις; Τον Μήτσο. Σαφώς και πρέπει να ξηλώσεις πλακάκια, αλλιως πρέπει να κοψει πορτες, και να κάνεις σκαλοπάτια μέσα στο σπιτι. Η δουλειά δεν πάει με το μέτρο αλλα στο συνολο, αρα πρέπει να παρεις διο τρεις προσφορες.
leonidas_fs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sakis87x είπε δεν εχω συγκεκριμενο γενικα ρωταω πιο ειναι το κοστος περιπου για εγκατασταση laminate. To Leroy Merlin εχει πινακίδα που λέει ότι χρεώνουν 7€ την εγκατάσταση το μέτρο. Όποτε για 10τμ θα σε χρεώσουν 70€ + το κόστος της αγοράς του laminate. Γενικά και τα μαστορια εκει παίζουν στα 7-10€ το μέτρο. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από leonidas_fs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα