Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους προχθές έχασε η κοπέλα μου κινητό της iPhone 6s Plus και το βρήκε χθες αργά το βράδυ όταν μου είπε οτι το έχασε μπήκα στην εύρεση από το δικό μου κινητό και έκανα απώλεια και την έβγαλα σήμερα το πρωί θα μου φέρει το κινητό σε λιγο θα μου ζητήσει να βάλω τα στοιχεία του Apple ID που έχει και ανοίγει παλι ? Σας ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε

Καλησπέρα σε όλους προχθές έχασε η κοπέλα μου κινητό της iPhone 6s Plus και το βρήκε χθες αργά το βράδυ όταν μου είπε οτι το έχασε μπήκα στην εύρεση από το δικό μου κινητό και έκανα απώλεια και την έβγαλα σήμερα το πρωί θα μου φέρει το κινητό σε λιγο θα μου ζητήσει να βάλω τα στοιχεία του Apple ID που έχει και ανοίγει παλι ? Σας ευχαριστώ πολύ 

Βάλε σημεία στίξης για να καταλάβουμε τι λες.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Λοιπόν η κοπέλα μου έχασε το κινητό της και μέσω του δικού μου iPhone στην εύρεση  πάτησα εκει που λέει απώλεια το κινητό βρέθηκε όμως και είναι στα χέρια της μπήκα παλι στην εύρεση από το δικό μου κινητό και απενεργοποίησα την απώλεια τα επόμενα βήματα πια είναι ώστε να η συσκευή της να είναι παλι σε λειτουργεια ? Περνάω τα στοιχεία της το Apple ID ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...