Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα pc έξι χρόνια με mobo 1151 με επεξεργαστή i5 7400 και κάρτα γραφικών rx 570.

Και είμαι στο δίλημμα να του κάνω μια αναβάθμιση ή να φτιάξω νέο pc.

Ποια είναι η γνώμη σας ?

Δημοσ.

Υπάρχει και το "τίποτα από τα δύο" .

Αν θες πραγματικά βοήθεια  θα πρέπει να εξηγήσεις τον λόγο που σκέφτεσαι για νέο build / αναβάθμιση καθώς και τι χρήματα σκέφτεσαι να διαθέσεις. Καλό θα ήταν επίσης να πεις ποια χρήση κάνεις με το pc

• Like 2
Δημοσ.

Τι αναβάθμιση να κάνεις στο χρέπι, ένας 10100f με h510m πιο γρήγορος θα είναι😛
Ή το κρατάς ως έχει ή πας για νεο, μπορεις να κρατήσεις την κάρτα αν δεν εχεις μεγάλες απαιτήσεις στα παιχνίδια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα pc έξι χρόνια με mobo 1151 με επεξεργαστή i5 7400 και κάρτα γραφικών rx 570.

Και είμαι στο δίλημμα να του κάνω μια αναβάθμιση ή να φτιάξω νέο pc.

Ποια είναι η γνώμη σας ?

Αναλόγως τι κάνεις με το pc. 

Μπορεί να μην χρειάζεσαι ουτε καινουργιο,ουτε αναβάθμιση. 

Αν και ουσιαστική αναβάθμιση δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει στο συγκεκριμένο συστημα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Υπάρχει και το "τίποτα από τα δύο" .

Αν θες πραγματικά βοήθεια  θα πρέπει να εξηγήσεις τον λόγο που σκέφτεσαι για νέο build / αναβάθμιση καθώς και τι χρήματα σκέφτεσαι να διαθέσεις. Καλό θα ήταν επίσης να πεις ποια χρήση κάνεις με το pc

Είχα σταματήσει να παίζω παιχνίδια γιατί είχα πάρει Xbox one x και τώρα έχω ξανά αρχίσει και σκεφτόμουν μια μικρή αναβάθμιση 

2 ώρες πριν, hln3 είπε

Τι αναβάθμιση να κάνεις στο χρέπι, ένας 10100f με h510m πιο γρήγορος θα είναι😛
Ή το κρατάς ως έχει ή πας για νεο, μπορεις να κρατήσεις την κάρτα αν δεν εχεις μεγάλες απαιτήσεις στα παιχνίδια

Έλεγα να βάλω τον i5 9600 καί μια Nvidia 1660

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Είχα σταματήσει να παίζω παιχνίδια γιατί είχα πάρει Xbox one x και τώρα έχω ξανά αρχίσει και σκεφτόμουν μια μικρή αναβάθμιση 

Έλεγα να βάλω τον i5 9600 καί μια Nvidia 1660

Η αναβάθμιση που παίρνεις είναι μέχρι 7ης γενιάς, ο 9600 δεν μπαίνει, ας είναι θεωρητικά το ίδιο socket.

Δες το cpu support list της μητρικής σου και θα καταλάβεις.

Λογικά δεν συμφέρει η αναβάθμιση, είναι όπως τα λέει ο hln.

Αν και ο 7400 δεν είναι εντελώς απαγορευτικός για παιχνίδια, ένας σημερινής γενιάς i3 δείχνει να είναι έτη φωτός μπροστά.

• Like 2
Δημοσ.

Στο ολο θεμα δεν εχει αναφερθει μεχρι τωρα τι χρηματα ειμαστε διατεθημενοι να ξοδεψουμε

• Like 1
Δημοσ.

Αφου το θες για παιχνιδια η μόνη αναβάθμιση που βλέπω να έχει νόημα είναι να πουλησεις την 570 κανένα 100ρικο και να παρεις την rx 6600 στα 350€.

Θα τρώει μπουκάλι η κάρτα αλλά θα δεις μεγάλο jump στα fps. 

Τώρα αν διαθέτεις επιπλέον χρήματα αλλάζεις όλο το συστημα σε έναν καινουργιο i3. 

Τώρα για low-mid 1080p gaming μείνε όπως είσαι και πηγαινε με τα λεφτά ένα 3ημερακι σε νησί. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nickol-us είπε

Η αναβάθμιση που παίρνεις είναι μέχρι 7ης γενιάς, ο 9600 δεν μπαίνει, ας είναι θεωρητικά το ίδιο socket.

Δες το cpu support list της μητρικής σου και θα καταλάβεις.

Λογικά δεν συμφέρει η αναβάθμιση, είναι όπως τα λέει ο hln.

Αν και ο 7400 δεν είναι εντελώς απαγορευτικός για παιχνίδια, ένας σημερινής γενιάς i3 δείχνει να είναι έτη φωτός μπροστά.

Θεωρητικά παίρνει μέχρι i7 7700k αλλά δεν ξέρω αν αξίζει

8 ώρες πριν, triplex1 είπε

Στο ολο θεμα δεν εχει αναφερθει μεχρι τωρα τι χρηματα ειμαστε διατεθημενοι να ξοδεψουμε

Αν έκανα αναβάθμιση μέχρι 500 ευρώ αν πάρω καινούργιο αλλά όχι τώρα μάλλον από φθινόπωρο περίπου 1200

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάζεψε χρήμα και εμείς εδώ θα είμαστε (πρωτα ο Θεός - ο κανονικός όχι ο τριήμερος) να σου πούμε τι αναβάθμιση να κάνεις. Δες το πιο ολιστικά το θέμα. 😂🤣

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.
1 ώρα πριν, duffyduck είπε

Μάζεψε χρήμα και εμείς εδώ θα είμαστε (πρωτα ο Θεός - ο κανονικός όχι ο τριήμερος) να σου πούμε τι αναβάθμιση να κάνεις. Δες το πιο ολιστικά το θέμα. 😂🤣

Προταση μου , κουμπαράς πήλινος  , για να ειμαστε σιγουροι μη τα φαει αλλου

Δημοσ.

Μην κάνεις τίποτε. Το gaming δεν έχει τέλος σε κόστος χρημάτων. Πάρε μια καινούργια κονσόλα εάν θέλεις. Πιο φθηνά θα σου έρθει. Για καθημερινή εργασία είναι υπέρ του δεοντος αρκετός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...