Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα κουτι υπολογιστη (παλιο 20 χρονων) απο το οποιο εχω χασει τα πλαστικα καλλυματα για τα drive bays με αποτελεσμα εκει που πανε δυο οδηγοι δισκεττας να υπαρχει μια τρυπα.

Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να υπαρχει καποιο μαγαζι στην Αθηνα στο οποιο να μπορω να βρω τετοια καλυμματα.

Ρωτησα στα Cosmodata και μου ειπαν δεν εχουν, κοιταξα και στο ebay αλλα τα μονα που καταφερα να βρω ειναι με τα ταχυδρομικα εξοδα στο θεο, βρηκα και καποια αρχεια για 3D printing αλλα δεν εχω 3D printer.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ήταν στάνταρ αυτά τα καλύμματα, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι όλα ταιριάζουν στο pc σου.

Αρκετά χρόνια πίσω,  υπήρχαν κάτι μαγαζιά στο Μοναστηράκι που μάζευαν παλιά pc, αν υπάρχουν ακόμα και είσαι τυχερός, ίσως βρεις εκεί κάτι, είτε σε εργαστήρια που κρατάνε παλιά pc / κουτιά για ανταλλακτικά.

Μένει μετά να κάνεις κάποια πατέντα, αν θες βοήθεια ή να πάρεις ιδέες, ανέβασε μία κατατοπιστική photo από το κουτί

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KwstasOriginal είπε

Καλησπερα, εχω ενα κουτι υπολογιστη (παλιο 20 χρονων) απο το οποιο εχω χασει τα πλαστικα καλλυματα για τα drive bays με αποτελεσμα εκει που πανε δυο οδηγοι δισκεττας να υπαρχει μια τρυπα.

Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να υπαρχει καποιο μαγαζι στην Αθηνα στο οποιο να μπορω να βρω τετοια καλυμματα.

Ρωτησα στα Cosmodata και μου ειπαν δεν εχουν, κοιταξα και στο ebay αλλα τα μονα που καταφερα να βρω ειναι με τα ταχυδρομικα εξοδα στο θεο, βρηκα και καποια αρχεια για 3D printing αλλα δεν εχω 3D printer.

Ευχαριστω πολυ.

δειξε μου φωτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KwstasOriginal είπε

δεν χρειάζεται αν σου κανει το παρακάτω στο χαρίζω Ολο και κάποιος άλλος θα σου δώσει άλλο ένα

image.png.922e4b13c2544b76a1f74934c210df13.png

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με πειραζει να μην ταιριαζει ακριβως, ισως να μπορω να κανω μια πατεντα για να το σταθεροποιησω. Το κουτι ειναι αυτο στη φωτο, απο τοτε που την εβγαλα του εβαλα και CD drive οποτε οι τρυπα ειναι μονο στους οδηγους δισκετας (σε αλλο θεμα ψαχνω και drive rails για αυτο το κουτι).

Θα κοιταξω καποια στιγμη και στο μοναστηρακι, δεν ειχα σκεφτει πως μπορει εκει να βρω κατι, ευχαριστω για την ιδεα.

Δυστυχως το απο πανω δεν μου κανει λογω σχηματος, καθως προτιμω ενα ισιο για αυτο το κουτι, ευχαριστω πολυ ομως για την προσφορα. :)

IMG_20220212_131510.jpg.2c0661e84413f6c0ea34a71016190771.jpg

Επεξ/σία από KwstasOriginal
  • Λύση
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KwstasOriginal είπε

Δεν με πειραζει να μην ταιριαζει ακριβως, ισως να μπορω να κανω μια πατεντα για να το σταθεροποιησω. Το κουτι ειναι αυτο στη φωτο, απο τοτε που την εβγαλα του εβαλα και CD drive οποτε οι τρυπα ειναι μονο στους οδηγους δισκετας (σε αλλο θεμα ψαχνω και drive rails για αυτο το κουτι).

Δυστυχως το απο πανω δεν μου κανει λογω σχηματος, καθως προτιμω ενα ισιο για αυτο το κουτι, ευχαριστω πολυ ομως για την προσφορα. :)

Κατι εχω θα το κοιταξω και θα σε πω σε λιγο

Στο χρωμα σου , σε κανουν ;

20220604_153158.jpg.9df0cf4e1c247e9bf159097b7ce53381.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, KwstasOriginal είπε

Ναι δειχνουν τελεια!

Επειδη εισαι οριτζιναλ και μ'εχεις κουβαλησει ενα σωρο κυπελλα τα τελευταια χρονια στα κανω δωρο .........περιμενεις 1 εβδομαδα γιατι σημερα ηρθε ο γαμπρος μου Θεσ/νικη , φευγει την επομενη Κυριακη , συνεννοειστε και πας τα παιρνεις απο κεντρο , στειλε μου pm ονοματεπωνυμο και κινητο

Επεξ/σία από triplex1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βγάλε ένα πατρόν σε χαρτί (κόψε το να μπαίνει ακριβώς και να πατάει μέσα στο κενό) και βρες ένα κομμάτι πλαστικό που μπορείς να διαχειριστείς(πχ μια παλιά θήκη dvd), κόλλα πάνω το χαρτί και κόψε το με ένα χοντρό ψαλίδι.

Με λίγες σταγόνες κόλλας, στερέωσε το επάνω.

Αυτή είναι η "πατέντα" που θα έκανα εγώ. Αν βρεις βέβαια θήκες που ταιριάζουν, ειδικά δωρεάν, εννοείται δεν μπαίνεις στην διαδικασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 ώρες πριν, KwstasOriginal είπε

Ευχαριστω πολυ.

Μπορεις να αφαιρεσεις το υπάρχον και να βγαλεις μια φωτο  την πισω πλευρά?

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ.
Στις 4/6/2022 στις 3:17 ΜΜ, KwstasOriginal είπε

Θα κοιταξω καποια στιγμη και στο μοναστηρακι, δεν ειχα σκεφτει πως μπορει εκει να βρω κατι, ευχαριστω για την ιδεα.

θέλει ένα retro bright το κουτί :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δωσει τα δικα μου , τζαμπα μη γραφετε αλλο , ουτε χρηματα θα δωσει ο φιλος , ουτε μεταφορικα , απλα θα περιμενει την επομενη Δευτέρα για να τα παρει.

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
  • Thanks 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με την ευγενικη χορηγια του φιλου triplex1, ο υπολογιστης που εχω απο μικρο παιδι ειναι πλεον ξανα ολοκληρος και ευτυχισμενος, και χαιρομαι πολυ που τον βλεπω τοσο κοντα στο πως τον θυμαμαι.

Ευχαριστω παρα πολυ. :)

(ξερω, το κουτι θελει καθαρισμα 😅 )

IMG_20220614_110632.jpg

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...