Προς το περιεχόμενο

20 εκατομμύρια πωλήσεις για το PlayStation 5

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

Όντως είναι αστείο να ζητάνε 700 ευρώ για μια κονσόλα που όταν ανακοινώθηκε είχε τιμή 400

Η εκδοση των 400 ευρω ηταν για τα ματια του κοσμου. Ουσιαστικα δεν υπαρχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Όντως είναι αστείο να ζητάνε 700 ευρώ για μια κονσόλα που όταν ανακοινώθηκε είχε τιμή 400

Εγώ 400 την πλήρωσα πάντως δεν υπάρχει λόγος να τα σκάσεις σε κερδοσκόπους ανά διαστήματα βγαίνει να την αγοράσεις σε νορμάλ τιμή

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

Εγω διασκέδασα περισσότερο γράφοντας το σκριπ για να συναγωνιστεί τα bot των scalpers παρά παίζοντας το ίδιο το PS5. Ουτε παιχνίδια έχει, ούτε τίποτα τρελά γραφικά για την ώρα. 

• Thanks 1

1 hour ago, Exodia The Forbidden One said:

Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τις επίσημες τιμές και όχι για όσα ζητάει ο καθένας έτσι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τις επίσημες τιμές και όχι για όσα ζητάει ο καθένας έτσι? 

Καταλαβαίνεις ότι τα μόνα διαθέσιμα είναι PS5 Disc bundles στα 700, έτσι;

Στα μεγάλα καταστήματα τουλάχιστον 🙄

Επεξ/σία από whoever81

4 ώρες πριν, whoever81 είπε

Και 700 δώρο είναι, παίρνεις 2 κοντρολ και 2-3 παιχνίδια + ακουστικά και και και... 

1800 κάνει ένα κινητό Samsung και Apple

15 εκατοστών και εσύ με 700 θα πάρεις ένα εργαλείο που η δύναμη του θα φανεί σύντομα. Την Amiga 500 την είχα πάρει πάνω από 250 χιλιάδες δραχμές το 1989 , με βασικό μισθό τοτε  70 χιλιάδες δραχμές!!! Οπότε τα ηλεκτρονικά συστήματα σήμερα είναι όντως δωράκι!! 

5 hours ago, whoever81 said:

Όπως είπες είναι bundles. Όχι σκέτη κονσόλα. 

Για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι δεν εννοεί αυτά στο μήνυμα που έκανα quote. 

• Like 1

Καλές χρυσές παίδες οι Next-Gen κονσόλες όμως βρισκόμαστε (ΑΚΟΜΑ) σε μεταβατικό στάδιο και κανένα παιχνίδι δεν ρίχνει σαγόνια.

Πήρα και εγώ PS5 και περίμενα πως και πως να δω τη δύναμη της κονσόλας και πραγματικά σε σχέση με το PS4PRO που είχα οι διαφορές δεν δικαιολογούν όλο αυτό το hype.
Ακόμα περιμένω να βγεί ένα exclusive στο 5άρι να πάθουμε ζημιά αλλά απο ότι φαίνεται θα περιμένουμε πολύ.

Στις 4/6/2022 στις 4:18 ΜΜ, Marduk1 είπε

ευτυχως που υπαρχει στο playstation η sony γιατι σε smartphone κατεπεσε οπως και η lg

Εγώ ακόμα ελπίζω 😂😂. Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να νοιάζεται τόσο για τα κινητά της και ταυτόχρονα να μη νοιάζεται καθόλου. Φτιάχνει κάθε χρόνο κάτι κινητά αστακούς και μετά τα παρατάει. Κάτι πίνουν οι Ιάπωνες 😂

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, privateer είπε

εγώ ρε φίλε όμως αυτή αγόρασα (καθώς έχω πάρει διαζύγιο με τα physical παιχνίδια και από το steam αλλά και ουσιαστικά από το ps4 που μόνο 4 παιχνίδια πήρα σε δίσκο)

οκ την αγόρασα σε ένα bundle που υποχρεωτικά πήρα ένα δεύτερο χειριστήριο (το οποίο έτσι κι αλλιώς θα αγόραζα) και τα ακουστικά της sony τα οποία ίσως αγόραζα ίσως και όχι αλλά τελικά μια χαρά τα χρησιμοποιώ και είναι καλά για τα λεφτά τους (εναλλακτικά θα έβαζα ψείρες στο χειριστήριο όπως έκανα και στο ps4)

το πακέτο πήγε 550, δεν το λές απαγορευτική τιμή

εκεί που τα έσκασα δυσανάλογα σε σχέση με την υπόλοιπη κονσόλα ήταν τα 180-190€ για να πάρω 1ΤΒ firecuda μιας και ο ενσωματωμένος ssd είναι μικρός (τουλάχιστον ξέχασα μια για πάντα τι θα πει loading)

και πάλι όμως το συνολικό κόστος για τις επιδόσεις και αν αναλογιστεί κανείς την επένδυση που έχω κάνει τα προηγούμενα χρόνια  στο οικοσύστημα της σονυ (όπου έχω ένα σημαντικό backlog από τίτλους του 4) είναι μια χαρά 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Και 700 δώρο είναι, παίρνεις 2 κοντρολ και 2-3 παιχνίδια + ακουστικά και και και... 

1800 κάνει ένα κινητό Samsung και Apple

15 εκατοστών και εσύ με 700 θα πάρεις ένα εργαλείο που η δύναμη του θα φανεί σύντομα. Την Amiga 500 την είχα πάρει πάνω από 250 χιλιάδες δραχμές το 1989 , με βασικό μισθό τοτε  70 χιλιάδες δραχμές!!! Οπότε τα ηλεκτρονικά συστήματα σήμερα είναι όντως δωράκι!! 

Η Amiga ηταν εργαλειο για την τοτε εποχη και δικαιολογουσε την τιμη της,καμια σχεση με το PS5

Επισκέπτης
15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Το "μεγαλη" διαφορα ειναι σχετικο

https://www.vgchartz.com/article/453293/ps5-vs-xbox-series-xs-sales-comparison-march-2022/

Ωραία πάμε στα αντικειμενικά:

1) Πολύ καλύτερο hardware 

2) Το Game Pass είναι παρά πολύ καλύτερο πακέτο υπηρεσιών

Είναι σχετικό τουλάχιστον τα παρακάτω:

1) Τι γουστάρει περισσότερο ο κόσμος

2) Πόσο μεγάλη η διαφορά υπερ του xbox κατά το έτος 2022

3) Ποιο έχει την πιο διασκεδαστική και cool συλλογή παιχνιδιών

11 ώρες πριν, NickTG είπε

Φυσικά μιλάμε για επίσημες οι φθηνότερη στο Σκρουτζ είναι 580 33 τα εκατό πάνω από την τιμή που είχε ανακοινωθεί

12 ώρες πριν, privateer είπε

Τότε είναι απατεώνες 

53 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Ωραία πάμε στα αντικειμενικά:

1) Πολύ καλύτερο hardware 

2) Το Game Pass είναι παρά πολύ καλύτερο πακέτο υπηρεσιών

Είναι σχετικό τουλάχιστον τα παρακάτω:

1) Τι γουστάρει περισσότερο ο κόσμος

2) Πόσο μεγάλη η διαφορά υπερ του xbox κατά το έτος 2022

3) Ποιο έχει την πιο διασκεδαστική και cool συλλογή παιχνιδιών

4) ποιος έχει τα καλύτερα exclusives. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...