logistoulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChownTuen είπε Ωραία πάμε στα αντικειμενικά: 1) Πολύ καλύτερο hardware 2) Το Game Pass είναι παρά πολύ καλύτερο πακέτο υπηρεσιών Είναι σχετικό τουλάχιστον τα παρακάτω: 1) Τι γουστάρει περισσότερο ο κόσμος 2) Πόσο μεγάλη η διαφορά υπερ του xbox κατά το έτος 2022 3) Ποιο έχει την πιο διασκεδαστική και cool συλλογή παιχνιδιών 1) πολύ καλύτερο.. πόσο καλύτερο; έχει κάποιο πρακτικό νόημα; 2) για το gamepass συμφωνώ, από την άλλη όπως ανέφερα και πιο πάνω όταν έχεις επενδύσει στο psn (προσωπικά έχω καμιά 200αρια+ παιχνίδια) έχεις ήδη διαλέξει πακέτο, επίσης καλώς ή κακώς θα αρχίσει και η sony πιο έντονα το σκηνικό με τις συνδρομές και καλώς ή κακώς μας βλέπω να την αγοράζουμε (και όχι την απλή). δεν θα πάρει και πολύ καιρό να φτάσει στα ίδια επίπεδα με τη συνδομή της ms στα "σχετικά" 1) ο κόσμος ξεκάθαρα γουστάρει ps αλλά δεν παράγονται αρκετά ώστε να καλυφθεί η ζήτηση, εκεί βρίσκει ευκαιρία η ms σαν εναλλακτική να χωθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι άλλος δεν θέλει ps ή ότι δεν πρόκειται να πάρει ps κάποια στιγμή, είναι άλλωστε πολύ νωρίς να μιλάμε για νικητές 2) είναι άλλωστε πολύ νωρίς να μιλάμε για νικητές 3) εκεί όντως είναι ανάλογα τα γουστά, η μέχρι τώρα ιστορία έχει δείξει ότι η sony απευθύνεται περισσότερο στους παίκτες παρά στους μετόχους (με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο), δεν θυμάμαι κάποιο από τα παιχνίδια της να έχει loot boxes και τα dlc των exclusive της είναι αξιοπρεπή όταν υπάρχουν. Αυτό φυσικά μπορεί να αλλάξει και καλό είναι να υπάρξει ανταγωνισμός, προσωπικά χαίρομαι που το xbox πήρε τα πάνω του και δεν αποκλείω κάποτε να έχω και xbox, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση από το 4 ήταν μονόδρομος να πάρω και 5 και ας με ταλαιπώρησε το θέμα της διαθεσιμότητας επίσης θυμίζω ότι το προηγούμενο xbox πάτωσε πέρα από την έλλειψη τίτλων και για το γεγονός ότι πήγε να επιβάλλει κάποιες πολιτικές ενάντια των καταναλωτών, ακόμα και σήμερα αν γνωρίζω σωστά αν μείνεις μέρες εκτός σύνδεσης στο Internet χάνεις πρόσβαση το λογισμικό που σου "ανήκει", αυτά είναι καραγκιοζιές και ειλικρινά προτιμώ να πληρώσω παραπάνω παρά να έχω αυτά (και φυσικά αγαπημένη μου συσκευή παραμένει το switch) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, privateer είπε Η εκδοση των 400 ευρω ηταν για τα ματια του κοσμου. Ουσιαστικα δεν υπαρχει. Μάλλον δεν την έχω τότε στο σαλόνι μου αφού δεν υπάρχει. Μια χαρά υπάρχει απλά χρειάζεται μια αναμονή σε παραγγελία. Εγώ είχα κάνει προπαραγγελία και την πήρα και μετά κάνα χρόνο πηρα και μια ακόμα δώρο για χριστούγεννα του '21 για το βαφτηστήρι μου. Πάλι σκέτο digital στα 400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 8 minutes ago, Backpacker said: Μάλλον δεν την έχω τότε στο σαλόνι μου αφού δεν υπάρχει. Μια χαρά υπάρχει απλά χρειάζεται μια αναμονή σε παραγγελία. Εγώ είχα κάνει προπαραγγελία και την πήρα και μετά κάνα χρόνο πηρα και μια ακόμα δώρο για χριστούγεννα του '21 για το βαφτηστήρι μου. Πάλι σκέτο digital στα 400. Παιζει να βρουμε στο τοπικ εδω οσους εχουν το digital. 😂 Ελαχιστοι ειναι εξαλου. Κοιτα επειδη εσυ καταφερες και βρηκες δεν σημαινει πως δεν ισχυει αυτο που ειπα. Το 90% των πσ5 που κυκλοφορουν ειναι η disk version. H digital βγηκε για να λεει η σονυ εχει και φθηνη εκδοση μιας και το χβοχ εχει το S. Οικονομικα δεν την συμφερει και για αυτο βλεπουμε ελαχιστο στοκ σε αυτη την εκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, privateer είπε Παιζει να βρουμε στο τοπικ εδω οσους εχουν το digital. 😂 Ελαχιστοι ειναι εξαλου. Κοιτα επειδη εσυ καταφερες και βρηκες δεν σημαινει πως δεν ισχυει αυτο που ειπα. Το 90% των πσ5 που κυκλοφορουν ειναι η disk version. H digital βγηκε για να λεει η σονυ εχει και φθηνη εκδοση μιας και το χβοχ εχει το S. Οικονομικα δεν την συμφερει και για αυτο βλεπουμε ελαχιστο στοκ σε αυτη την εκδοση. την digital δεν τη θέλουν οι περισσότεροι για ιδεολογικούς λόγους (και καλά κάνουν) την ίδια τη σονυ θα τη συνέφερε πάρα πολύ να πουλάει μόνο digital (δεν βγάζει κάτι φοβερό από το bluray, απλά το επανατιμολογεί), αλλά το φέρνει και αυτή λάου λάου μακροπρόθεσμα η ύπαρξη φυσικών αντιτύπων που ανταλάσσουμε, νοικιάζουμε, μεταπωλούμε κοκ τη ζημιώνει οι περισσότεροι θελουν να έχουν την επιλογή, εγώ προσωπικά βαρέθηκα τα δισκάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 3 minutes ago, logistoulis said: την digital δεν τη θέλουν οι περισσότεροι για ιδεολογικούς λόγους (και καλά κάνουν) την ίδια τη σονυ θα τη συνέφερε πάρα πολύ να πουλάει μόνο digital (δεν βγάζει κάτι φοβερό από το bluray, απλά το επανατιμολογεί), αλλά το φέρνει και αυτή λάου λάου μακροπρόθεσμα η ύπαρξη φυσικών αντιτύπων που ανταλάσσουμε, νοικιάζουμε, μεταπωλούμε κοκ τη ζημιώνει οι περισσότεροι θελουν να έχουν την επιλογή, εγώ προσωπικά βαρέθηκα τα δισκάκια την σονυ ξεκαθαρα την συμφερει η disk version. Εκτος και αν νομιζεις της κοστιζει 100 ευρω το blue ray drive. Αν την συμφερε το digital οπως λες θα ηταν 50-50 το στοκ. Αλλα δεν ειναι. Γιατι αραγε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, ICE-T είπε Η Amiga ηταν εργαλειο για την τοτε εποχη και δικαιολογουσε την τιμη της,καμια σχεση με το PS5 Δώστο ναι αλλά η Amiga σήμερα θα κόστιζε γύρω στα 1500 ευρώ φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, privateer είπε την σονυ ξεκαθαρα την συμφερει η disk version. Εκτος και αν νομιζεις της κοστιζει 100 ευρω το blue ray drive. Αν την συμφερε το digital οπως λες θα ηταν 50-50 το στοκ. Αλλα δεν ειναι. Γιατι αραγε? ok δεκτό, αλλά το να ψωνίζω αποκλειστικά από το eshop της (πράγμα που κάνω για την ευκολία του digital) μακροπρόθεσμα νομίζω ότι τη συμφέρει πολύ περισσότερο απο το να βγάλει 40-50 ευρώ από ένα bluray drive Επίσης γενικά δεν είμαι βέβαιος αν βγάζουν λεφτά από τις κονσόλες στις τιμές που τις δίνουν (και η sony και η ms), ή αν βγάζουν θα βγάζουν ψίχουλα. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο, το ζητούμενο είναι το ψηφιακό περιεχόμενο και οι συνδομές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Backpacker είπε Μάλλον δεν την έχω τότε στο σαλόνι μου αφού δεν υπάρχει. Μια χαρά υπάρχει απλά χρειάζεται μια αναμονή σε παραγγελία. Εγώ είχα κάνει προπαραγγελία και την πήρα και μετά κάνα χρόνο πηρα και μια ακόμα δώρο για χριστούγεννα του '21 για το βαφτηστήρι μου. Πάλι σκέτο digital στα 400. Από που τα παρήγγειλες; 4 ώρες πριν, privateer είπε την σονυ ξεκαθαρα την συμφερει η disk version. Εκτος και αν νομιζεις της κοστιζει 100 ευρω το blue ray drive. Αν την συμφερε το digital οπως λες θα ηταν 50-50 το στοκ. Αλλα δεν ειναι. Γιατι αραγε? Πιστεύεις ότι θα υπάρξουν κάποια στιγμή διαθέσιμα digital εκτός bundle; Το 2023-24 αναμένονται και updated εκδόσεις του PS5. Slim, Pro κτλ. 3 ώρες πριν, logistoulis είπε ok δεκτό, αλλά το να ψωνίζω αποκλειστικά από το eshop της (πράγμα που κάνω για την ευκολία του digital) μακροπρόθεσμα νομίζω ότι τη συμφέρει πολύ περισσότερο απο το να βγάλει 40-50 ευρώ από ένα bluray drive Επίσης γενικά δεν είμαι βέβαιος αν βγάζουν λεφτά από τις κονσόλες στις τιμές που τις δίνουν (και η sony και η ms), ή αν βγάζουν θα βγάζουν ψίχουλα. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο, το ζητούμενο είναι το ψηφιακό περιεχόμενο και οι συνδρομές Νομίζω κάθε πράγμα στον καιρό του. Προς το παρόν την συμφέρει το disc. Μάλιστα δήλωσε επίσημα ότι έχει πλέον κέρδος με κάθε κονσόλα disc που πουλάει. ΄Ή δεν έχει ζημία, δεν θυμάμαι 🙄 Μεσοπρόθεσμα, όπως λες, πιθανόν να αυξήσει την παραγωγή digital. Αν και αυτοί με το disc αγοράζουν ψηφιακά πολύ συχνα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, JimMp1 είπε Εγώ ακόμα ελπίζω 😂😂. Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να νοιάζεται τόσο για τα κινητά της και ταυτόχρονα να μη νοιάζεται καθόλου. Φτιάχνει κάθε χρόνο κάτι κινητά αστακούς και μετά τα παρατάει. Κάτι πίνουν οι Ιάπωνες 😂 μονο ο exmor rs αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimMp1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, Marduk1 είπε μονο ο exmor rs αξιζει Εντάξει. Αυτό είναι αναλόγως τον χρήστη 😅. Εμένα μου αρέσει όλο το σύνολο ας πούμε. Αλλά αν περιμένει η σονυ από εμένα κι άλλους 9 που μας αρέσει σωθήκαμε 😂. Ενω βγάζει πολλά mainstream προϊόντα, στα κινητά που είναι ίσως η πιο mainstream αγορά δε ξέρω το την έχει πιάσει και θέλει να δώσει το τέρμα πριμιουμ επαγγελματικό κινητό του διχιλιαρου. Αν και όπως είπα προσωπικά μου αρέσει στο μυαλό μου είναι πολύ κακή σαν επιχειρηματική τεχνική. Εκτός βέβαια κι αν της αρέσει αυτό το μικρό και τέρμα πορωμένο κοινό. Στο οποίο υποθέτω ανήκω 😁. Όποτε δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά το αν είναι καλή στρατηγικη η όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2022 στις 10:57 ΜΜ, privateer είπε Η εκδοση των 400 ευρω ηταν για τα ματια του κοσμου. Ουσιαστικα δεν υπαρχει. 1η μερα 18/11/20 1 Digital + 3 DVD version Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από PeggyV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δεν υπάρχει αμφιβολία την δεδομένη στιγμή ότι η ms προσφέρει καλύτερο αντικειμενικά πακέτο για home console και κυρίως διαθέσιμο τώρα και οι δύο εκδόσεις του μηχανήματος. Παλιότερα η sony είχε γερό πακέτο γιατί είχε πολύ Japan exclusive περιεχόμενο. Πλέον αυτό έχει μειωθεί αρκετά όμως προς το παρόν ακόμα και έτσι κάποια Japan exclusive που παραμένουν είναι πολύ ισχυρά (βλέπε Persona 5) και έτσι συνεχίζει να έχει το software προβάδισμα μιας και το δικό της published/developed software είναι πάνω από αυτό της ms. Αν όμως θες τώρα, σήμερα, home console για να παίξεις τότε το Xbox είναι μονόδρομος και μάλιστα σε αντίθεση με παλιότερα είναι καλός μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Δεν υπάρχει αμφιβολία την δεδομένη στιγμή ότι η ms προσφέρει καλύτερο αντικειμενικά πακέτο για home console και κυρίως διαθέσιμο τώρα και οι δύο εκδόσεις του μηχανήματος. Παλιότερα η sony είχε γερό πακέτο γιατί είχε πολύ Japan exclusive περιεχόμενο. Πλέον αυτό έχει μειωθεί αρκετά όμως προς το παρόν ακόμα και έτσι κάποια Japan exclusive που παραμένουν είναι πολύ ισχυρά (βλέπε Persona 5) και έτσι συνεχίζει να έχει το software προβάδισμα μιας και το δικό της published/developed software είναι πάνω από αυτό της ms. Αν όμως θες τώρα, σήμερα, home console για να παίξεις τότε το Xbox είναι μονόδρομος και μάλιστα σε αντίθεση με παλιότερα είναι καλός μονόδρομος. Έχει το Xbox ιαπωνικά παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Έχει το Xbox ιαπωνικά παιχνίδια; Έχει αρκετά high profile Japan παιχνίδια όπως Dragon quest 11, tales of arise, Yakuza series, Nier series και όλα τα νορμάλ όπως τα souls, της capcom κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Έχει αρκετά high profile Japan παιχνίδια όπως Dragon quest 11, tales of arise, Yakuza series, Nier series και όλα τα νορμάλ όπως τα souls, της capcom κτλ. δεν είχα εικόνα, επίσης αν ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ για ιαπωνικά επιβάλλεται και το switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα