vasilis panagiwtidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, έχω συμβόλαιο ίντερνετ με την vodafone το φοιτητικό το οποίο μου είχε λήξει τον Ιανουάριο και μου το ανανέωσαν αυτόματα χωρίς να βάλω κάποια υπογραφή. Το ζήτημα είναι το εξής... Το ίντερνετ το έχω βάλει στο σπίτι φίλου μου μιας και γω έχω βρει άλλους τρόπους για να έχω ίντερνετ. Ο φίλος μου λοιπόν λόγο οικονομικών προβλημάτων δεν μπορεί να το πληρώσει και αυτόν τον καιρό έχει μαζευτεί χρέος 80€ περίπου και του έχουν κόψει το ίντερνετ αλλά οι λογαριασμοί μια χαρά έρχονται. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορεί να κινηθεί η vodafone εναντίων μου λόγου του χρέους μου προς αυτήν που παραμένει απλήρωτο. Γνωρίζει κανείς; ήδη με παίρνουν από εισπρακτικες..
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Φυσικά,αφου δεν πληρώνεις.Κόψε το άμεσα γιατι απλά θα αυξάνει κάθε μήνα,ζήτα διακανονισμό.Και ο φίλος σου ας βρει άλλη λύση. Μην κάνετε τέτοιες διευκολύνσεις γιατί ευκολα πάει στραβά και δεν θα κυνηγήσουν τους άλλους αλλά εσάς που είναι στο ονομα σας ο λογαριασμός.
Kostasallinone Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Από την στιγμή που υπάρχει ήδη χρέος από απλήρωτους λογαριασμούς σημαίνει ότι εάν φτάσεις στα 200€ χρέους θα μπεις στο σύστημα Τηλεγνους. Δηλαδή, θα έχεις πρόβλημα εάν θες να κάνεις συμβόλαιο κινητή/ σταθερή στο μέλλον, σε οποιαδήποτε εταιρία.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Πήγαινε πλήρωσε το και κόψε του την σύνδεση. Αυτά που κανείς δεν γίνονται ουτε στον αδελφο σου
basilis5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Τσεκαρε και αν παιζει κανενας περιεργος ορος με το να εχεις στο ονομα σου ιντερνετ εσυ αλλα να το χρησιμοποιει αυτος. αν πχ αυτος κανει τπτ παρανομο, λεμε τωρα, εσενα παιζει να τσιμπησουν
vasilis panagiwtidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πήγαινε πλήρωσε το και κόψε του την σύνδεση. Αυτά που κανείς δεν γίνονται ουτε στον αδελφο σου Να ρωτήσω, γίνεται να κάνω απλά διακοπή σύνδεσης χωρίς να πληρώσω το ποσό που χρωστάω; 39 λεπτά πριν, basilis5 είπε Τσεκαρε και αν παιζει κανενας περιεργος ορος με το να εχεις στο ονομα σου ιντερνετ εσυ αλλα να το χρησιμοποιει αυτος. αν πχ αυτος κανει τπτ παρανομο, λεμε τωρα, εσενα παιζει να τσιμπησουν Όχι δεν κάνει κάτι.. Είναι απόλυτης εμπιστοσύνης..
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, vasilis panagiwtidis είπε Να ρωτήσω, γίνεται να κάνω απλά διακοπή σύνδεσης χωρίς να πληρώσω το ποσό που χρωστάω; Όχι δεν κάνει κάτι.. Είναι απόλυτης εμπιστοσύνης.. Φαίνεται πόσο εμπιστοσύνης είναι. Το συμβόλαιο τι γράφει για διακοπή; Αυτά που χρωστάς πρέπει να πληρωθούν,απλά μήπως έχει και ποινή πρόωρης διακοπής
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, vasilis panagiwtidis είπε Να ρωτήσω, γίνεται να κάνω απλά διακοπή σύνδεσης χωρίς να πληρώσω το ποσό που χρωστάω; Να υποθέσω οτι δεν ρωτας στα σοβαρά.
basilis5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, vasilis panagiwtidis είπε έχει μαζευτεί χρέος 80€ περίπου και του έχουν κόψει το ίντερνετ αλλά οι λογαριασμοί μια χαρά έρχονται Οι λογαριασμοι γιατι να παψουν; επειδη δεν εχεις προσβαση ιντερνετ; Φανταζομαι το συμβολαιο το προβλεπει. Γενικα αν το κοψεις θα εχεις επιπλεον πεναλτι να πληρωσεις εκτος των ληξιπροθεσμων οφειλων. ξεκινα να το πληρωνεις εσυ φιλε, και βρες τα αλλιως με το παιδι, γιατι εσυ θα βρεις μπελα στο τελος.
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, vasilis panagiwtidis είπε Να ρωτήσω, γίνεται να κάνω απλά διακοπή σύνδεσης χωρίς να πληρώσω το ποσό που χρωστάω; Kαλά θα πάει αυτό. Θα πληρώσεις στο χαλαρό το 80αρι χρέος και την ποινή πρόωρης διακοπής και θα σταματήσεις να έχεις εμπιστοσύνη σε τρίτους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα