Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι κάτι μάλλον σε μορφή σπρευ για τη δουλειά. Είναι μεγάλος ο χώρος, τα κουνούπια πολλά και δεν είμαι σταθερός σε ένα μέρος ώστε να βάλω αυτά με το υγρό η ταμπλέτα. πρέπει να είναι κάτι πάνω μου.

έχω δει σπρευ, γαλάκτωμα, κάτι βραχιόλια, κάτι αυτοκόλλητα.... το κακό είναι ότι με χαλάει να βάζω σπρευ πάνω στο δέρμα μου αλλά τι να κάνω; περισσότερο με χαλάνε τα κουνούπια όμως που είναι πολλά.

Έχετε καμια δοκιμασμένη πρόταση; Ψάχνω διαβάζω γνώμες και λέω να πάρω ένα τέτοιο να δοκιμάσω

Δημοσ.

Crilen ενυδατικο γαλακτωμα. Εχει μυρωδια σιτρονελλας εντονη αλλα κανει δουλεια. Προσωπικα μου αρεσει αυτη η μυρωδια.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Uptheirons είπε

Crilen ενυδατικο γαλακτωμα. Εχει μυρωδια σιτρονελλας εντονη αλλα κανει δουλεια. Προσωπικα μου αρεσει αυτη η μυρωδια.

αυτό εννοείς ή αυτό;

Ποια η διαφορά; το ότι το 2ο είναι ενυδατικό; Μάλλον το 2ο λες τότε

αλλά αν κάνει δουλειά (καλά σχόλια βλέπω) να προτιμήσω το σπρευ να μη μπλέκω με κρέμες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οτι εχει icaridin 20% ειναι το ανωτερο που μπορεις να παρεις.

είναι το IR3535 που βλέπω και σε άλλα έχει 20% και σε άλλα 10%. Δεν είχα ιδέα γι αυτή την ουσία.

άρα το άλλο που σκεφτόμουν εγώ και γράφει ότι είναι φυσικό να υποθέσω θα είναι λιγότερο αποτελεσματικό (θεωρητικά). Γι αυτό και η διαφορά στην τιμή λογικά.

Θα πάρω το σπρεύ 20% τότε. ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

αυτό εννοείς ή αυτό;

Ποια η διαφορά; το ότι το 2ο είναι ενυδατικό; Μάλλον το 2ο λες τότε

αλλά αν κάνει δουλειά (καλά σχόλια βλέπω) να προτιμήσω το σπρευ να μη μπλέκω με κρέμες

Το plus πρεπει να ειναι καινουριο. Το απλο με το 10% παιρνουμε, αυτο εννοουσα. Το βαζω στα μικρα απο μωρα και αντιληφθηκαμε οτι ειναι καλυτερο απο αλλα που κυκλοφορουν ακομα και για ενηλικες. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, sstratos είπε

crilen 10% ... ειναι ακριβούτσικο σε σχέση με άλλα , αλλά εχει τρομερή διαφορά...

και γιατί όχι 20%? Μίλα τώρα γιατί το έχω στο καλάθι, έτοιμος να πατήσω ολοκλήρωση

ας είναι ακριβότερο αρκεί να δουλεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...