Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Προτάσεις για smartphone έως 150€ με δοκιμασμένο καλό σήμα στη wind? Γιατί πήρα ένα tcl20 se που έχει χάλια σήμα (υποχρεωτικά το έχω στο 2g αλλιώς χανω κλήσεις) ενώ με την προηγούμενη συσκευή δεν είχα θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Carpediem2217 είπε

Καλημέρα! Προτάσεις για smartphone έως 150€ με δοκιμασμένο καλό σήμα στη wind? Γιατί πήρα ένα tcl20 se που έχει χάλια σήμα (υποχρεωτικά το έχω στο 2g αλλιώς χανω κλήσεις) ενώ με την προηγούμενη συσκευή δεν είχα θέμα.

Γράψε μας σε ποια πόλη ή περιοχή μένεις γιατί εγώ με tcl20 se και wind είχα ακριβώς την αντίθετη εμπειρία με σένα.

Επεξ/σία από Kostas Savvidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χανιά μένω,μέσα στην πόλη.Πριν είχα ένα tplink  και παλιότερα Samsung και δεν είχα κανένα θέμα.

Επεξ/σία από Carpediem2217
Δημοσ.

Να σου πω τι συμβαίνει... Παλιά έπιανες 3G και για αυτό είχες σήμα.

Πλεον το πάνε για 2G για κλήσεις και τουλάχιστον 4G για ίντερνετ. Οπότε αν δεν πιάνεις 4G δεν θα έχεις σήμα. Δεν νομιζω να φταιει το κινητό, θέμα δικτύου θα είναι... 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, eko13 είπε

Να σου πω τι συμβαίνει... Παλιά έπιανες 3G και για αυτό είχες σήμα.

Πλεον το πάνε για 2G για κλήσεις και τουλάχιστον 4G για ίντερνετ. Οπότε αν δεν πιάνεις 4G δεν θα έχεις σήμα. Δεν νομιζω να φταιει το κινητό, θέμα δικτύου θα είναι... 

Παίζει ρόλο η περιοχή και το δίκτυο και όχι το κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ.Αλλα αν είναι έτσι, πως εξηγείται ότι το tplink δεν έχει θέμα,το έχω ακόμη και το χρησιμοποιεί ο γιος μου στο ίδιο δίκτυο εννοείται.

Επεξ/σία από Carpediem2217

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...