Carpediem2217 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Καλημέρα! Προτάσεις για smartphone έως 150€ με δοκιμασμένο καλό σήμα στη wind? Γιατί πήρα ένα tcl20 se που έχει χάλια σήμα (υποχρεωτικά το έχω στο 2g αλλιώς χανω κλήσεις) ενώ με την προηγούμενη συσκευή δεν είχα θέμα.
Kostas Savvidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Carpediem2217 είπε Καλημέρα! Προτάσεις για smartphone έως 150€ με δοκιμασμένο καλό σήμα στη wind? Γιατί πήρα ένα tcl20 se που έχει χάλια σήμα (υποχρεωτικά το έχω στο 2g αλλιώς χανω κλήσεις) ενώ με την προηγούμενη συσκευή δεν είχα θέμα. Γράψε μας σε ποια πόλη ή περιοχή μένεις γιατί εγώ με tcl20 se και wind είχα ακριβώς την αντίθετη εμπειρία με σένα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Kostas Savvidis
Carpediem2217 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χανιά μένω,μέσα στην πόλη.Πριν είχα ένα tplink και παλιότερα Samsung και δεν είχα κανένα θέμα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Carpediem2217
eko13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Να σου πω τι συμβαίνει... Παλιά έπιανες 3G και για αυτό είχες σήμα. Πλεον το πάνε για 2G για κλήσεις και τουλάχιστον 4G για ίντερνετ. Οπότε αν δεν πιάνεις 4G δεν θα έχεις σήμα. Δεν νομιζω να φταιει το κινητό, θέμα δικτύου θα είναι...
GATE123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 44 λεπτά πριν, eko13 είπε Να σου πω τι συμβαίνει... Παλιά έπιανες 3G και για αυτό είχες σήμα. Πλεον το πάνε για 2G για κλήσεις και τουλάχιστον 4G για ίντερνετ. Οπότε αν δεν πιάνεις 4G δεν θα έχεις σήμα. Δεν νομιζω να φταιει το κινητό, θέμα δικτύου θα είναι... Παίζει ρόλο η περιοχή και το δίκτυο και όχι το κινητό.
Carpediem2217 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ.Αλλα αν είναι έτσι, πως εξηγείται ότι το tplink δεν έχει θέμα,το έχω ακόμη και το χρησιμοποιεί ο γιος μου στο ίδιο δίκτυο εννοείται. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από Carpediem2217
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα