Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω δύο ερωτήσεις για όποιον ξερει. Ελάχιστη ανανέωση πια είναι 12 ευρώ και από κατάστημα και online; Και επίσης μπορώ να απενεργοποιήσω τον φόρο κινητής, δηλαδή κάθε φορά που βάζω κάρτα να μην μου τρώει χρήματα (φπα) ή για αυτό πέρασε η προθεσμία; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, millboc είπε

Τι απεριόριστα είναι αυτά βρε παιδιά με όριο χρήσης 6,5gb???

Δηλαδή το κόστος είναι 9,90€ για 6,5gb???

Για περιαγωγή στην Ε.Ε. έδινε η Wind περισσότερα (12+GΒ) στο αντίστοιχο πρόγραμμά της τιμή πριν λίγες μέρες.
Στην περιγραφή στο site τους βλέπω τώρα ότι αφαίρεσαν αυτή τη πληροφορία. Υπάρχει άραγε κάποιος περιορισμός για περιαγωγή ή όχι εκεί; Όχι ότι το χρειάζομαι, αλλά θα ήταν καλό να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα στους πελάτες τους.

Η Vodafone που στα απεριόριστα των συμβολαίων δίνει δωρεάν περιαγωγή δεν ξέρω γιατί ενώ έχει τη δυνατότητα να το προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές καρτοκινητής έβαλε αυτόν το περιορισμό. Μου φαίνεται άσχημη κίνηση προς το γενικό σύνολο των πελατών της κι ας μην χρειάζομαι την περιαγωγή εγώ.

Προσωπικά ενεργοποίησα την προσφορά σε 1 SIM Vodafone που έχω στο δικό μου κινητό και σε 1 SIM Wind που έχω δώσει στην μάνα μου (η οποία έχει 4πλάσσια καλύτερες ταχύτητες από εμένα BTW).

Η Cosmote από την άλλη είχε πολύ επιθετικό κείμενο στους όρους για το αντίστοιχο πρόγραμμα· ότι διατηρεί το δικαίωμα να σταματήσει την προσφορά σε οποιονδήποτε θέλει για οποιονδήποτε λόγο (χωρίς να αναφέρουν ξεκάθαρα τι εστί "κατάχρηση" της υπηρεσίας). Σιγά ρε μάγκες…

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, datio είπε

Για περιαγωγή στην Ε.Ε. έδινε η Wind περισσότερα (12+GΒ) στο αντίστοιχο πρόγραμμά της τιμή πριν λίγες μέρες.
Στην περιγραφή στο site τους βλέπω τώρα ότι αφαίρεσαν αυτή τη πληροφορία. Υπάρχει άραγε κάποιος περιορισμός για περιαγωγή ή όχι εκεί; Όχι ότι το χρειάζομαι, αλλά θα ήταν καλό να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα στους πελάτες τους.

off topic αλλά σε χθεσινη μου συνομιλία :

wind.JPG

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, datio είπε

Η Vodafone που στα απεριόριστα των συμβολαίων δίνει δωρεάν περιαγωγή δεν ξέρω γιατί ενώ έχει τη δυνατότητα να το προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές καρτοκινητής έβαλε αυτόν το περιορισμό. Μου φαίνεται άσχημη κίνηση προς το γενικό σύνολο των πελατών της κι ας μην χρειάζομαι την περιαγωγή εγώ.

Προσωπικά ενεργοποίησα την προσφορά σε 1 SIM Vodafone που έχω στο δικό μου κινητό και σε 1 SIM Wind που έχω δώσει στην μάνα μου (η οποία έχει 4πλάσσια καλύτερες ταχύτητες από εμένα BTW).

Η Cosmote από την άλλη είχε πολύ επιθετικό κείμενο στους όρους για το αντίστοιχο πρόγραμμα· ότι διατηρεί το δικαίωμα να σταματήσει την προσφορά σε οποιονδήποτε θέλει για οποιονδήποτε λόγο (χωρίς να αναφέρουν ξεκάθαρα τι εστί "κατάχρηση" της υπηρεσίας). Σιγά ρε μάγκες…

Άρα είναι μόνο για την περιαγωγή το όριο, ευχαριστώ πολύ

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ρωτήσει κάποιος στη Vodafone αν με 2η ενεργοποίηση 31/8 θα πάρουμε άλλον έναν μήνα δωρεαν (δηλαδή Οκτώβριο) όταν λήξει το 2ο πακέτο;Δεν έχω βρει ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί τους 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgerov είπε

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περιορισμός όταν κάνεις hotspot? Ενδιαφέρομαι να την βάλω σε 4G router.

Ότι θέλεις κάνεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, George6633 είπε

Έχει ρωτήσει κάποιος στη Vodafone αν με 2η ενεργοποίηση 31/8 θα πάρουμε άλλον έναν μήνα δωρεαν (δηλαδή Οκτώβριο) όταν λήξει το 2ο πακέτο;Δεν έχω βρει ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί τους 

Ρώτησα στο chat και μου απάντησαν το παρακάτω

Firefox_Screenshot_2022-06-13T16-55-28.766Z.png

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, George6633 είπε

1 ώρα πριν, bbbb είπε

Ρώτησα στο chat και μου απάντησαν το παρακάτω

Firefox_Screenshot_2022-06-13T16-55-28.766Z.png

Ειναι ξεκαθαρο και απο την εικονα του πρωτου ποστ αυτο παιδια. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεχρι πόσους μήνες τα λεφτά που βάζουμε στο CU, μεταφέρονται στον άλλο μήνα, αν τύχει και δεν πάρουμε κάποιο πακέτο;

αν δεν βάλουμε καθόλου χρήματα, μέχρι πόσους μήνες μπορούμε να κρατήσουμε τον αριθμό CU?

για οποιον τα χρειαστει.

Screenshot 2022-06-19 at 10.41.11 PM.png

Επεξ/σία από prefuse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...