Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 'χω γράψει κι άλλες φορές, τα άρβυλα του στρατού όταν μαλακώσει το δέρμα και πάρει το σχήμα του ποδιού είναι τρομερά, για συγκεκριμένες δουλειές βέβαια.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Εγώ πάντως δεν έπαθα κάτι ούτε κάλους ούτε τιποτα. 

Ε μαλλον τα ποδια σου ειναι απο το ιδιο υλικο που φτιαχνονται τα φανελακια.

8 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Και που ξέρεις εσύ ότι δεν ειμαι ελαιοχρωματιστής; :P 

Επεξ/σία από tzotzo
Δημοσ.
7 ώρες πριν, phanispal είπε

Το 'χω γράψει κι άλλες φορές, τα άρβυλα του στρατού όταν μαλακώσει το δέρμα και πάρει το σχήμα του ποδιού είναι τρομερά, για συγκεκριμένες δουλειές βέβαια.

Οταν ήμουν σμηνίτης υπήρχαν δύο μάρκες αρβυλα,η μία ήταν το πέταλο,την άλλη δεν την θυμάμαι.Δεν θυμάμαι ποια ήταν λιγότερο χάλια.Εγω είχα βρει κάπως υποφερτό να βγάλω τους πλαστικούς σαν δίχτυ πάτους που είχαν και να βάλω λαστιχένιους, και πάντα με αθλητικές χοντρές κάλτσες.

Δημοσ.

Ναι, ήθελαν χοντρές κάλτσες οπωσδήποτε, συν καλούς πάτους.

Εμείς τα «δουλεύαμε» πολύ από την πρώτη μέρα με ασκήσεις/καψώνια/μεταβολές/προσοχές, συνεχές τρίψιμο/γυάλισμα, και γρήγορα έφτασαν να γίνουν ένα με το πόδι, κάναμε πυρ και κίνηση στα κατσάβραχα και σου ενέπνεαν εμπιστοσύνη ότι θα σου κρατήσουν το πόδι και θα αποτρέψουν ενδεχόμενο τραυματισμό.

Απλά στην αρχή είναι όντως απάλευτα. Ε και άμα είσαι γιωτόμπαλο και τα φοράς στη χάση και στη φέξη τελειώνει η θητεία και είναι ακόμα απάλευτα.

Εγώ τα έχω ακόμα και τα επιστρατεύω σε αγροτικές και λοιπές εργασίες, είναι και αδιάβροχα και δεν παίρνουν χαμπάρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ε και άμα είσαι γιωτόμπαλο και τα φοράς στη χάση και στη φέξη τελειώνει η θητεία και είναι ακόμα απάλευτα.

Τι μου θύμησες τώρα είχαμε κάμποσους τέτοιους (ελεύθερος αρβυλών κτλ)  αλλά και βύσματα που παίρνανε την μια άδεια μετα απο την άλλη εγώ δεν είχα πάρει καμία επιπλέον άδεια αλλά στο το τέλος της θητείας ήθελα λίγες μέρες για να ψάξω για δουλειά

Γιατί καλοκαίριαζε και ήμουν στην Κω, δηλαδή να κολλήσω συνεχόμενες και απλά να γυρίσω την τελευταία μέρα ή μια δυο μέρες πριν για να πάρω το απολυτήριο και να συνεχίσω στην δουλειά

Και μου λέει ο διοικητής μου δύσκολα γιατί δεν έχουμε κόσμο και του λέω με όλο τον σεβασμό κύριε διοικητά αλλά πέρα ότι είμαι μιας κάποιας ηλικίας (άργησα λόγω σπουδών) και δεν ζήτησα καμία ελάφρυνση έως τώρα ενώ ένα σωρό πιτσιρικάδες παίρνουν την μία άδεια μετα απο την αλλή απλά για την αναψυχή τους εγώ έχω ανάγκη να βρω εργασία γιατί σκοπεύω να πάω στο εξωτερικό και θέλω να μαζέψω κάποια χρήματα, αν νομίζετε ότι δεν το αξίζω ή τεμπελιάζω σαν κάποιους άλλους δείτε τα άρβυλα μου (γυαλισμένα αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένα απο αγγαρείες/σκαψίματα  ψερίμους καλη ώρα τωρα που ειναι επίκαιρη και φυλάκια γενικά, σκοπιες ασκήσεις κτλ)   και δείτε τα άρβυλα των πιτσιρικάδων που συνέχεια παίρνουν άδεια που ειναι σαν καινούργια. 

κάπου στις 25 μέρες μου έδωσε :P  

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...