Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μπλουζάκια γιατί τα θέλετε 100% βαμβακερά; Για δραστηριότητες που ιδρώνει κάποιος, τρέξιμο, γυμναστήριο κλπ απορροφάνε τον ιδρώτα και δεν είναι ότι καλύτερο.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Τα μπλουζάκια γιατί τα θέλετε 100% βαμβακερά; Για δραστηριότητες που ιδρώνει κάποιος, τρέξιμο, γυμναστήριο κλπ απορροφάνε τον ιδρώτα και δεν είναι ότι καλύτερο.

Δεν έχω κάνει κάποια επιστημονική ανάλυση τα προτιμώ πολύ απλά γιατί στην πράξη (όσο αφορά εμένα τουλάχιστον) αισθάνομαι καλύτερα φορώντας τα σαι αίσθηση δηλαδή. 

Απο εκει και πέρα αυτό με τον ιδρώτα δεν ξέρω δεν μου φαίνεται αρνητικό (ίσως για σκιερούς χώρους όπως πχ ενα γυμναστήριο ; δεν ξέρω λέω εγώ τώρα) εγώ αν ιδρώσω πάντως θα συμβεί έξω στην φύση δεν πάω σε γυμναστήρια :P 

Εκει δηλαδή πέρα ότι εξατμίζεται ειναι και θετικό γιατί ιδρώνεις για κάποιο λόγο, ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος σου και αυτό προσπαθεί να την κατεβάσει με τον ιδρώτα σου, αν "φεύγει" με την μια απλά θα σκας παραπάνω, ενώ καθήμενο πάνω στο ύφασμα κάνει την δουλειά του μέχρι να εξατμιστεί (απορροφά θερμότητα απο το σώμα σου και εξατμίζεται) δεν το σκέφτηκα έτσι μέχρι που να διαβάσω το ποστ σου πάντως ίσως γιαυτό να μου αρέσουν και το καλοκαίρι. 

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια προτιμώ τα πολυεστερικά για το καλοκαίρι (t-shirt). Εύκολα στην φροντίδα τους, ανεξίτηλα χρώματα, μερικά έχουν και "αερισμό".

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν έχω κάνει κάποια επιστημονική ανάλυση τα προτιμώ πολύ απλά γιατί στην πράξη (όσο αφορά εμένα τουλάχιστον) αισθάνομαι καλύτερα φορώντας τα σαι αίσθηση δηλαδή. 

Απο εκει και πέρα αυτό με τον ιδρώτα δεν ξέρω δεν μου φαίνεται αρνητικό (ίσως για σκιερούς χώρους όπως πχ ενα γυμναστήριο ; δεν ξέρω λέω εγώ τώρα) εγώ αν ιδρώσω πάντως θα συμβεί έξω στην φύση δεν πάω σε γυμναστήρια :P 

Εκει δηλαδή πέρα ότι εξατμίζεται ειναι και θετικό γιατί ιδρώνεις για κάποιο λόγο, ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος σου και αυτό προσπαθεί να την κατεβάσει με τον ιδρώτα σου, αν "φεύγει" με την μια απλά θα σκας παραπάνω, ενώ καθήμενο πάνω στο ύφασμα κάνει την δουλειά του μέχρι να εξατμιστεί (απορροφά θερμότητα απο το σώμα σου και εξατμίζεται) δεν το σκέφτηκα έτσι μέχρι που να διαβάσω το ποστ σου πάντως ίσως γιαυτό να μου αρέσουν και το καλοκαίρι. 

Αναλόγως που τα χρησιμοποιείς, ας πούμε στην καθημερινότητα μου, στο σπίτι κλπ κι εγώ τα βαμβακερά προτιμώ και σαν αίσθηση, όμως αν κάνεις κάποια δραστηριότητα που ιδρώνεις πολύ, είτε σε κλειστό είτε σε ανοικτό χώρο τα βαμβακερά απορροφούν τον ιδρώτα βαραίνουν και στεγνώνεις δύσκολα και τελικά η θερμότητα φεύγει δυσκολότερα. 

Δημοσ.

Δε περιμενα ποτε πως εν ετει 2022 θα εψαχνε καποιος να βρει φανελακια του στρατου για να μη παει απλα στο μαγαζι της γειτονιας του, να δει 5-10 κ να παρει οποια του αρεσουν. Δυστυχως εκει μας καταντησαν οικονομικα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, xgol είπε

Δε περιμενα ποτε πως εν ετει 2022 θα εψαχνε καποιος να βρει φανελακια του στρατου για να μη παει απλα στο μαγαζι της γειτονιας του, να δει 5-10 κ να παρει οποια του αρεσουν. Δυστυχως εκει μας καταντησαν οικονομικα. 

Γιατί ή θα ειναι μούφα ή θα ειναι πολύ ακριβά ειναι τόσο περίεργο που είμαι εκλεκτικός και κοιτάω το value for money ;

Δεν θέλω να δώσω 30 ευρώ σε φανέλες που θα φοράω για μπιτζάμες ή στο γκαράζ αλλά δεν θέλω να φοράω για μπιτζάμες η στο γκαράζ σκουπίδια που δεν μου αρέσουν δηλαδή δεν με νοιάζει απλά να ειναι φθηνές θέλω να ειναι ΚΑΙ καλές. 

Αλλιώς δεν θα άνοιγα το topic θα πάταγα φανέλες στο skroutz και θα παράγγελνα τις πιο φθηνές και τέλος η υπόθεση. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση, καμία σχέση δεν έχω...

Περασμένος χειμώνας, καραντίνα, τα πάντα κλειστά, έψαχνα για εσώρουχα online. Κατέληξα σε Giorgio, ελληνική βιοτεχνία, καλές τιμές και η πρώτη παραγγελία πήγε καλά, οπότε ξαναπήρα.

Μποξεράκια και βαμβακερά t-shirt, απαλά κι ανθεκτικά (ως τώρα). Νομίζω 9€ η τριάδα προσφορά. Πήρε κι ο αδερφός μου, επίσης ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Γιατί ή θα ειναι μούφα ή θα ειναι πολύ ακριβά ειναι τόσο περίεργο που είμαι εκλεκτικός και κοιτάω το value for money ;

Δεν θέλω να δώσω 30 ευρώ σε φανέλες που θα φοράω για μπιτζάμες ή στο γκαράζ αλλά δεν θέλω να φοράω για μπιτζάμες η στο γκαράζ σκουπίδια που δεν μου αρέσουν δηλαδή δεν με νοιάζει απλά να ειναι φθηνές θέλω να ειναι ΚΑΙ καλές. 

Αλλιώς δεν θα άνοιγα το topic θα πάταγα φανέλες στο skroutz και θα παράγγελνα τις πιο φθηνές και τέλος η υπόθεση. 

Καθολου κακο δεν ειναι και δε φταις εσυ (απευθυνομαι σε ολο τον κοσμο που εχει αυτη τη νοοτροπια, οχι σε εσενα προσωπικα). Απλα αν υπηρχε διαθεσιμο το διπλασιο εισοδημα, δε θα εχανες τοσο χρονο και φαια ουσια για ενα τετοιο ζητημα. Επισης, αυτο παει αλυσιδα, το μαγαζακι της γειτονιας θα ειχε πελατες, θα αυξανε τζιρο κτλ

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, xgol είπε

Καθολου κακο δεν ειναι και δε φταις εσυ (απευθυνομαι σε ολο τον κοσμο που εχει αυτη τη νοοτροπια, οχι σε εσενα προσωπικα). Απλα αν υπηρχε διαθεσιμο το διπλασιο εισοδημα, δε θα εχανες τοσο χρονο και φαια ουσια για ενα τετοιο ζητημα. Επισης, αυτο παει αλυσιδα, το μαγαζακι της γειτονιας θα ειχε πελατες, θα αυξανε τζιρο κτλ

χανει προσωπικο χρονο ψαχνωντας και τηλεφωνοντας  και τελικα δεν θα βρει αυτο που θελει και αν θα βρει, δεν θα ειναι αυτο που νομιζε και θα εχει πεταξει τα λεφτα του.
Εχω δωσει εναλλακτικες δοκιμασμενες και σε παρα πολυ καλη τιμη, με επιλογες και χρωματα να μην ειναι σαν ελαιοχρωματιστης.

Screenshot_6.jpg

Screenshot_5.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Του στρατου θυμαμαι εγραφε το ταμπελακι "Πετσας". Προσωπικα τα εβρισκα χαλια σαν γραμμή, μονο για τον υπνο τα κρατησα μετα.

Οι αρβυλες παίζει να ήταν ο,τι χειρότερο έχω φορεσει εβερ, σε καμια περίπτωση δεν ήταν φτιαγμένες για παρελαση που διαβασα, δεν ειναι τυχαίο το οτι ολοι της ΠΦ είχαμε καταστρέψει τα πόδια μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, stormrain είπε

Του στρατου θυμαμαι εγραφε το ταμπελακι "Πετσας". Προσωπικα τα εβρισκα χαλια σαν γραμμή, μονο για τον υπνο τα κρατησα μετα.

Οι αρβυλες παίζει να ήταν ο,τι χειρότερο έχω φορεσει εβερ, σε καμια περίπτωση δεν ήταν φτιαγμένες για παρελαση που διαβασα, δεν ειναι τυχαίο το οτι ολοι της ΠΦ είχαμε καταστρέψει τα πόδια μας.

Είναι για παρέλαση κυρίως όχι με την έννοια ότι ειναι ανατομικές με την έννοια ότι γυαλίζουν και έχουν χοντρό τακούνι και βαριά σόλα γενικά έτσι ώστε να ακούγεται καλύτερα στον βηματισμό, πράγμα που τις κάνει βαριές γενικά δηλαδή. 

Δεν είναι ότι καλύτερο για μπότα φυσικά αλλά δεν ειναι και ότι χειρότερο απο την άλλη γενικά όλα αυτά τα εντελώς αρνητικά σχόλια δεν τα καταλαβαίνω και γιαυτό είπα και στον άλλο φίλο ότι θα αγνοήσω την άποψη του μου θυμίζουν αυτούς που γενικά ειναι εναντίων του στρατού (όχι ότι εγώ τρελαίνομαι αναβολή στην αναβολή ήμουν απλά δεν ήθελα να πάρω i5 έτσι γιατί δεν γούσταρα και πήγα :P ) και τα βρίσκουν όλα τέρμα (το υπογραμμίζω γιατί όντως ειναι τέρμα) χάλια απο το φαΐ μέχρι το οτιδήποτε .... 

Μιας και ανέφερα το φαί εγώ αυτό το "γκοτζίλα" δεν το συνάντησα ήταν μια χαρά φαγητό όχι κάτι που θα πλήρωνα να το φάω αλλά σίγουρα καλύτερο απο κάποιες σάπιες ταβέρνες που είχα την ατυχία να δοκιμάσω για μια φορά και να μην ξαναφάω απο εκει είχαμε και το 10τιανό μας τυροπιτούλα/σαντουιτσάκι κτλ δεν ξέρω τι να πω ίσως στην Κω να ειναι τα καλύτερα στρατόπεδα; εγώ πάντως δεν είχα κανένα τέρμα αρνητικό παράπονο σίγουρα δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά καμιά σχέση με τέρμα αρνητικές κριτικές που άκουγα και ακούω απο κάποιους. 

Edit: Επίσης θυμήθηκα πως στην άσκηση βάζαμε ρεφενέ και αγοράζαμε σουβλάκια τα οποία τα ψήναμε στα κάρβουνα :P 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν είναι ότι καλύτερο για μπότα φυσικά αλλά δεν ειναι και ότι χειρότερο απο την άλλη γενικά όλα αυτά τα εντελώς αρνητικά σχόλια δεν τα καταλαβαίνω και γιαυτό είπα και στον άλλο φίλο ότι θα αγνοήσω την άποψη του μου θυμίζουν αυτούς που γενικά ειναι εναντίων του στρατού (όχι ότι εγώ τρελαίνομαι αναβολή στην αναβολή ήμουν απλά δεν ήθελα να πάρω i5 έτσι γιατί δεν γούσταρα και πήγα :P ) και τα βρίσκουν όλα τέρμα (το υπογραμμίζω γιατί όντως ειναι τέρμα) χάλια απο το φαΐ μέχρι το οτιδήποτε .... 

ενταξει ρε φιλε 3 νουμερα σκοπια να κανεις και δεκα προσοχες να βαρεσεις αρκουν να χαλασεις τα ποδια σου, με ανατομικο πάτο ή χωρις. Δεν ειναι τυχαιο που τα στελεχη διαλεγουν άλλα αρβυλα.
Το χιτωνιο μια χαρα ηταν.
Πηγαινε παρε δυο μπλουζακια και μη κυκλοφορας σαν ελαιοχρωματιστης ή σαν ξεπεσμενος κυνηγος.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tzotzo είπε

ενταξει ρε φιλε 3 νουμερα σκοπια να κανεις και δεκα προσοχες να βαρεσεις αρκουν να χαλασεις τα ποδια σου, με ανατομικο πάτο ή χωρις. Δεν ειναι τυχαιο που τα στελεχη διαλεγουν άλλα αρβυλα.
Το χιτωνιο μια χαρα ηταν.
Πηγαινε παρε δυο μπλουζακια και μη κυκλοφορας σαν ελαιοχρωματιστης ή σαν ξεπεσμενος κυνηγος.

Εγώ πάντως δεν έπαθα κάτι ούτε κάλους ούτε τιποτα. 

Και που ξέρεις εσύ ότι δεν ειμαι ελαιοχρωματιστής; :P 

Τέσπα θέλω αυτά τα φανελάκια γιατί ειναι δοκιμασμένα και τα ξέρω δεν έχω όρεξη για πειράματα και δεν υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθούν αύριο ακόμα κρατάνε αυτά που έχω και φυσικά έχω και αλλά για τις δουλειές που προορίζω τα καινούργια δεν αποτελείται η ντουλάπα μου απο τις 2 φανέλες που δίνει ο στρατός λολ 

Δημοσ.

Όταν έφυγα από τον στρατό, ορκίστηκα ότι δεν θα ξανά φορέσω τέτοια ρούχα . 18 μήνες στα απίστευτα και καταπληκτικά τεθωρακισμένα ως αρχηγός άρματος , νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αξιωματικούς μου που δημιούργησαν αυτό το συναίσθημα από την εκπαίδευση που υποστήκαμε . Απίστευτα χρόνια ! Καταλαβαίνω όμως και τον φίλο γι τα ρούχα καθώς νομίζω ότι ποιότικα τα υφάσματα και οι ραφές είναι ικανά να αντέξουν έως και πυρηνικό πόλεμο (τουλάχιστον ήταν το 2001)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dasimo είπε

Όταν έφυγα από τον στρατό, ορκίστηκα ότι δεν θα ξανά φορέσω τέτοια ρούχα . 18 μήνες στα απίστευτα και καταπληκτικά τεθωρακισμένα ως αρχηγός άρματος , νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αξιωματικούς μου που δημιούργησαν αυτό το συναίσθημα από την εκπαίδευση που υποστήκαμε . Απίστευτα χρόνια ! Καταλαβαίνω όμως και τον φίλο γι τα ρούχα καθώς νομίζω ότι ποιότικα τα υφάσματα και οι ραφές είναι ικανά να αντέξουν έως και πυρηνικό πόλεμο (τουλάχιστον ήταν το 2001)

Καλά οι μαυροσκούφηδες είστε λίγο πειραγμένοι ειναι η αλήθεια :P 

ένας και ένας όσοι ξέρω :P  

Edit οκ μην παρεκτραπεί το θέμα φιλικά το είπα φυσικά και δεν έχω κάποιο λόγο να πιστεύω ότι δεν τα έχεις 400 και συμφωνούμε μάλιστα εν προκειμένω 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...