Dr_Pepper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ψάχνω να πάρω ΙΔΙΕΣ (δεν με αφορά το χρώμα ή να ειναι χακί παραλλαγής κτλ ) απο θέμα ποιότητας μπλούζες και φανελάκια με αυτά που δίνει ο στρατός γιατί έχω 2 ζευγάρια χρόνια τώρα και αντέξανε πολλά ειναι δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά τον χειμώνα βαμβακερά και φαντάζομαι δεν θα ειναι και ιδιαίτερα ακριβά. Έχω πάρει 2,3 και απο σουπερ του στρατού και απο μαγαζιά με είδη κυνηγίου κτλ και δεν έμεινα ευχαριστημένος συνθετικές κινιζιές ήταν. Του στρατού(αυτά που δίνουν στους κληρωτούς φαντάρους) ειναι πολύ καλύτερης ποιότητας Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από Dr_Pepper 2
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Τραβα Κερατσίνι και ζήτα, αλλιώς από πρατήρια όπου παίρνουν από αυτούς
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Τραβα Κερατσίνι και ζήτα, αλλιώς από πρατήρια όπου παίρνουν από αυτούς Είμαι σε χωριό της καστοριάς δεν μπορώ να πάω μόνο αν κάποιος έχει online μαγαζί αλλά θα πρέπει να ειναι οι ίδιες ή έστω ίδιας ποιότητας. ή αν πάρω τηλέφωνο κάπου και στείλει με αντικαταβολή. Τα πρατήρια δεν ξέρω αν έχουν εγώ ας πού υπηρέτησα στην Κω και στο πρατήριο εκει είχα πάρει μερικές φανέλες όπως ανέφερα αλλά ήταν αρκετά υποδεέστερες... Δεν με νοιάζει τόσο να ειναι παραλλαγή δηλαδή η ίδια η ποιότητα της φανέλας και της μπλούζας με νοιάζει. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από Dr_Pepper
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Αργος Ορεστικό που ημουν εγω φαντάρος το 2009-2010 ειχε το πρατήριο, έπαιρναν ακόμη και οι εθνοφυλακες... 1
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 1 hour ago, Dr_Pepper said: Λοιπόν ψάχνω να πάρω ΙΔΙΕΣ (δεν με αφορά το χρώμα ή να ειναι χακί παραλλαγής κτλ ) απο θέμα ποιότητας μπλούζες και φανελάκια με αυτά που δίνει ο στρατός γιατί έχω 2 ζευγάρια χρόνια τώρα και αντέξανε πολλά ειναι δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά τον χειμώνα βαμβακερά και φαντάζομαι δεν θα ειναι και ιδιαίτερα ακριβά. Έχω πάρει 2,3 και απο σουπερ του στρατού και απο μαγαζιά με είδη κυνηγίου κτλ και δεν έμεινα ευχαριστημένος συνθετικές κινιζιές ήταν. Του στρατού(αυτά που δίνουν στους κληρωτούς φαντάρους) ειναι πολύ καλύτερης ποιότητας χωρις παρεξηγηση αλλα αμα δεν εχεις φορεσει τπτ καλυτερο απο τα ρουχα του στρατου τοτε ειτε το budget σου ειναι στα 10 ευρω ή δεν εχεις φορεσει τπτ αλλο περα απο τα ρουζα που λες. κανε μια βολτα σε καταστηματα με ορειβατικα ρουχα 10
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, poulinos είπε χωρις παρεξηγηση αλλα αμα δεν εχεις φορεσει τπτ καλυτερο απο τα ρουχα του στρατου τοτε ειτε το budget σου ειναι στα 10 ευρω ή δεν εχεις φορεσει τπτ αλλο περα απο τα ρουζα που λες. κανε μια βολτα σε καταστηματα με ορειβατικα ρουχα Εχω φορέσει κιάλλα ρούζα Αλλά το θέμα ειναι ακριβώς αυτό ότι για αντίστοιχη ποιότητα θα πρέπει να πληρώσει κάποιος αρκετά παραπάνω χρήματα ειδικά σε μάρκες. Θα μου πεις πως ξέρεις ότι ειναι φθηνά; ε 1) παίρνοντας τόσο το ποσό που κόβουν απο τον "μισθό" του φαντάρου για τον εξοπλισμό 2) αν ήταν ακριβά δεν θα μας περίσσευε το budget. Και γιατί περιμένω να τις αγοράσω στην ίδια τιμή που τις παίρνει ο στρατός που σίγουρα έχει μεγάλη έκπτωση λόγω μαζικών παραγγελιών κάθε χρόνο; Δεν περιμένω αλλά υποθέτω αν βρώ "άκρη" που να πουλάει τις ίδιες δεν θα ειναι και πολύ πιο ακριβές δηλαδή και 30% κέρδος να βάζει για πάρτη του + ΦΠΑ πάλι πιστεύω θα ειναι αρκετά φθηνές σε σχέση με αντίστοιχης ποιότητας σε κάποια επώνυμη μάρκα. Η μαμά πατρίδα μας αγαπάει και όποτε δεν μπαίνουν πολιτικά συμφέροντα στην μέση υπάρχουν άνθρωποι που μελετάνε για το καλό μας όπως πχ αυτοί που διαλέγουν τα ρούχα για τον Έλληνα φαντάρο, και το πλεκτό του στρατού σούπερ (και το τζάκετ) . Τα φούτερ και τις φανέλες πέρα απο την καθημερινή χρήση όταν ήμουν στον στρατό τα φόραγα αρκετά συχνά έως σήμερα ειδικά για δουλειές πχ δεν ήθελα να λερώσω/χαλάσω κάτι άλλο και μόλις πρόσφατα μετά απο χρόνια χρήσης άρχησαν να ξεφτίζουν γιαυτό και ψάχνω να αγοράσω καινούργια. Έχουν ωραία αίσθηση καλού βαμβακερού, τον χειμώνα είναι ζεστά και το καλοκαίρι δεν σκας γιατί αναπνέουν... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Dr_Pepper
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Δεν περιμένω αλλά υποθέτω αν βρώ "άκρη" που να πουλάει τις ίδιες Για ρώτα εδώ, μήπως ειναι ο ίδιος που προμηθεύει τον ΕΣ http://elvitex.gr/wordpress/profile/ 2
magicnumbers Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Λοιπόν ψάχνω να πάρω ΙΔΙΕΣ (δεν με αφορά το χρώμα ή να ειναι χακί παραλλαγής κτλ ) απο θέμα ποιότητας μπλούζες και φανελάκια με αυτά που δίνει ο στρατός γιατί έχω 2 ζευγάρια χρόνια τώρα και αντέξανε πολλά ειναι δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά τον χειμώνα βαμβακερά και φαντάζομαι δεν θα ειναι και ιδιαίτερα ακριβά. Έχω πάρει 2,3 και απο σουπερ του στρατού και απο μαγαζιά με είδη κυνηγίου κτλ και δεν έμεινα ευχαριστημένος συνθετικές κινιζιές ήταν. Του στρατού(αυτά που δίνουν στους κληρωτούς φαντάρους) ειναι πολύ καλύτερης ποιότητας Ισχυει οι φανελες του στρατου -τα κλασικα t-shirt παραλλαγης- εκτος οτι βγαλαν περιπου 10 χρονια χρησης ειναι κ οτι πιο ανετο για το σπιτι/υπνο.Δεν κρυωνεις δεν ζεσταινεσαι δεν ειναι στενο δεν ειναι φαρδυ δε σε κουραζει γενικα.Αν θυμαμαι καλα ολο αυτο το σετ ειχε την ιδια επωνυμια απο εναν παραγωγο/εργοστασιο στη Λαρισα.Ισως καποιος που ταχει πιο καινουρια να φαινεται τι γραφει στις ετικετες.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 20 hours ago, Dr_Pepper said: Εχω φορέσει κιάλλα ρούζα Αλλά το θέμα ειναι ακριβώς αυτό ότι για αντίστοιχη ποιότητα θα πρέπει να πληρώσει κάποιος αρκετά παραπάνω χρήματα ειδικά σε μάρκες. ισχυει αλλα οπως λενε οτι πληρωνεις παιρνεις.το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι τα πληρωνεις ακριβα αλλα εχω ορειβατικα ρουχα απο τα 20 μου και ειμαι 40. βεβαια στο βουνο θες καλα πραγματα αλλιως παιρνεις τα ρισκα σου ειδικα σε χειμερινα ρουχα
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Πριν χρόνια είχα ακούσει πως οτιδήποτε έχει ο στρατός από ρούχα, ραβονται και έρχονται από Βουλγαρία.
marmagia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Αυτή η εταιρία ίσως; https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/42605_i-elbe-endymaton-prohorise-sti-dimioyrgia-ilektronikoy-katastimatos
Eddy_Gordo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πριν χρόνια είχα ακούσει πως οτιδήποτε έχει ο στρατός από ρούχα, ραβονται και έρχονται από Βουλγαρία. Έχω φιλο εποπ με ειδικότητα ας πούμε ράφτη. Φτιάχνονται ραβονται όπως θες πεστο για όλα τα σώματα μονο στο Κερατσίνι και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να πάρει ή να τον διώξουν με μετάθεση.
moure Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Και που να δεις η στρατιωτική η σαγιονάρα τι ανθεκτική που είναι,καμία σχέση με Hawaianas και ipanema που θέλεις κάθε χρόνο καινούριες!🤮 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από moure 1
tzotzo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω που πήγες στρατό και τι σου έδωσαν. Εμένα ήταν απαράδεκτη η ποιότητα σε όλα. Η σκελεα δε, στο πρώτο φόρεμα έγινε τρία νούμερα μεγαλύτερη. Το μπουφάν, φορούσα ακόμα ένα από μέσα μπας και ζεσταθώ Στη ζωή ότι πληρώσεις παίρνεις. Αν τον χρόνο σου τον είχες αφιερώσει να ψάξεις κάτι εναλλακτικό θα είχες βρει πολύ καλύτερο στα αντίστοιχα χρήματα. Θα κοίταζα την ακριβή σειρά της sol's και της teac. Αλλιώς οτιδήποτε σε επαγγελματικό ρουχισμό.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Έχω φιλο εποπ με ειδικότητα ας πούμε ράφτη. Φτιάχνονται ραβονται όπως θες πεστο για όλα τα σώματα μονο στο Κερατσίνι και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να πάρει ή να τον διώξουν με μετάθεση. Θετικο αυτό. 6 ώρες πριν, moure είπε Και που να δεις η στρατιωτική η σαγιονάρα τι ανθεκτική που είναι,καμία σχέση με Hawaianas και ipanema που θέλεις κάθε χρόνο καινούριες!🤮 Κατι σαγιονάρες που είχα made in Taiwan τις ειχα 15+ χρόνια μεχρι που άνοιξαν τρύπα από κάτω επειδή πάτησα σε κάτι αιχμηρό και επίσης μυριζαν, έλεγαν όταν τις πήρα στην ετικέτα ότι άντεχαν 20 εκατομυρια βήματα, έλεγα ψέμματα είναι ξεκάθαρα, αλλά στην τελική δεν αποκλείεται να ήταν και αλήθεια. Μετα από αυτές πήρα τις τωρινές που για 4-5 έτη δεν έχουνε το παραμικρό, μερικές άλλες άντεξαν λιγότερο αλλά γενικά γύρω στα 10 έτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα