Armoral Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Επίσημη ιστοσελίδα Σελίδα στο steam Κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου στα 19.99. Υποτίθεται ότι είναι early access αλλα ακουγονται τα καλυτερα για την πληρότητα και την ποιότητα του. Με πολύ θετικά reviews και πανω από 1.5 εκατομμύριο πωλήσεις οι παραγωγοί του θα έχουν τη δυνατότητα να το ολοκληρώσουν όπως ακριβώς το φαντάστηκαν. Υπάρχουν ήδη δύο Dlc διαθέσιμα με επιπλέον κόστος. Spoiler 1
nikosild Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Πολύ ωραίο παιχνιδάκι μετά και το μεγάλο update + server για Έλληνες 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Υπέροχο παιχνίδι. Διαμάντι! Ωραίο survival παιχνίδι, με base building και crafting Το πήραμε με τη παρέα τώρα με τη χάλογουην έκπτωση, στήσαμε και έναν dedicated server και το απολαμβάνουμε φουλ! Μακάρι όλα τα ΕΑ παιχνίδια να ήταν τόσο γεμάτα και τόσο διασκεδαστικά. Αγοράστε το, πριν γίνει full release και ανέβει η τιμή του που θα γίνει στη 2η περίοδο του 2024 (Απρίλης-Ιούνης)!
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Ξεθάβω λίγο το θέμα , στο συγκεκριμένο επειδή με ψήνει υπάρχουν και official pve servers ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου Trailerάκι που είχε βγει πριν λίγες μέρες. 3
SPANK Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Νομίζω ότι θα προβώ σε αγορά αν και αυξήθηκε η τιμή πλέον από 15 που το έβρισκες. Από ότι διάβασα οι official servers θα τρώνε wipe ανά 6 μήνες , αναρωτιέμαι αν πριν το τέλος των 6 μηνών μπορείς να μεταφέρεις τον χαρακτήρα με τον progress σου σε private server 🤔 Επίσης μια ερώτηση για όσους το έχουν παίξει σε private server φαντάζομαι ότι δεν έχεις επαφή με άλλους παίκτες από το online παρά μόνο αν παίζεις με φίλους
firepc Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Έχει ωραία ατμόσφαιρα το άτιμο Μου θυμίζει την τριλογία the incredibles adventures of van helsing
SPANK Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 3 λεπτά πριν, firepc είπε Έχει ωραία ατμόσφαιρα το άτιμο Μου θυμίζει την τριλογία the incredibles adventures of van helsing van helsing απο τα αγαπημένα μου και πρώτα που ειχα παίξει αυτου του είδους 1
firepc Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SPANK είπε van helsing απο τα αγαπημένα μου και πρώτα που ειχα παίξει αυτου του είδους είναι φανταστικά και δεν έχουν πάρει την αναγνώριση που τους αξίζει Πολύς κόσμος δεν τα ξέρει Επεξ/σία 6 Μαϊου από firepc 1
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Το v rising είναι πολύ ωραίο survival παιχνίδι και έχει την δυσκολία του. Γιατί πέρα από τα mobs, λυκανθρώπους, ξωτικά, ανθρώπους κτλ, είναι και ο ήλιος. Την μέρα σε καίει αν σε πετυχαίνει, κ πρέπει να κινησε στις σκιές. Έχει ωραία πράγματα το παιχνίδι! Από τα διαμάντια που υπάρχουν! 1
firepc Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 89/100 pcgamer 9/10 ign 😱 https://www.pcgamer.com/games/survival-crafting/v-rising-review/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα