Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fabbyyy είπε

Καλά με τι ποσοστό δουλεύουν τα μαγαζιά τύπου plaisio, public για να μπορεί έτσι απλά να κάνει έκπτωση 24% σε όλο το μαγαζί;

Δεν είναι μόνο το πλαίσιο και τα public, ή μόνο αυτός ο κλάδος, όλοι οι εμπόροι με 100% δουλεύουν. 

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε

Δεν είναι μόνο το πλαίσιο και τα public, ή μόνο αυτός ο κλάδος, όλοι οι εμπόροι με 100% δουλεύουν. 

50% έκπτωση επί της λιανικής και τα μεταφορικά και οι επιστροφές στον κατασκευαστή/προμηθευτή. 

1000 πουλάνε 500 αγοράζουν όλα επί πιστώσει με εξαίρεση τα δικά τους branded προϊόντα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zaratustra είπε

Ελπίζω να μην πάει κανείς. Φτάνει με τις προωθητικές που πηδάνε τους εργαζόμενους.

Και δεν θελουμε ανεργια, και δεν θελουμε διευρυμενο ωραριο 

2 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε

Φανταζομαι οτι οταν θες κατι, πας απο το καθε public και πλαισιο να δεις καποια προιοντα σε λειτουργια πριν τα αγορασεις πιο φθηνα απο σκρουτζ. Και στην τελικη δεν σε κραταει κανενας απο το να ανοιξεις ενα μαγαζακι για 100 και 200% κερδος.

• Like 2
  • Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν καταπολεμάς την ανεργία βάζοντας το υπάρχον προσωπικό να κάνει υπερωρίες.

Επίσης οι μεγάλες αλυσίδες συνήθως τηρούν τα νόμιμα ωράρια ενώ από την άλλη πολλοί μικρότεροι έμποροι είναι για κλωτσιές με τα ωράρια που θέλουν!

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Φανταζομαι οτι οταν θες κατι, πας απο το καθε public και πλαισιο να δεις καποια προιοντα σε λειτουργια πριν τα αγορασεις πιο φθηνα απο σκρουτζ. Και στην τελικη δεν σε κραταει κανενας απο το να ανοιξεις ενα μαγαζακι για 100 και 200% κερδος.

Η αλήθεια είναι πως ναι πάω να δω κάποιο προϊόν πριν το αγοράσω, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Δεν αγοράζω online ή τουλάχιστον προσπαθώ να αποφεύγω όσο μπορώ τις online αγορές, ειδικά αν δεν μπορώ να δω κάτι ιδίοις όμμασιν. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλω γουρούνι στο σακί, ούτε φυσικά θα εμπιστευτώ τον κάθε influencer και πληρωμένο reviewer... 

Το να έχει κάποιο κατάστημα ετοιμοπαράδοτο το προϊόν που πουλάει και το να έχει δείγμα είναι αυτονόητο για κάθε σοβαρό κατάστημα που σέβεται τον πελάτη και εννοείται πως θα το προτιμήσω να αγοράσω από αυτούς. 

Δεν αγοράζω από σκρουτζομάγαζα. Ειδικά προϊόντα τεχνολογίας δεν αγόρασα ποτέ μέσω σκρουτζ. 

Βέβαια στο σκρουτζ θα βρεις και το τοπικό κατάστημα πχ που έχει μαγαζί για δεκαετίες και μπήκε στο σκρουτζ. Εκεί ναι, θα αγοράσω κάτι, αν το έχει διαθέσιμο και αν το δίνει σε τιμή κοντά στην τιμή των μεγάλων, αν το έχει πολύ παραπάνω όχι. 

Γενικώς θα αποφύγω μαγαζιά που δεν έχουν καν φυσικό κατάστημα, και που δεν έχουν το προϊόν που πουλάνε στα χέρια τους, κυρίως αν η διαθεσιμότητα είναι σε περισσότερες από 3 μέρες. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 2
  • Confused 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τι σχέση έχει αυτό με την ανεργία; Διεύρυναν μόνιμα το ωράριο μέχρι τις 24:00 και θέσπισαν κάποια βάρδια; Οι υπάλληλοι που σχολαγαν στις 21:00 θα κάτσουν εκτάκτως μέχρι τις 24:00. Μέχρι να κλείσει το μαγαζί θα έχουν σταματήσει τα ΜΜΜ και θα πληρώσουν και ταξί να γυρίσουν σπίτια τους.

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση.... Είμαι περίεργος εσείς που κράζετε τους εργοδότες αν έχετε πληρώσει έστω 1 ευρω ποτέ σε υπάλληλο..... Τα πράγματα εκεί εξω είναι δύσκολα!!!! Έχω κάνει και αφεντικό και υπάλληλος, προτιμώ το υπάλληλος διότι είσαι ήσυχος, βρέξει χιονίσει θα τα αρπάξεις και ο αφεντικός μπορεί να πεινάει. Πριν δείξετε σκεφτείτε λογικά. 

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Έχω κάνει και αφεντικό και υπάλληλος, προτιμώ το υπάλληλος διότι είσαι ήσυχος, βρέξει χιονίσει θα τα αρπάξεις και ο αφεντικός μπορεί να πεινάει.

Μήπως δεν είναι όλα τα αφεντικά έτσι; Λέω εγώ τώρα..

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zaratustra είπε

Μέχρι να κλείσει το μαγαζί θα έχουν σταματήσει τα ΜΜΜ και θα πληρώσουν και ταξί να γυρίσουν σπίτια τους.

Με την ίδια ο Θεός να την κάνει λογική, την ημέρα απεργίας των ΜΜΜ θα πρέπει όλοι οι εργοδότες να δίνουν ρεπό στους υπαλλήλους για να μην πληρώσουν ταξί…;;;;

Τι λέτε ωρε;;;

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι δυσκολα τα πραγματα πρεπει να προσπαθησουμε να γινουν ευκολα οχι να το αποδεχτουμε και να λεμε και ευχαριστω...

Και ως προς την προσφορα, θα αγορασεις κατι που εχει 100ε και θα σου δωσουν 24ε για επομενη αγορα που το προιον θα το εβρισκες 85-90 αρα φανταστικη προσφορα να κερδισεις 10ε στα 100... αλλωστε ολοι γνωριζουν οτι γι αυτο δεν ψωνιζει ο κοσμος,επειδη δεν γινονται μπλε/κοκκινες/πρασινες βραδιες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Χωρίς παρεξήγηση.... Είμαι περίεργος εσείς που κράζετε τους εργοδότες αν έχετε πληρώσει έστω 1 ευρω ποτέ σε υπάλληλο..... Τα πράγματα εκεί εξω είναι δύσκολα!!!! Έχω κάνει και αφεντικό και υπάλληλος, προτιμώ το υπάλληλος διότι είσαι ήσυχος, βρέξει χιονίσει θα τα αρπάξεις και ο αφεντικός μπορεί να πεινάει. Πριν δείξετε σκεφτείτε λογικά. 

Ο μόνος που τα αρπάζει -όπως γράφεις χαρακτηριστικά- είναι ο εργοδότης. Γιατί ο υπάλληλος τα ίδια θα πάρει ακόμα και αν η επιχείρηση έχει τρελή δουλειά και ο εργοδότης τα τσεπώνει χοντρά. Επίσης αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση με το ότι πρέπει να τηρεί τα νόμιμα, τα όποια και πάλι λίγα είναι.

Έχω δουλέψει με εργοδότες που κλαίγονταν αλλά έφευγαν όλο τριημεράκια σε πολυτελή καταλύματα, έρχονταν στην δουλειά ότι ώρα ξυπνούσαν και έφευγαν ότι ώρα ήθελαν και που έκαναν μεγάλες σπατάλες για την καλοπέρασή τους. Το αστείο είναι ότι έλεγαν σε άτομα που δεν γνώριζαν, πως δουλεύουν όλη μέρα!

Επεξ/σία από George!
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...