Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας .Ποιος τρόπος υπάρχει για να κάνω εγκατάσταση το συγκεκριμένο;

Το χρειάζομαι για ένα πρόγραμμα.

Windows 7 σε laptop έχω. Δεν μα αφήνει με τίποτα. Ούτε με τα offline instaler.

Λεει μέσα από τα updates, αλλά update για τα 7 δεν υπάρχουν πλέον. Σωστά;

Δημοσ.

Για να μην σε αφήνει ούτε offline τότε σου λείπουν κάποια updates. Έχεις τουλάχιστον τα 7 sp1 ή είναι χωρίς service pack;

Κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στο εικονίδο Υπολογιστής στην επιφάνεια σου και δες τι λέει.

Δημοσ.

64 bit SP1 έχω

1 ώρα πριν, jim_p είπε

https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet-framework/net472
Πατας εκει που λεει runtime.

Από εκεί προσπαθώ. Κάτι για πιστοποιητικά μου λέει και για αποτυχία εγκαταστασης λόγω μη ύπαρξή τους.

Τέλος πάντων δεν πειράζει άμα δεν γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις δώσε μας ένα screenshot ή μια photo από το μήνυμα που σου βγάζει να το δούμε και δες αυτό που σου είπα πριν για το sp1.

Δες στο παρακάτω λινκ αν είναι το σφάλμα που σου βγάζει και αν ναι κατέβασε το πιστοποιητικό της microsoft, εγκατέστησε το και ξαναπροσπάθησε.
https://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/ea8a4a30-36fd-4d20-8d65-c0f9e086f13e/net-framework-update-462?forum=winservergen

Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που θέλεις net framework και μάλιστα τόσο καινούργια έκδοση;

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, manos04 είπε

Γεια σας .Ποιος τρόπος υπάρχει για να κάνω εγκατάσταση το συγκεκριμένο;

Το χρειάζομαι για ένα πρόγραμμα.

Windows 7 σε laptop έχω. Δεν μα αφήνει με τίποτα. Ούτε με τα offline instaler.

Λεει μέσα από τα updates, αλλά update για τα 7 δεν υπάρχουν πλέον. Σωστά;

7 ώρες πριν, manos04 είπε

64 bit SP1 έχω

Από εκεί προσπαθώ. Κάτι για πιστοποιητικά μου λέει και για αποτυχία εγκαταστασης λόγω μη ύπαρξή τους.

Τέλος πάντων δεν πειράζει άμα δεν γίνεται.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα. Κάποιες φορές χρειάζεται πρώτα να έχεις εγκατεστημένο το .net 3.5 για να προχωρήσουν παλιές εγκαταστάσεις...

image.png.4c8f05e13bf2e9381322b47d6031d069.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, micos000 είπε

Δες στο παρακάτω λινκ αν είναι το σφάλμα που σου βγάζει και αν ναι κατέβασε το πιστοποιητικό της microsoft, εγκατέστησε το και ξαναπροσπάθησε.
https://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/ea8a4a30-36fd-4d20-8d65-c0f9e086f13e/net-framework-update-462?forum=winservergen

Ναι αυτό το μύνημα μου βγάζει στα ελληνικά.

Το πιστοποιητικό της micro που το βρίσκω;

Επεξ/σία από manos04
Δημοσ.

Επειδη πιστευω πως αυτο με το πιστοποιητικο εχει να κανει με την ενημερωση για το sha2 (kb4474419, Μαρτιος 2019), εχεις κανει καμια ενημερωση στα windows απο τοτε που τα εβαλες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...