Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε mail για έκπτωση 30% στα προϊόντα της λίστας http://www.adidas.gr/members_only

με την χρήση του (εμπνευσμένου) κωδικού MEMBERSONLY

Μάλλον θα πρέπει να είσαι μέλος ή να κάνεις εγγραφή, και τα προϊόντα λογικά αποστέλλονται από Γερμανία, όπως όλα όταν ψωνίζω από το app της.

Δεν έχω ψάξει αν αξίζει κάτι ή όχι, οπότε αν κάποιος βρει κάτι μπορεί να ενημερώσει!

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Cu φοιτητικο αλλα και vodafone έχει 35% μεσω App καιρο τωρα.. Και σε περίπτωση ήδη έκπτωσης δίνει 20%

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jason13 είπε

Cu φοιτητικο αλλα και vodafone έχει 35% μεσω App καιρο τωρα.. Και σε περίπτωση ήδη έκπτωσης δίνει 20%

Καλησπέρα! Το επιπλεον 20 % που αναφερεις σε ποιες περιπτωσεις ισχυει; Ξερεις ότι ισχυει ακόμα; Ρωτησα για προιοντα που υπαρχουν στο adidas.gr και μου ειπαν ισχυει μόνο όταν δεν υπάρχει ηδη καποια εκπτωση. Τί πρεπει να κανω για το επιπλεον 20%; Ευχαριστώ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jason13 είπε

εδώ και λίγες μέρες δεν υπάρχει πια, τουλάχιστον σε vodafone app, υποθέτω και σε cu

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zealavor είπε

Από το Website δε φαίνεται να λειτουργεί. Μήπως είναι μόνο απο το app?

image.png.d8a3e2a990d0fbd6bf8ee0b042d17015.png

Δεν λειτουργεί σε όλα τα προϊόντα του site, μόνο σε όσα βρίσκονται στην προσφορά, μπορείς να τα δεις μέσω του λινκ στο αρχικό ποστ.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Everest είπε

εδώ και λίγες μέρες δεν υπάρχει πια, τουλάχιστον σε vodafone app, υποθέτω και σε cu

Εμένα πάντως εδώ και λιγο καιρό την έχει μόνιμα την προσφορά στην εφαρμογή cu. Σε χρεώνει 0.20€ για να την πάρεις.

IMG_20220603_222435.jpg

Δημοσ.
20 ώρες πριν, NadaGR είπε

Εμένα πάντως εδώ και λιγο καιρό την έχει μόνιμα την προσφορά στην εφαρμογή cu. Σε χρεώνει 0.20€ για να την πάρεις.

Έλεγξα μόλις και έχει επανέλθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eν τέλει ισχύει επί πλέον έκπτωση, μέσω cu, σε προιοντα που βρισκονται ήδη σε προσφορά στο adidas.gr; Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Eν τέλει ισχύει επί πλέον έκπτωση σε προιοντα που βρισκονται ήδη σε προσφορά; Ευχαριστώ!

Ισχύει μόνο για όσα βρίσκονται στο λινκ, και για λίγες ακόμα ώρες (δεν είναι πολλά, και δεν βρήκα τίποτα που να είναι του γούστου μου)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dennis_7 είπε

Ισχύει μόνο για όσα βρίσκονται στο λινκ, και για λίγες ακόμα ώρες (δεν είναι πολλά, και δεν βρήκα τίποτα που να είναι του γούστου μου)

Σε ευχαριστώ, δεν ημουν σαφής και ίσως σε μπέρδεψα. Το επαναδιατυπώνω: Eν τέλει ισχύει επί πλέον έκπτωση, μέσω cu, σε προιοντα που βρισκονται ήδη σε προσφορά στο adidas.gr; Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TyR είπε

Ισχύει 20% επιπλέον στα ήδη εκπτωτικά 

Σε ευχαριστω. Στο cu λενε δεν ισχυει επι πλεον εκπτωση, στην αντιντας λενε ειναι θεμα της σι γιου. Εσυ λες 20% επι πλέον. Επειδη μαλλον εσυ θα εχεις δικιο, μπορεις να μου πεις ακριβως τί πρέπει να κανω για να έχω το επιπλεον 20%;  Εμενα με ενδιαφερουν κατι παπουτσια στο adidas.gr  που έχουν ηδη έκπτωση (όχι στα επιλεγμενα προιοντα για μέλη, άσχετα) και υπάρχει διαθεσιμος αριθμος cu. Αρκει να πάρω τον αντιστοιχο κωδικό; Ευχαριστω

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.

Προσωπικά έχω συμβόλαιο και όχι CU και καλό θα ήταν να το διασταυρώσεις προτού πληρώσεις τα 20 σεντς. 

Αγορασα την προηγούμενη εβδομάδα  αυτά στα 114 ευρώ εισάγοντας τον κωδικό στο ανάλογο πεδιο

https://www.adidas.gr/ultraboost-22-shoes/GX5564.html

image.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...