Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, maparios είπε

κρίμα και είχα ελπίδες για tekken 8......

Μετά από το έκτρωμα (από όλες τις απόψεις) που ήταν το Tekken 7, no thanks. Χώρια που πιο πιθανό είναι να δούμε Tekken 7 Season Pass 8 παρά Tekken 8. :P 

Το TT2 παίζει μια χαρά στο RPCS3 εδώ και καιρό.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, michael92 είπε

Μετά από το έκτρωμα (από όλες τις απόψεις) που ήταν το Tekken 7, no thanks. Χώρια που πιο πιθανό είναι να δούμε Tekken 7 Season Pass 8 παρά Tekken 8. :P 

οχι ρε φιλε νταξει θα ανακοινωθει φετος ειπε ο Harada πως λεγεται αυτός... γιατι δε σου αρεσε το Τ7? εχει τεραστιες διαφορες με τα παλιοτερα, και ΔΕΝ ειναι User firendly για νεοφερτους.. κατα τα αλλα αν εξαιρέσεις τις αποσυνδεσεις στο online δε βρισκω κατι κακο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oυτε Resi, ουτε Street, ουτε FF, ολα remake και sequel, ειμαι φουλ ομως για το Callisto! Αυτο μου θυμησε τοσο πολυ το πρωτο Dead Space που ψηθηκα τρελλα!

Edit: επιτελους 19 Ιουλιου θα δω τι καταλαβαινει η γατα μου οταν γλειφει τον κωλο της! Το περιμενω, ειναι και ¨δωρεαν¨ μεσω plus.

Επεξ/σία από EzioMorte
  • Like 1
Δημοσ.

Για εμένα ξεκάθαρη πρωτιά στην χαρά μου πήρε το resident evil 4, βέβαια με ανησυχεί το reimagining  της ιστορίας, καταλαμβάνεται οι περισσότεροι που το πάω.

Μετά χάρηκα ιδιαιτέρως με το callisto protocol που βγαίνει 2/12 αν και μετά από λίγους μήνες θα έρθει το dead space remake που το πρώτο έχει πάρει ξεκάθαρη εμπνευση. 

Δημοσ.

Αν το RE4 βαδισει στα χναρια του 3 θα πεσει πολυ παντοφλα. Αν το πανε τυπου 2 θα τους εκθειασουν. Αυτο που με αυτη την Capcom δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει ειναι αρκετα εκνευριστικο. Οτι του φανει του λολοστεφανη ενα πραγμα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/6/2022 στις 3:23 ΜΜ, michael92 είπε

Spoiler

Μην υπερβάλλουμε - το T7 είναι το καλύτερο και πιο επιτυχημένο της σειράς. 3 πράγματα είναι άσχημα κατ'εμε.
1) Το legacy του παιχνιδιού με 250 χαρακτήρες απο 200 κινήσεις ο καθένας, το καθιστά απόπειρα Phd. Το cheese που έχουν αρκετοί χαρακτήρες και τα αστεία hitboxes προυπήρχαν και λογικά θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όταν πάει καινούριος κόσμος να μπεί στο παιχνίδι, ασχολείται πρώτα να σπαμάρει παρά να μάθει το παιχνίδι γιατί ουσιαστικά μέχρι και πολύ πολύ καιρό μέσα στο game, cheese > fundamentals.

2) Online code. Nuff said, όποιος έχει ασχοληθεί καταριέται με την ανικανότητα στο κομμάτι. Εξίσου σκατένιο με τα προηγούμενα though.

3)  PayToWin ανάλογα με τους καιρούς. Ξέρουν πως να φτιάξουν σωστό balance. Επιλέγουν ενσυνείδητα να το σκίσουν για να υπάρχει ανακύκλωση χαρακτήρων και αγορά passes.

Τα points 1 + 3 είναι καθαρά θέμα πλεύσης του game οπότε είναι απόψεις και τπτ άλλο. το 2 είναι δυστυχώς fact. Απο εκει και πέρα, το tekken 7 απέχει ΑΡΚΕΤΑ και απο τα προηγούμενα αλλα καί απο τον ανταγωνισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...