attanaze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα έψαχνα αρκετό καιρό σε τιμή κάτω από τα 100 ευρώ, τα θεωρώ καλή προσφορά από το Amazon Γαλλίας για όποιον ψάχνει τα αυθεντικά ασύρματα ακουστικά του XBOX series https://www.amazon.fr/dp/B08WJSJT4J Και ένα συγκριτικό από το YouTube https://www.youtube.com/watch?v=0-faP9cslbQ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από matrixxx αφαιρεση affiliate 1 1
LaMereda Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ξέρεις ότι η τιμή που βλέπεις στην σελίδα προϊόντος του amazon δεν είναι ποτέ τελική για εμάς γιατί εκτός του μεταφορικών που γράφεις υπάρχει και η διαφορά ΦΠΑ (Γαλλία 20%, Ελλάδα 24%). Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα δεις δηλαδή μια αύξηση 4% στο checkout. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από LaMereda 1
elpenor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 93,84 βγαίνει τελική τιμή με μεταφορικά από το amazon.fr Από τα Ευρωπαϊκά μαγαζιά όντως βγαίνουν κοντά στα 100. Ελλάδα φαίνεται να είναι εξαντλημένα, τα είχε το germanos.gr με 99,89 και στο skroutz όσο υπήρχαν είχαν 149 ευρώ. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ στο αυτί μου τέτοια πλαστικούρα (όπως είναι και τα περισσότερα gaming headset) αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Κάποιες κριτικές μιλάνε για πολύ μέτριο ήχο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από elpenor 2
takjar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Θετικά και διάφορα σχόλια: Με έχουν βολέψει πολύ τα συγκεκριμένα ακουστικά, τα έχω μόνιμα συνδεδεμένα με το Xbox και το laptop της δουλειάς. Τα ακουστικά προτεραιοποιούν τους ήχους του laptop, είτε είναι notifications είτε είναι κλήσεις του MS Teams Πολύ βολικό το dial για να διαλέγεις ποσοστό ήχου μεταξύ Xbox και laptop Διάρκεια ζωής μπαταρίας == ξεχνάω να το φορτίσω Αρνητικά: Όταν τα χρησιμοποιώ πολλές ώρες μου πιέζουν το τεράστιο κεφάλι μου Όταν τα ανοίγω για να συνδεθώ μπαμ μπαμ σε κάποιο call, ανοίγουν το Xbox το οποίο ανοίγει την τηλεόραση και ενώ έχω συνδεθεί στο call ακούγεται από πίσω ο ήχος που ανοίγει το Xbox 3 ώρες πριν, elpenor είπε Κάποιες κριτικές μιλάνε για πολύ μέτριο ήχο. Εγώ δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα (ούτε έχω εντυπωσιαστεί), αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω και το πιο ευαίσθητο αυτί Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από takjar 2
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Για το τελευταιο που λες,υπαρχει επιλογη στο Xbox που λεει:''Να επιτρεπεται στα περιφεριακα να ενεργοποιουν την κονσολα'' ή καπως ετσι.Το απενεργοποιεις και ετοιμος.
@pnea1973 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Πολύ καλά ακουστικά. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις φθάνουν σε πολύ καλό βαθμό για gaming. Σε Xbox νομίζω είναι άψογα. Το ότι συνδέεται σε 2 πηγές επίσης βολεύει πάρα πολύ. Τα έχω κοντά στον χρόνο. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό εκτός του ότι με πολύωρη χρήση τους τα αυτιά καίνε από την ζέστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα