Brashida Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά έχω 24αρα βονταφονε ποιανω περίπου 11 και 0,5..τον τελευταίο καιρό (περίπου 1,5 μήνα) κάνει πολύ συχνά αποσυνδέσεις σχεδόν συνέχεια.. γράφει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο όταν είμαι σε μια σελίδα και στις ρυθμίσεις του wifi γράφει ότι "δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ,δεν είναι δυνατή η παροχή διαδικτύου" τι να κάνω? Έχω κάνει επανεκκίνηση το ρούτερ πολλές φορές όλο το αυτό το διάστημα αλλά τίποτα έχω ελενξει καλώδια συσκευές όλα έχουν το ίδιο προβλήμα..τι να κάνω?
Λύση micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Λύση Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Την vodafone που την πληρώνεις κιόλας δεν θα την ρωτήσεις; ΑΠό εκεί πρέπει να ξεκινήσεις.
Brashida Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 10 minutes ago, micos000 said: Την vodafone που την πληρώνεις κιόλας δεν θα την ρωτήσεις; ΑΠό εκεί πρέπει να ξεκινήσεις. Γιατί να την ρωτήσω,θα βγάλουμε άκρη? Πήρα και είπα κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις και το λαμπάκι του ίντερνετ στο ρούτερ τρεμοπαιζει όλη την ώρα και αναβοσβηνει και μ λέει εγώ βλέπω ότι τελευταία που έκανε αποσυνδέση έχει πολύ καιρό,βγάλε εσύ άκρη μετά,στο φτιάχνει για λίγο εκείνη την ώρα μετά από μια εβδομάδα ξανά πάλι..άστο ευχαριστώ πάντως
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δεν τους αφήνεις έτσι. Ζητάς αλλαγή ρούτερ τουλάχιστον μήπως είναι προβληματικό. Επίσης ελέγχεις την σύνδεση και από άλλες συσκευές όπως κινητά ή άλλα λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα