johnfree Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 χρησιμοποιω το excel στην δουλεια σαν τηλεφωνικό καταλογο υπάρχει τρόπος να πατάω πανω στον αριθμο τηλεφώνου και να παίρνει τηλέφωνο απο το κινητου μου που ειναι συνδεμένο με τον υπολογιστή? δηλαδη θελω αν γινεται ο αριθμος τηλεφωνου που βρισκεται στο excel να γινει ΄΄link΄΄ για τηλεφωνο. χρησιμοποιώ το προγραμμα συνδεση τηλεφωνου της microsoft το ετοιμο που ειναι με τα windows
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξεργάσου το κελί με το τηλέφωνο και κάντο όπως παρακάτω. =HYPERLINK(CONCATENATE("tel:";"ΑΡΙΘΜΟΣ_ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ")) Θα σε ρωτήσει με τι να το χρησιμοποιήσει και θα έχει την επιλογή για το "Σύνδεση τηλεφώνου". Επέλεξε το και δες αν σου δουλέψει γιατί δεν έχω samsung να το δοκιμάσω. Το είδα από εδώ και από ένα βίντεο στο youtube. Στην παρακάτω εικόνα το έχω κάνει αλλά σε διπλανό κελί από το τηλέφωνο (Β1). Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από micos000 2 1
johnfree Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 δεν ξερω καλα απο excel και παλευω να το κανω ποση ωρα αλλα τελικα τα καταφερα και σε ευχαριστώ. απλα επρεπε να παω πρώτα στην μορφοποίηση κελιων και να το ορίσω σαν αριθμό τηλεφώνου. πατάω τωρα πανω στο τηλεφωνο και μου το βγάζει κατευθείαν ετοιμο για κληση😁 θελει τωρα δουλιτσα γιατι πρπει να γινουν χειροκίνητα ολοι οι αριθμοι .
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, johnfree είπε θελει τωρα δουλιτσα γιατι πρπει να γινουν χειροκίνητα ολοι οι αριθμοι . Μην το κάνεις χειροκίνητα. Κάντο όπως στην εικόνα, δηλαδή πας στο διπλανό κελί του αριθμού και βάζεις την εντολή, απλά αντί για το νούμερο βάζεις το κελί που έχει τον αριθμό. Για παράδειγμα, αν δεις στην εικόνα που ανέβασα έχω τον αριθμό στο κελί B1 και στο C1 έβαλα... =HYPERLINK(CONCATENATE("tel:";B1)) Οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις αν έχεις τους αριθμούς στην ίδια στήλη είναι να πατήσεις στο C1 στο κάτω δεξί μέρος του κελιού (όπου έχει μια τελεία, θα αλλάξει ο κέρσορας σε μικρό μαύρο σταυρουδάκι) θα μπορείς να σύρεις προς τα κάτω και θα σου αντιγράψει την εντολή αλλάζοντας το Β1 στο Β1 σε Β2, Β3, Β4... μέχρι το τελευταίο κελί που θα αφήσεις το ποντίκι. Είναι απλό και πολύ γρήγορο. Τα κελιά με τα τηλέφωνα εγώ τα έχω σε μορφή κειμένου. 1
johnfree Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) το εφτιαξα και αυτο και παλι σε ευχαριστω. πολλες δυνατοτητες το excel τελικα. παιρνω πανω απο 50 τηλ την ημερα και νομιζω αυτο θα μου λυσει τα χερια και το link phone δουλευει πολυ καλα μεχρι τωρα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από johnfree 1
johnfree Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 με σταθερο δεν νομιζω γιατι χρειαζεται app. αλλα λογικα υπαρχουν αλλες λυσεις να μπαινει η τηλεφωνικη γραμμη στον υπολογιστη αλλα να σου πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Xor είπε Θα μπορούσε αυτό να γίνει και με σταθερό; Η σύνδεση τηλεφώνου στα windows δουλεύει ΜΟΝΟ με Samsung Galaxy συσκευές με android 9+. Οπότε αν έχεις samsung galaxy για σταθερό, ναι, γίνεται. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από micos000 1
demessakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μια παράκληση. Αν δουλεύεις για μια από τις άπειρες εταιρίες που ενοχλούν τον κόσμο για δήθεν προσφορές, σε παρακαλώ πολύ, όσοι δεν σηκώνουν τηλέφωνα μετά από 3 προσπάθειες ή δεν τους ενδιαφέρει η προσφορά, σβήνε τους από τις όποιες λίστες. Ευχαριστώ. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα