nchatz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Η Google ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της νέας εφαρμογής Google TV που προορίζεται για συσκευές iOS, με στόχο να βοηθήσει τους κατόχους iPhone και iPad να δημιουργούν λίστες παρακολούθησης, να λαμβάνουν προτάσεις περιεχομένου, να βαθμολογούν ταινίες κ.ά. Οι χρήστες iOS είχαν προηγουμένως πρόσβαση στην εφαρμογή Play Movies and TV και όσοι την είχαν εγκατεστημένη θα δουν να ενημερώνεται αυτόματα στην ανανεωμένη εφαρμογή Google TV η οποία παρέχεται χωρίς κάποια χρέωση. Οι χρήστες iPhone και iPad που διαθέτουν Google TV ή άλλη συσκευή Android TV OS μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αγαπημένη iOS συσκευή ως τηλεχειριστήριο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι ένα κλικ στο κουμπί τηλεχειριστηρίου που εμφανίζεται στην εφαρμογή και στη συνέχεια να συνδεθεί με την τηλεόραση. Στη συνέχεια είναι δυνατός ο έλεγχος της τηλεόρασης με το smartphone αλλά και η πρόσβαση στο Google Assistant. Η εφαρμογή επιτρέπει ακόμα στους χρήστες να εκμεταλλεύονται το πληκτρολόγιο της συσκευής τους για την πληκτρολόγηση κωδικών πρόσβασης και όρων αναζήτησης. Με το Google TV, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες streaming στις οποίες είναι συνδρομητές και να λαμβάνουν προτάσεις για σειρές και ταινίες που μπορούν να παρακολουθήσουν με βάση τα ενδιαφέροντα και τις προηγούμενες συνήθειες τους. Οι εκπομπές μπορούν να αποθηκευτούν σε μια λίστα παρακολούθησης που μπορεί να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό Google. Μια καρτέλα Highlights παρέχει μια καθημερινή ροή ειδήσεων με κριτικές, ειδήσεις και άλλα σχετικά με τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που ενδιαφέρουν κάθε χρήστη. Η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις ταινίες και σειρές που έχουν αγοραστεί ή ενοικιαστεί με ένα λογαριασμό Google, ώστε το περιεχόμενο να μπορεί να αναπαραχθεί σε ένα iPhone ή iPad ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
miltos_id Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Και 6 φορες ανά ώρα ερώτηση αν θέλεις δωρεάν δοκιμή YouTube premium 9
mandos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δεν καθέται να φτιαξει το Android TV App καλύτερα; Που είναι γεμάτο sales για ταινίες και δεν μπορείς καλά καλά να αλλάξεις πηγή στην tv
freegr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Πάντως το δωρεάν φίλε όπως το ξέραμε μάλλον τελειώνει κσι μόνο εφαρμογές θα είναι χωρίς αντίτιμο
Tlykog Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σιγά μη βάλω Google στο iphone και στο ipad και να το μολύνω. Το γράφει ξεκάθαρα: "...με στόχο να βοηθήσει τους κατόχους iPhone και iPad να δημιουργούν λίστες παρακολούθησης, να λαμβάνουν προτάσεις περιεχομένου, να βαθμολογούν ταινίες κ.ά...." Με λίγα λόγια: δεν είναι απλά ένα τηλεκοντρόλ. Αυτό δε βγάζει χρήματα στη Google. Φυσικά και θέλει να δημιουργήσει λίστες με το τί σου αρέσει, να σου προβάλουν τα προγράμματα που θέλουν κ.α. Ευχαριστώ. Δε θα πάρω... 51 λεπτά πριν, miltos_id είπε Και 6 φορες ανά ώρα ερώτηση αν θέλεις δωρεάν δοκιμή YouTube premium ...και αυτό φυσικά. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από Tlykog 5 1 1
aypnia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Tlykog είπε Σιγά μη βάλω Google στο iphone και στο ipad και να το μολύνω. Το γράφει ξεκάθαρα: "...με στόχο να βοηθήσει τους κατόχους iPhone και iPad να δημιουργούν λίστες παρακολούθησης, να λαμβάνουν προτάσεις περιεχομένου, να βαθμολογούν ταινίες κ.ά...." Με λίγα λόγια: δεν είναι απλά ένα τηλεκοντρόλ. Αυτό δε βγάζει χρήματα στη Google. Φυσικά και θέλει να δημιουργήσει λίστες με το τί σου αρέσει, να σου προβάλουν τα προγράμματα που θέλουν κ.α. Ευχαριστώ. Δε θα πάρω... ...και αυτό φυσικά. To Google TV δεν κάνει αυτά μόνο. "Ενώνει" τις streaming υπηρεσίες, Disney+, HBO Max, , Hulu, Apple TV+, Prime Peacock κλπ σε μια. Όλες εκτός του Netflix γιατί δεν του αρέσει η ιδέα αυτή, η ύπαρξη ανταγωνιστικών υπηρεσιών σε μια αγορά που πριν δεν είχε ανταγωνισμό. Google TV integrates with over 30 streaming services and apps, here’s the full list https://9to5google.com/2022/03/25/google-tv-streaming-apps-services/ Και έχουν σκοπό να τις βλέπεις χωρίς καν να ανοίγει η αντίστοιχη εφαρμογή. Google TV will soon be able to cast content from multiple services from a single app https://9to5google.com/2022/05/12/google-tv-app-casting-from-apps/ Μη πάρεις:) Για εμάς που έχουμε σκοπό να είμαστε συνδρομητές σε πολλές υπηρεσίες είναι λουκούμι από το ανοιγοκλείνουμε apps Διαθέσιμο στη χώρα μας θα είναι με την έναρξη του Disney+. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από aypnia 3
Tlykog Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aypnia είπε To Google TV δεν κάνει αυτά μόνο. "Ενώνει" τις streaming υπηρεσίες, Disney+, HBO Max, , Hulu, Apple TV+, Prime Peacock κλπ σε μια. Όλες εκτός του Netflix γιατί δεν του αρέσει η ιδέα αυτή, η ύπαρξη ανταγωνιστικών υπηρεσιών σε μια αγορά που πριν δεν είχε ανταγωνισμό. Google TV integrates with over 30 streaming services and apps, here’s the full list https://9to5google.com/2022/03/25/google-tv-streaming-apps-services/ Και έχουν σκοπό να τις βλέπεις χωρίς καν να ανοίγει η αντίστοιχη εφαρμογή. Google TV will soon be able to cast content from multiple services from a single app https://9to5google.com/2022/05/12/google-tv-app-casting-from-apps/ Μη πάρεις:) Για εμάς που έχουμε σκοπό να είμαστε συνδρομητές σε πολλές υπηρεσίες είναι λουκούμι από το ανοιγοκλείνουμε apps Διαθέσιμο στη χώρα μας θα είναι με την έναρξη του Disney+. Πόσους ξέρεις να είναι συνδρομητές σε όλες αυτές τις υπηρεσίες ταυτόχρονα; Επιπλέον, δεν είναι κόπος να βγαίνω από τη μία και να μπω στην άλλη εφαρμογή, εκτός αν είμαι συνδρομητής σε 4-5 από αυτές... Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, σημαίνει ότι θα έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο... Δε βλέπω κάποια ουσιαστική ευκολία. Απλά μια "τεμπέλικη" λογικη χωρίς ουσία. Κλασσική Google. Κοιτώντας με μία γρήγορη ματιά τη λίστα, βλέπω ότι στην Ελλάδα, ΕΠΙΣΗΜΑ, υπάρχουν μόνο 2 (Netflix, Disney+). Όταν είναι όλες αυτές στη πλατφόρμα της Google, αυτό σημαίνει ότι η Google ξέρει ακριβώς τα γούστα σου και ποιες σειρές, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, έχουν τη μεγαλύτερη θέαση, ανά ηλικία, φύλο κτλ Αυτές οι πληροφορίες έχουν μεγάλη αξία για όλες τις εταιρείες του κλάδου της συνδρομητικής τηλεόρασης. Από όλα αυτά τα κέρδη τί παίρνει ο χρήστης; Μία εφαρμογή που του έχει όλες τις πλατφόρμες μαζί "για να μην κουράζεται" και ταυτόχρονα η Google χρησιμοποιεί τη γραμμή του και το hardware του για να μαζεύει δεδομένα… Γούστα είναι αυτά. Δε θα πάρω τα ψίχουλα που θα μου πετάξει η Google για τα δεδομένα που μαζεύει και τους πόρους μου που χρησιμοποιεί. Αν σου φαίνονται ανούσια όλα αυτά, τότε σε προκαλώ να πάρεις ένα κινητό και να βάλεις custom ROM ΧΩΡΙΣ gapps. Μπαταρία +60% (χωρίς καμία υπερβολή, το έχω διαπιστώσει σε 17 κινητά μέχρι σήμερα) και κανένα κόλλημα στη χρήση ακόμα και σε ταπεινό hardware... Πάρω δεν πάρω έχω δικαίωμα να σχολιάσω. Όσα γράφω είναι καθαρά προσωπικές μου σκέψεις και απόψεις. Το ίδιο, υποθέτω ότι κάνεις και εσύ, οπότε δεν θα πρέπει να μιλάς με το "εμείς", αλλά με το "εγώ"... Εκτός κι αν υπάρχει στην Ελλάδα σύλλογος "πληρώνω 60€ το μήνα για τηλεόραση" και βγήκες πρόεδρος... (χωρίς παρεξήγηση, το γράφω καθαρά με αστεία διάθεση). Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από Tlykog 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 hour ago, Tlykog said: [...] Κοιτώντας με μία γρήγορη ματιά τη λίστα, βλέπω ότι στην Ελλάδα, ΕΠΙΣΗΜΑ, υπάρχουν μόνο 2 (Netflix, Disney+). Όταν είναι όλες αυτές στη πλατφόρμα της Google, αυτό σημαίνει ότι η Google ξέρει ακριβώς τα γούστα σου και μποιες σειρές, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, έχουν τη μεγαλύτερη θέαση, ανά ηλικία, φύλο κτλ Αυτές οι πληροφορίες έχουν μεγάλη αξία για όλες τις εταιρείες του κλάδου της συνδρομητικής τηλεόρασης. Από όλ αυτά τα κέρδη τί παίρνει ο χρήστης; Μία εφαρμογή που του έχει όλες τις πλατφόρμες μαζί "για να μην κουράζεται" και ταυτόχρονα η Google χρησιμοποιεί τη γραμμή του και το hardware του για να μαζεύει δεδομένα. Γούστα είναι αυτά. Δε θα πάρω τα ψίχουλα που θα μου πετάξει η Google για τα δεδομένα που μαζεύει και τους πόρους μου που χρησιμοποιεί. Αν σου φαίνονται ανούσια όλα αυτά, τότε σε προκαλώ να πάρεις ένα κινητό και να βάλεις custom ROM ΧΩΡΙΣ gapps. Μπαταρία +60% (χωρίς καμία υπερβολή) και κανένα κόλλημα στη χρήση ακόμα και σε ταπεινό hardware... Πάρω δεν πάρω έχω δικαίωμα να σχολιάσω. Όσα γράφω είναι καθαρά προσωπικές μου σκέψεις και απόψεις. Το ίδιο, υποθέτω ότι κάνεις και εσύ, οπότε δεν μιλάς με το "εμείς", αλλά με το "εγώ"... Εκτός κι αν υπάρχει στην Ελλάδα σύλλογος "πληρώνω 60€ το μήνα για τηλεόραση" και βγήκες πρόεδρος... (χωρίς παρεξήγηση, το γράφω καθαρά με αστεία διάθεση). Διόρθωση: επίσημα στην Ελλάδα είναι η Apple TV+, το Amazon Prime Video, το Netflix (αλλά δεν υποστηρίζει Google TV app) και σε λίγες ημέρες Disney+ και HBO Max. Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τις επισημάνσεις και γι'αυτό δεν θα βάλω Google TV app στις iOS/iPadOS/TvOS συσκευές μου. 2
aypnia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Πόσους ξέρεις να είναι συνδρομητές σε όλες αυτές τις υπηρεσίες ταυτόχρονα; Επιπλέον, δεν είναι κόπος να βγαίνω από τη μία και να μπω στην άλλη εφαρμογή, εκτός αν είμαι συνδρομητής σε 4-5 από αυτές... Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, σημαίνει ότι θα έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο... Δε βλέπω κάποια ουσιαστική ευκολία. Απλά μια "τεμπέλικη" λογικη χωρίς ουσία. Κλασσική Google. Εμένα. Έχω ήδη Netflix, Prime, Apple tv+ και cosmote tv. Σε 1 μήνα θα αντικαταστήσω το Netflix με το Disney+ και όταν έρθει το HBO Max από φθινόπωρο θα το βάλω. Και είμαστε πολλοί παγκόσμια, δεν είναι ένα προϊόν που απευθύνεται μόνο για την Ελλάδα ξέρεις. 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Όταν είναι όλες αυτές στη πλατφόρμα της Google, αυτό σημαίνει ότι η Google ξέρει ακριβώς τα γούστα σου και μποιες σειρές, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, έχουν τη μεγαλύτερη θέαση, ανά ηλικία, φύλο κτλ Αυτές οι πληροφορίες έχουν μεγάλη αξία για όλες τις εταιρείες του κλάδου της συνδρομητικής τηλεόρασης. Από όλ αυτά τα κέρδη τί παίρνει ο χρήστης; Μία εφαρμογή που του έχει όλες τις πλατφόρμες μαζί "για να μην κουράζεται" και ταυτόχρονα η Google χρησιμοποιεί τη γραμμή του και το hardware του για να μαζεύει δεδομένα. Και; Είπε κανείς ότι το κάνει για τη ψυχή της μάνας της; Κερδοσκοπική εταιρεία είναι με σκοπό το κέρδος. Το που κολλάνε τα custom roms και τα κινητά σε συζήτηση που έχει να κάνει με streaming υπηρεσίες δεν το καταλαβαίνω. Και οι ίδιες οι υπηρεσίες από μόνες τους τι νομίζεις ότι δεν μαζεύουν δεδομένα και δεν τα εκμεταλλεύονται; Αν το νομίζεις τι να πω.... Μέχρι και το Trakt που κάνει κάτι αντίστοιχο με το Google tv μαζεύει και τα εκμεταλλεύονται, το λένε στο TOS τους. Κάτι μου λέει το θέμα σου είναι ότι τα παίρνει η Google. Ούτε που θα σχολίαζες αν παρουσίαζε κάτι αντίστοιχο κάποιος άλλος. 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Πάρω δεν πάρω έχω δικαίωμα να σχολιάσω. Όσα γράφω είναι καθαρά προσωπικές μου σκέψεις και απόψεις. Το ίδιο, υποθέτω ότι κάνεις και εσύ, οπότε δεν μιλάς με το "εμείς", αλλά με το "εγώ"... Εκτός κι αν υπάρχει στην Ελλάδα σύλλογος "πληρώνω 60€ το μήνα για τηλεόραση" και βγήκες πρόεδρος... (χωρίς παρεξήγηση, το γράφω καθαρά με αστεία διάθεση). Μα είναι προϊόν που όπως είπες δεν σε αφορά γιατί δεν πρόκειται να βάλεις πολλαπλές υπηρεσίες ταυτόχρονα. Το να μη σε αφορά η χρηστικότητα ενός προϊόντος δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο όπως θες να μας το παρουσιάσεις. Εμείς εννοώ αυτούς που θέλουν, μπορούν, έχουν το βίτσιο, πάρτο όπως θες να έχουμε πολλαπλές υπηρεσίες και δεν έχουμε πρόβλημα να πληρώνουμε 60 το μήνα για τηλεόραση. Δικαίωμα μας Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από aypnia
kevin8 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 υπερβολικός είσαι ρε φίλε..αν μολυνθεί πλύνε το με αντισηπτικό..
Tlykog Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, paredwse είπε Διόρθωση: επίσημα στην Ελλάδα είναι η Apple TV+, το Amazon Prime Video, το Netflix (αλλά δεν υποστηρίζει Google TV app) και σε λίγες ημέρες Disney+ και HBO Max. Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τις επισημάνσεις και γι'αυτό δεν θα βάλω Google TV app στις iOS/iPadOS/TvOS συσκευές μου. Προφανώς και έκανα λάθος. Όντως είναι 3 και θα γίνουν 5, από τα οποία όμως 2 (Apple TV και Netfix) έχουν άριστες native εφαρμογές. Δεν θα χρησιμοποιούσα άλλη εφαρμογή έτσι κι αλλιώς... Η ουσία που ήθελα να τονίσω στο σχόλιο ήταν ότι για να πεις ότι είναι κάπως χρήσιμο πρέπει να δώσεις 50€ το μήνα για συνδρομες και να έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο για να βλέπεις τηλεόραση... 11 λεπτά πριν, aypnia είπε Εμένα. Έχω ήδη Netflix, Prime, Apple tv+ και cosmote tv. Σε 1 μήνα θα αντικαταστήσω το Netflix με το Disney+ και όταν έρθει το HBO mAX. Και είμαστε πολλοί παγκόσμια, δεν είναι ένα προϊόν που απευθύνεται μόνο για την Ελλάδα ξέρεις. Είμαι έλληνας με ipad και iphone και μιλάω για εμένα, όπου απευθύνεται και το εν λόγω άρθρο. Αν έχεις android δεν σε αφορά το άρθρο, αλλά έχεις κάθε δικαιωμα να γράψεις και εσύ τη γνώμη σου. Δημοκρατία (λέμε τώρα...) έχουμε. Παρόλα αυτά ξαναγράφω: πόσοι θα έχουν πάνω 2-3 υπηρεσίες και από αυτές το Netflix και Apple TV έχουν άριστες native εφαρμογές, που δεν θα άλλαζα έτσι κι αλλιώς. Είμαι συνδρομητής και στις 2. 11 λεπτά πριν, aypnia είπε Και; Είπε κανείς ότι το κάνει για τη ψυχή της μάνας της; Κερδοσκοπική εταιρεία είναι με σκοπό το κέρδος. Το που κολλάνε τα custom roms και τα κινητά σε συζήτηση που έχει να κάνει με streaming υπηρεσίες δεν το καταλαβαίνω. Και οι υπηρεσίες από μόνος του τι νομίζεις ότι δεν μαζεύουν δεδομένα και δεν τα εκμεταλλεύονται; Αν το νομίζεις τι να πω.... Μέχρι και το Trakt το κάνει και τα εκμεταλλεύονται, το λένε στο TOS τους. Κάτι μου λέει το θέμα σου είναι ότι τα παίρνει η Google. Ούτε που θα σχολίαζες αν παρουσίαζε κάτι αντίστοιχο κάποιος άλλος. Είμαι από αυτούς που θέλω να παίρνω ένα προϊόν, να το πληρώνω και να δουλεύει για μένα. Δεν έχω κάποια ψύχωση με τη Google. Όπου έχει αυτό το μοντέλο την υποστηρίζω. Πχ πρόσφατα ανέβασα διαφημιστική καμπάνια για την επιχείρησή μου. Δε μου αρέσει να είμαι το προϊόν. Σε κάποιους αρέσει, διακίωμά τους. Όπως ξανέγραψα: μιλάω για μένα. Το παράδειγμα των custom ROM είναι για να δεις πόσους πόρους hardware σου τρώει η Google για να κάνει τη δουλειά της. Προσωπικά δεν δεχομαι αυτό το deal. 11 λεπτά πριν, aypnia είπε Μα είναι προϊόν που όπως είπες δεν σε αφορά γιατί δεν πρόκειται να βάλεις πολλαπλές υπηρεσίες ταυτόχρονα. Το να μη σε αφορά η χρηστικότητα ενός προϊόντος δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο όπως θες να μας το παρουσιάσεις. Εμείς εννοώ αυτούς που θέλουν, μπορούν, έχουν το βίτσιο, πάρτο όπως θες να έχουμε πολλαπλές υπηρεσίες και δεν έχουμε πρόβλημα να πληρώνουμε 60 το μήνα για τηλεόραση. Δικαίωμα μας Έγραψα πολλές φορές ότι είναι η προσωπική μου άποψη, τόσο στο προηγούμενο, όσο και σε αυτό το post και μάλιστα αστειεύτηκα και με το ότι χρησιμοποιείς τον πληθυντικό, ενώ και εσύ προβάλεις την προσωπική σου άποψη και δεν είσαι επίσημος εκπρόσωπος μια ομάδας. Διάβασε καλύτερα τί έγραψα. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από Tlykog 1 1
aypnia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Tlykog είπε Είμαι έλληνας με ipad και iphone και μιλάω για εμένα, όπου απευθύνεται και το εν λόγω άρθρο. Παρόλα αυτά ξαναγράφω: πόσοι θα έχουν πάνω 2-3 υπηρεσίες και από αυτές το Netflix και Apple TV έχουν άριστες native εφαρμογές, που δεν θα άλλαζα έτσι κι αλλιώς. Είμαι συνδρομητής και στις 2. Είμαι από αυτούς που θέλω να παίρνω ένα προϊόν, να το πληρώνω και να δουλεύει για μένα. Δεν έχω κάποια ψύχωση με τη Google. Όπου έχει αυτό το μοντέλο την υποστηρίζω. Πχ πρόσφατα ανέβασα διαφημιστική καμπάνια για την επιχείρησή μου. Δε μου αρέσει να είμαι το προϊόν. Σε κάποιους αρέσει, διακίωμά τους. Όπως ξανέγραψα: μιλάω για μένα. Το παράδειγμα των custom ROM είναι για να δεις πόσους πόρους hardware σου τρώει η Google για να κάνει τη δουλειά της. Προσωπικά δεν δεχομαι αυτό το deal. Έγραψα πολλές φορές ότι είναι η προσωπική μου άποψη, τόσο στο προηγούμενο, όσο και σε αυτό το post και μάλιστα αστειεύτηκα και με το ότι χρησιμοποιείς τον πληθυντικό, ενώ και εσύ προβάλεις την προσωπική σου άποψη και δεν είσαι επίσημος εκπρόσωπος μια ομάδας. Διάβασε καλύτερα τί έγραψα. Κι εγώ είμαι Έλληνας με mac, ipad και samsung κινητό και έχω πάνω από 2-3 υπηρεσίες ήδη. Και δεν με ενδιαφέρει αν θα τα παίρνει και η Google πέρα από τις ίδιες τις υπηρεσίες για να τα έχω όλα σε ενοποιημένα widgets και να μη ψάχνω σε διαφορετικά apps. Κι εγώ για μένα μιλάω και εκφράζω τη προσωπική μου άποψη. Δεν προσέβαλα τη προσωπική σου άποψη, εξέφρασα τη διαφωνία μου. Κι εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνήσεις με τη δική μου. Είναι πολύ χρηστικό. Μπράβο Goοgle που έβγαλες κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από aypnia
melkiades Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μην βιάζεστε. Αφήστε να το δοκιμάσετε πρώτα. Προς το παρόν έχει μόνο ταινίες επί πληρωμή όπως το Google Play (που αντικατέστησε). Προφανώς και έχει ενδιαφέρον (ανεξαρτητα αν είσαι Applakias η Samsunakias - δεν ακούστηκε καλά) Εγώ έχω Cosmote, Ertflix, Netflix, Apple TV+, HBO (Vodafone TV), Prime (και δεν θα βάλω Disney γιατί τα έχω δει σχεδόν όλα τα Marvel και StarTrek). Για αυτό το λόγο έχω Android TV που τα έχει όλα και τα στριμάρει τέλεια. Προφανώς και ενδιαφέρει όποιον δεν έιναι προκατειλημμένος και βλέπει πολύ ΝΕΑ τηλεόραση.
Tlykog Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, aypnia είπε Κι εγώ είμαι Έλληνας με mac, ipad και samsung κινητό και έχω πάνω από 2-3 υπηρεσίες ήδη. Και δεν με ενδιαφέρει αν θα τα παίρνει και η Google πέρα από τις ίδιες τις υπηρεσίες για να τα έχω όλα σε ενοποιημένα widgets και να μη ψάχνω σε διαφορετικά apps. Κι εγώ για μένα μιλάω και εκφράζω τη προσωπική μου άποψη. Δεν προσέβαλα τη προσωπική σου άποψη, εξέφρασα τη διαφωνία μου. Κι εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνήσεις με τη δική μου. Είναι πολύ χρηστικό. Μπράβο Goοgle που έβγαλες κάτι τέτοιο. Οκ, ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε. ...πολλοί, βέβαια, πηγαίνουν σε Apple για να γλυτώσουν από τη Google. Αν είσαι τόσο εξαρτημένος από τις υπηρεσίες τους, τότε ίσως να σκεφτείς να πας σε κάποιο Google android κινητό την επόμενη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα