Προς το περιεχόμενο

Realme gt master VS Xiaomi redmi note 11 VS Motorola G52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tazos87 είπε

Το Gt master έχει 260-280€ για έκδοση 8/256 ενώ το Α52s ξεκινάει από 360€, είναι μια διαφορά. 

Το λογισμικό του είναι βασικό. Samsung τελευταία φορά που είχα δεν με τρέλανε... 

Οπότε μάλλον πάω προς Realme τελικά (κυρίως λόγω επεξεργαστή Motorola) 

στο αρχικό σχόλιο βλέπω να αναφέρεις κινητά με 6/128 με microSD.  To Samsung πέρνει microSD όπως και αυτα.

Εμένα το σχόλιο μου πήγαινε περισσότερο σε αυτό που έγραψες ότι το GT master έχει καλύτερα χαρακτηριστικά κάτι που στην πράξη δεν ισχύει ούτε για αστείο.

Επίσης καλό θα ήταν να ήσουν λίγο πιο ξεκάθαρος στο τι ακριβώς ψάχνεις γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι όλο κάτι να σε χαλάει από το καθένα, κοινώς δύσκολο να βγει άκρη, και άρα να γίνουν και οι σωστές προτάσεις.

Αν κρίνεις ότι σε καλύπτει περισσότερο το realme, να το πάρεις ,απλά δεν βοηθάς και πολύ τους υπόλοιπους έτσι όπως τα γράφεις.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Fulgore είπε

στο αρχικό σχόλιο βλέπω να αναφέρεις κινητά με 6/128 με microSD.  To Samsung πέρνει microSD όπως και αυτα.

Εμένα το σχόλιο μου πήγαινε περισσότερο σε αυτό που έγραψες ότι το GT master έχει καλύτερα χαρακτηριστικά κάτι που στην πράξη δεν ισχύει ούτε για αστείο.

Επίσης καλό θα ήταν να ήσουν λίγο πιο ξεκάθαρος στο τι ακριβώς ψάχνεις γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι όλο κάτι να σε χαλάει από το καθένα, κοινώς δύσκολο να βγει άκρη, και άρα να γίνουν και οι σωστές προτάσεις.

Αν κρίνεις ότι σε καλύπτει περισσότερο το realme, να το πάρεις ,απλά δεν βοηθάς και πολύ τους υπόλοιπους έτσι όπως τα γράφεις.

Αν είναι 6/128 θέλει να παίρνει sd αλλιώς τα 8/ 256 του κάνουν.

Απλά θέλει μέχρι 260€

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.

Όπως έγραψε και ο Gate123, θα καλό θα είναι να παίρνει κάρτα sd αν έχει αποθηκευτικό 128. Αλλιώς πάω σε 256gb.

Μπορεί να μην έγραψα εγώ κάτι καλα, αλλά το Gt Master από 265€ στην έκδοση 8ram/256gb νομίζω ότι είναι φαβορί. 

Είδα σε προσφορά το Oneplus Nord έκδοση 12/256 οπότε θα πάω σε ένα από τα δύο τελικά. (Samsung και Xiaomi δεν θα πάω για την ώρα) 

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tazos87 είπε

Είδα σε προσφορά το Oneplus Nord έκδοση 12/256 οπότε θα πάω σε ένα από τα δύο τελικά. (Samsung και Xiaomi δεν θα πάω για την ώρα) 

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση 

Μα γιατί να πας στο OnePlus από την στιγμή που είναι του 2020 έρχεται με Android 10(άντε να πάρει άλλη μια αναβάθμιση) και έχει μπαταρία 4115 mAh?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Μα γιατί να πας στο OnePlus από την στιγμή που είναι του 2020 έρχεται με Android 10(άντε να πάρει άλλη μια αναβάθμιση) και έχει μπαταρία 4115 mAh?

Αυτό είναι μεγάλο μείον, ισχύει. Διάβαζα σε κριτικές ότι έχει πάρει και την 12.

Δεν έχω πάει ποτέ σε Oneplus και το σκέφτομαι λόγω του λειτουργικού που λένε ότι είναι αρκετά κοντά στο στοκ... 

Εδώ έχω το Xperia xz1 compact που έχει ακόμα Android 9, δουλεύει τέλεια (μπορεί να τύχει ενα πάγωμα τη μέρα για 2 δευτερόλεπτα). Θα αλλάξω επειδή έσπασε η οθόνη 

Υ. Γ: κοίταζα και pixel 4a λόγω μεγέθους, ακόμα και μεταχειρισμένο, αλλά έχει χώρο 128 χωρίς κάρτα sd.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tazos87 είπε

Αυτό είναι μεγάλο μείον, ισχύει. Διάβαζα σε κριτικές ότι έχει πάρει και την 12.

Δεν έχω πάει ποτέ σε Oneplus και το σκέφτομαι λόγω του λειτουργικού που λένε ότι είναι αρκετά κοντά στο στοκ... 

Εδώ έχω το Xperia xz1 compact που έχει ακόμα Android 9, δουλεύει τέλεια (μπορεί να τύχει ενα πάγωμα τη μέρα για 2 δευτερόλεπτα). Θα αλλάξω επειδή έσπασε η οθόνη 

Υ. Γ: κοίταζα και pixel 4a λόγω μεγέθους, ακόμα και μεταχειρισμένο, αλλά έχει χώρο 128 χωρίς κάρτα sd.. 

Και εγώ στην 11 είμαι (OnePlus 6).

Το λειτουργικό του είναι καθαρό.

Το θέμα είναι ότι δίνεις κοντά στα 300€ για να πάρεις κάτι που είναι σχεδόν 2 χρόνια πίσω με άντε μια αναβάθμιση ακόμα,ενώ κάλλιστα μπορείς να κοιτάξεις κάτι καινούργιο.

Compact πλέον ψιλό δύσκολο.

Τα Pixel να ξέρεις δεν έχουν υποστηρίξει στην Ελλάδα (service ,5G κλπ).

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

και επίσης βλέπω ότι και Oneplus για Service το στέλνουν έξω...ενώ η Realme έχει εδώ.
Oneplus εκτός από το λογισμικό με τράβηξε και το design, αλλά καλύτερα να αγοράσω με βάση πιο πρακτικά χαρακτηριστικά.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αν είναι 6/128 θέλει να παίρνει sd αλλιώς τα 8/ 256 του κάνουν.

Απλά θέλει μέχρι 260€

Αυτό ακριβώς που λέω. Στην προηγούμενη σελίδα πουθενά δεν αναφέρονται τα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα αφου τον ενδιαφέρει αποκλειστικά το stock android και ο μεγάλος χώρος,ας πάει στο realme.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tazos87 είπε

και επίσης βλέπω ότι και Oneplus για Service το στέλνουν έξω...ενώ η Realme έχει εδώ.

Η από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ή από Amazon.

Εγώ το είχα πάρει από την επίσημη ιστοσελίδα της αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε service ή κάτι άλλο.

Βέβαια πλήρωσα το "καπέλο" .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...