Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 4 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Μπακατέλα" δεν είναι για κανένα λόγο το original, απλά η αλήθεια είναι ότι στο remake η Capcom φαίνεται ότι έχει κάνει πάλι φοβερή δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

"Μπακατέλα" δεν είναι για κανένα λόγο το original, απλά η αλήθεια είναι ότι στο remake η Capcom φαίνεται ότι έχει κάνει πάλι φοβερή δουλειά.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω το παιχνίδι, σαν κάποιος που το έχει παίξει ουκ ολίγες φορές ακόμα και στο cube, οφείλω να πω για 2023 είναι μπακατελα, όσων αγορά τα γραφικά πάντα. Μην αφήνεις τη προσωπική αγάπη που του έχεις και του έχω να σε/μας μπερδεύει. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα ξεκίνησα το παιχνίδι αλλά έχω ένα πρόβλημα δυσκολεύεται πολύ το pc μου σε ορισμένες σκηνές και Παγώνη η εικόνα γενικά τα φπς μου  είναι καλά. Λέτε να ναι πρόβλημα cpu?

Δημοσ.

3570k  8ram  gtx 970 4gb

1080p παίζω γενικά τρέχει το game αλλά μερικές φορές Παγώνη η οθόνη μπορεί και για 30 sec

Δημοσ.

Τον έχω γεμάτο των σσντ οπότε το εγκατέστησα στο hdd.  Λύθηκε το πρόβλημα αφού τα έβαλα όλα στο low .

Τι να κάνουμε θα το παίξουμε στο low όλα τα σετινγκς βέβαια δεν είναι κ χάλια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γίνεται να κάνεις οικονομία, να ρίχνεις μόνο headshots, να σκοτώνεις με το crossbow και πάντα να μένεις με 2 σφαίρες μετά απο κάθε δύσκολη μάχη σε όλα τα Resident Evil; 😁

Για κάποιο λόγο το είχα στη λίστα μου για μήνες ενώ είμαι γενικά fan της σειράς και το 'πιασα αυτό το ΣΒ και πραγματικά είναι εξαιρετικό αλλά όχι τόσο τέλειο όσο το 2, το 7 και το Village κυρίως λόγω του μέτριου voice acting(η ισπανική προφορά στα αγγλικά και η καινούργια Αda είναι ολίγων cringe).

Το gameplay κορυφαίο πάντως...

Επεξ/σία από psof
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γραφικάρες το RE 4 λέμε..Κάτι Immortals of Aveum και κάτι Fort Solis τα κάνει χαβαλέ και τρέχει πολύ καλύτερα. RE Engine FTW.

Όσο για το expansion, 9/10 πήρε από IGN και στο Steam κοστίζει 10$ οπότε αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γραφικάρες το RE 4 λέμε..Κάτι Immortals of Aveum και κάτι Fort Solis τα κάνει χαβαλέ και τρέχει πολύ καλύτερα. RE Engine FTW.

Όσο για το expansion, 9/10 πήρε από IGN και στο Steam κοστίζει 10$ οπότε αξίζει.

Όλα τα RE remakes έχουν γραφικαρες. Απο τις μηχανές γραφικών που χαίρεσαι να βλέπεις. Και τρέχουν και άψογα πέρα από κάτι μικρά traversals. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...