planetman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Είπα κι εγώ, γιατί εγκατέστησα χθες το HD και ήταν μπακατελα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από planetman
phanispal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 "Μπακατέλα" δεν είναι για κανένα λόγο το original, απλά η αλήθεια είναι ότι στο remake η Capcom φαίνεται ότι έχει κάνει πάλι φοβερή δουλειά. 1
MSSB Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, phanispal είπε "Μπακατέλα" δεν είναι για κανένα λόγο το original, απλά η αλήθεια είναι ότι στο remake η Capcom φαίνεται ότι έχει κάνει πάλι φοβερή δουλειά. Χωρίς να θέλω να προσβάλω το παιχνίδι, σαν κάποιος που το έχει παίξει ουκ ολίγες φορές ακόμα και στο cube, οφείλω να πω για 2023 είναι μπακατελα, όσων αγορά τα γραφικά πάντα. Μην αφήνεις τη προσωπική αγάπη που του έχεις και του έχω να σε/μας μπερδεύει.
delpetro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα ομάδα ξεκίνησα το παιχνίδι αλλά έχω ένα πρόβλημα δυσκολεύεται πολύ το pc μου σε ορισμένες σκηνές και Παγώνη η εικόνα γενικά τα φπς μου είναι καλά. Λέτε να ναι πρόβλημα cpu?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μπορεί να είναι cpu, gpu, os, ram, γενικά το rig σου είναι severely outdated για latest titles. 1
phanispal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Σε τι settings και ανάλυση παίζεις; Δε βλέπω την υπογραφή σου πάντως εγώ με 3770Κ μια χαρά παίζω σε 1440p.
delpetro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 3570k 8ram gtx 970 4gb 1080p παίζω γενικά τρέχει το game αλλά μερικές φορές Παγώνη η οθόνη μπορεί και για 30 sec
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Να φανταστώ δοκίμασες σε low έτσι? Το μονο που θυμάμαι να έχει περίεργο impact στο game ήταν το hair quality.
phanispal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Η κάρτα γραφικών σε κόβει κυρίως. Φυσικά ελπίζω να έχεις καλό SSD. Και άλλα 8GB RAM θα βοηθούσαν επίσης.
delpetro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Τον έχω γεμάτο των σσντ οπότε το εγκατέστησα στο hdd. Λύθηκε το πρόβλημα αφού τα έβαλα όλα στο low . Τι να κάνουμε θα το παίξουμε στο low όλα τα σετινγκς βέβαια δεν είναι κ χάλια.
psof Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται να κάνεις οικονομία, να ρίχνεις μόνο headshots, να σκοτώνεις με το crossbow και πάντα να μένεις με 2 σφαίρες μετά απο κάθε δύσκολη μάχη σε όλα τα Resident Evil; 😁 Για κάποιο λόγο το είχα στη λίστα μου για μήνες ενώ είμαι γενικά fan της σειράς και το 'πιασα αυτό το ΣΒ και πραγματικά είναι εξαιρετικό αλλά όχι τόσο τέλειο όσο το 2, το 7 και το Village κυρίως λόγω του μέτριου voice acting(η ισπανική προφορά στα αγγλικά και η καινούργια Αda είναι ολίγων cringe). Το gameplay κορυφαίο πάντως... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από psof 2
planetman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Το τελείωσα κι εγώ. Πάρα πολύ καλό. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Γραφικάρες το RE 4 λέμε..Κάτι Immortals of Aveum και κάτι Fort Solis τα κάνει χαβαλέ και τρέχει πολύ καλύτερα. RE Engine FTW. Όσο για το expansion, 9/10 πήρε από IGN και στο Steam κοστίζει 10$ οπότε αξίζει. 1
Arkin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γραφικάρες το RE 4 λέμε..Κάτι Immortals of Aveum και κάτι Fort Solis τα κάνει χαβαλέ και τρέχει πολύ καλύτερα. RE Engine FTW. Όσο για το expansion, 9/10 πήρε από IGN και στο Steam κοστίζει 10$ οπότε αξίζει. Όλα τα RE remakes έχουν γραφικαρες. Απο τις μηχανές γραφικών που χαίρεσαι να βλέπεις. Και τρέχουν και άψογα πέρα από κάτι μικρά traversals. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα