MSSB Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Eneba και cdkeys είναι μια χαρά για εμένα. Ποτέ πρόβλημα. Στο IG μια φορά μου είχε ζητήσει επαλήθευση με ταυτότητα. Ακόμα νομίζω έχω το mail... ..για όσους έχουν την απορία, όχι δεν έδωσα ταυτότητα και ναι, έχασα τα λεφτά από την αγορά. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από MSSB 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, MSSB είπε Στο IG μια φορά μου είχε ζητήσει επαλήθευση με ταυτότητα. Ακόμα νομίζω έχω το mail... Δεν είχα ποτε θέμα με paypal προσωπικά και δεν θυμάμαι ποτε να μου ζήτησαν id. Ίσως επειδή ψώνισες με credit/debit card? Anways, βγήκαμε offtopic υπάρχει σχετικό thread. 2
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) ειδα μολις τωρα ενα playthrough stream, και προσεξα οτι η φωνη της Ada ηταν αθλιοτατη. με παραξενεψε επειδη θυμαμαι οτι στο 2 ηταν πολυ καλο το voice over της. τελικα διαβασα οτι αλλαξανε την αρχικη ηθοποιο, επειδη ηταν λευκη και βαλανε στην θεση της μια ασιατισα για ρεπρεζεντασιον (Νerdotic voice). μπραβο Capcom. μας μαγεγε. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από KilliK
firepc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Τέλος στις 16,5 ώρες λέει το game, 19 λέει το steam Ένα δυνατό ρέζι που σίγουρα θα αγαπήσουν οι φαν της σειράς. Θα ήθελα τον χαρακτήρα λίγο πιο γρήγορο αλλά ντάξει, θα άλλαζε και το ύφος μετά Το έπαιξα στο νόρμαλ και το βρήκα σχετικά εύκολο, όχι οτι είναι αρνητικό αυτό 4
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Major jerk move από Capcom τα mtx. Καταστρέφουν την καλή εικόνα που έχουν χτίσει. 1
ilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tolisrx8 είπε αχαχαχα θεός άλλαξε όλα τα jews για το edit και να περάσει από το YT. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2023 από ilos
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Modder (with AI tools): " Fine, i will do it myself " 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 39 minutes ago, 7nisiotis said: Modder (with AI tools): " Fine, i will do it myself " Πολύ καλή δουλειά και must-have mod! To voice audio της Ada στο remake είναι απλά τραγικό..
planetman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Ρε παιδιά, μιλάμε για το resident evil 4 HD project; Ή άλλο είναι αυτό;
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Αυτό εδώ είναι επίσημο remake απ' την εταιρεία. Καμία σχέση με το HD project.
Despotas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, planetman είπε Ρε παιδιά, μιλάμε για το resident evil 4 HD project; Ή άλλο είναι αυτό; Καμία σχέση. Αυτό είναι remake που σημαίνει πως πέρα από τα νέα γραφικά έχουν αλλάξει και το gameplay και διάφορα άλλα. https://www.polygon.com/resident-evil-4-remake-guides/23649050/differences-changes-original
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα