lizamong Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλώς δεν μπορώ να επαινέσω αρκετά αυτό το παιχνίδι.Σοβαρά, το RE4R έχει γίνει εύκολα το αγαπημένο μου παιχνίδι RE. Mini Militia App Lock Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από lizamong 1
Despotas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 9/2 κυκλοφόρησε η Gold έκδοση, που περιλαμβάνει το Separate Ways και το Extra DLC pack (cosmetics, όπλα, treasure map). https://store.steampowered.com/news/app/2050650/view/4049368036717557093 1
seithan Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Το χτύπησα ένεκεν της γερής εκπτώσεως (από κλειδαδικο βγήκε στα 23€, τρεχάτε να προλάβετε!) Φανταστικό παιχνίδι, αν κ θα προτιμούσα λιιιιγο παραπάνω backtracking (έχω παίξει και το "8", κανενα άλλο), είναι αυτό που λεμε "πάει μόνο του". Το 8 μου φάνηκε πιο "βαβουρικο" και έπρεπε να θυμάσαι τις διαφορές κλειδαριές και διαδρομους που βριακονται και που οδηγούν, οπότε κ προσθέτει κ περισσότερες ώρες ενασχόλησης. Επίσης προτιμώ σε αυτά τα παιχνίδια το πρώτο από το τρίτο πρόσωπο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, seithan είπε Επίσης προτιμώ σε αυτά τα παιχνίδια το πρώτο από το τρίτο πρόσωπο. Δύσκολα όταν έχει τόσο hand-το-hand το game και τα transitions από first σε third perspective είναι λίγο μούφα imho. Περιμένω να πέσει να το τσιμπήσω και εγώ retail.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 2 ώρες πριν, seithan είπε θα προτιμούσα λιιιιγο παραπάνω backtracking (έχω παίξει και το "8", κανενα άλλο), είναι αυτό που λεμε "πάει μόνο του". Ετσι ήταν και το αρχικό πίσω σε gamecube/Ps2 όταν πρωτο βγήκε, το 8 είναι πιο καινούργιο και απέχει πολύ από τα παλιότερα Resident evil.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα