NikosRsk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα μόλις συναρμολόγησα το νέο μου pc και ενώ έχω internet κανονικά το pc μου βγάζει ότι δεν είναι συνδεδεμένος δοκίμασα και άλλο καλώδιο πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει (ανάβει το πράσινο φωτάκι στην υποδοχή του καλώδιο Ethernet) motherboard Asrock h670m
nickol-us Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Έχεις κατεβάσει drivers από τη σελίδα κατασκευαστή της μητρικής ή έχεις αφήσει ότι έχει εγκαταστήσει μόνο του το λειτουργικό; Να υποθέσω win10; Μοντέλο μητρικής; 2 1
Kthulhou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 καλημέρα ό,τι είπε ο nickol-us https://www.asrock.com/mb/Intel/H670M-ITXax/index.asp#Download κατέβασε drivers chipset κ ό,τι άλλο λογικά λείπει 1
White_Cat Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Καλημέρα ! Δεν πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζει το καλώδιο Ethernet. Εκείνο που δεν αναγνωρίζει σωστά είναι η κάρτα δικτύου. Άρα πρέπει να κατεβάσεις τους πιο πρόσφατους οδηγούς από την ιστοσελίδα της κάρτας δικτύου και απλά να τους εγκαταστήσεις. Ευχαριστώ, ελπίζω λίγο να βοήθησα, Ο Άσπρος Γάτος 1
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, NikosRsk είπε Καλησπέρα μόλις συναρμολόγησα το νέο μου pc και ενώ έχω internet κανονικά το pc μου βγάζει ότι δεν είναι συνδεδεμένος δοκίμασα και άλλο καλώδιο πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει (ανάβει το πράσινο φωτάκι στην υποδοχή του καλώδιο Ethernet) motherboard Asrock h670m Αν έχεις speedport του ΟΤΕ σιγουρέψου ότι δεν το συνδέεις εδώ 1
Crybal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Αν εχεις περάσει drivers και κομα τιποτε,κάνε μια επανεκκινηση στο ρουτερ και μπες να δεις στον thernet controller μηπως (λεμε τωρα) εχει καμια καρφωτη ip 1
NikosRsk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά είχατε δίκιο ήταν drivers αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούσα να μπω Ίντερνετ για να κατεβάσω drivers και δανειστικά από φίλο καίρια 😅 3
nickol-us Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Γι' αυτό δίνουν μαζί και το cd... προφανώς δεν είχες ούτε cd rom...κοινώς έπιασες το τζόκερ
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, NikosRsk είπε Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά είχατε δίκιο ήταν drivers αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούσα να μπω Ίντερνετ για να κατεβάσω drivers και δανειστικά από φίλο καίρια 😅 Έτσι απο απορία εδώ πως είχες σηκώσει το θέμα; Θέλω να πω δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την συσκευή που μπήκες εδώ για να κατεβάσεις τον driver δηλαδή και κινητό να ειναι κατεβάζεις τον driver μετά συνδέεις το κινητό με USB και αντιγράφεις Επίσης μου φαίνεται περίεργο καινούργια μητρική και τα windows να μην είχαν έστω έναν βασικό driver για να κάνεις την δουλειά σου, σίγουρα απλά δεν το είχες συνδέσει αρχικά στην θύρα με την μοβ ταμπέλα STB που έδειξα στην εικόνα; Τέσπα τέλος καλό όλα καλά άντε καλορίζικο το νέο PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα