Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Τι shift βρε παιδιά. Bind στο πλαϊνό μπροστά από το ποντίκι αριστερά πιο μεγάλη ευκολία δεν υπάρχει. Αν παίξεις με υψηλό dpi ποντίκι και μηχανικό πληκτρολόγιο οποιοδήποτε controller σου φαίνεται ότι λαγκαρει. Xbox controller εχω και εχω να το δουλέψω 5 χρόνια από όταν πήρα το μηχανικό. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Spider-Man PC modder banned after removing pride flag 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Τι shift βρε παιδιά. Bind στο πλαϊνό μπροστά από το ποντίκι αριστερά πιο μεγάλη ευκολία δεν υπάρχει. Αν παίξεις με υψηλό dpi ποντίκι και μηχανικό πληκτρολόγιο οποιοδήποτε controller σου φαίνεται ότι λαγκαρει. Xbox controller εχω και εχω να το δουλέψω 5 χρόνια από όταν πήρα το μηχανικό. Σου φαίνεται να λαγκαρει αυτός? Spoiler
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Spider-Man PC modder banned after removing pride flag Σου φαίνεται να λαγκαρει αυτός? Απόκρυψη περιεχομένων Βρε ασε τα βιντεο. Δοκιμασα forza 3 και Doom με το controller του xbox one με συνδεση με καλωδιο και ειχα αυτη την αισθηση. Να ηταν placebo? Δεν νομιζω. Για milisecond μιλαμε αλλα υπαρχουν δεν σου δινει ποτε ενα controller αυτη την αισθηση μετα απο πολυωρο gaming με ποντικι με 3000+dpi και μηχανικο πληκτρολογιο με καλους διακοπτες?
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Βρε ασε τα βιντεο. Δοκιμασα forza 3 και Doom με το controller του xbox one με συνδεση με καλωδιο και ειχα αυτη την αισθηση. Να ηταν placebo? Δεν νομιζω. Για milisecond μιλαμε αλλα υπαρχουν δεν σου δινει ποτε ενα controller αυτη την αισθηση μετα απο πολυωρο gaming με ποντικι με 3000+dpi και μηχανικο πληκτρολογιο με καλους διακοπτες? Ο KBM player έχει μειονέκτημα σε σχέση με τον controller player στο Call of Duty ή στο Halo Infinite λόγω aim assist, δεν ισχύει αυτό που λες για καθυστέρηση αφού αν είσαι καλός το πας σφαίρα, απλά θέλει σωστή ρύθμιση. Τέλος πάντων, το gameplay των Batman ή του Spiderman εδώ θεωρώ ότι είναι φτιαγμένο για controller. Ό,τι βολεύει τον καθένα βέβαια. 2
pirmen56 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τι shift βρε παιδιά. Bind στο πλαϊνό μπροστά από το ποντίκι αριστερά πιο μεγάλη ευκολία δεν υπάρχει. Αν παίξεις με υψηλό dpi ποντίκι και μηχανικό πληκτρολόγιο οποιοδήποτε controller σου φαίνεται ότι λαγκαρει. Xbox controller εχω και εχω να το δουλέψω 5 χρόνια από όταν πήρα το μηχανικό. Θα δοκιμάσω και με το macro πλήκτρο πίσω από τη ροδέλα. Πατώντας τα πλαϊνά χάνεται κάπως ο έλεγχος του mouse. Και μένα πάντως γενικά το πληκτρολόγιο με βολεύει περισσότερο. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 60+FPS σε 4Κ, RT High και DLSS Balanced με RTX3060.
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Θα δοκιμάσω και με το macro πλήκτρο πίσω από τη ροδέλα. Πατώντας τα πλαϊνά χάνεται κάπως ο έλεγχος του mouse. Και μένα πάντως γενικά το πληκτρολόγιο με βολεύει περισσότερο. Κάθεται ακριβώς ο αντίχειρας πάνω στα πλαϊνά κουμπια και βολεύει άπειρα. Πάντα βάζω τρέξιμο στο μπροστά πλαϊνό στο πίσω πλαϊνό βάζω συνήθως χάρτη και στην μπίλια πάτημα βάζω κάποιο skill που δουλεύω συχνά. Μόνο ποντίκι πληκτρολόγιο αν μάθεις δεν υπάρχει γυρισμός. 1
pirmen56 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, gregpec2 είπε Εμείς με τα παλιά Ζεν+ και τις μέτριες κάρτες (2060) να μην επιχειρήσουμε δηλαδή RT; Με RT High και DLSS μόνο. Πιο πολύ το CPU θα έχει πρόβλημα. 1
Vigilante1319 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Υπαρχει ενα BUG se μια αποστολη να ξερετε που ψαχνει ο σπιντι κατι καλωδια σε ενα κτηριο που σκαρφαλωνει με μια συσκευη και λεει να πατησεις το RB στο χειριστηριο,δεν προχωραει το μισιον απο εκεινο το σημειο που κανονικα παιζει ενα μικρο cutscene. Aν εχετε τo framerate unlocked καντε το locked απο το μενου και ξαναξεκινηστε το απο το τσεκποιντ. Για καποιο λογο θα ξαναπαιξει κανονικα. Μου το εκανε σε μενα και το βρηκα στο νετ. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Spider-Man PC modder banned after removing pride flag 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) DLSS θεωρώ ότι έχει την λιγότερη θολούρα με το καλύτερο ΑΑ, τα jaggies είναι σχεδόν απαρατήρητα. Παρόλα αυτά με το RT ακόμα και στο high τα 60fps stable δεν τα πιάνει καθώς swinging, τρώει υπερβολικά πολλά fps. Επίσης για κάποιο λόγο το game έχει micro stutter εάν δεν ανοίξεις το in-game vsync, ασχέτως άμα το έχεις ήδη ανοιχτό από CP. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Άμα έχεις drops στο swinging είναι λόγω CPU. Κάνει decompress τα assets on the fly. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Psycho_Warhead 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Άμα έχεις drops στο swinging είναι λόγω CPU. Κάνει decompress τα assets on the fly. Με in-game vsync on και χωρίς RT δεν έχω ίχνος πάντως. Βασικά μονο τα 60fps για μένα κάνουν το game απολαυστικό όταν τελευταία φορα το έπαιξα στο PS4. Μέρα με την νύχτα.
gregpec2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Ναι εγώ δεν θα κάθομαι να σπάω το κεφάλι μου να βρω ρυθμίσεις για να μην πέφτουν τα frames. Έκλεισα το RT τελείως, dlss balanced, df optimized settings, και βουρ στον πατσά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα