xtrmsnpr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε παιζει με kb+m καλα ή θελει controller? Καλύτερο experience θα σου δώσει το gamepad αλλιώς θα σπάσεις τα δάχτυλα σου με το πληκτρολόγιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 59 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε παιζει με kb+m καλα ή θελει controller? Aμα πάλεψες τα Middle Earth με mouse, τότε θα παλέψεις και αυτό. Προσωπικά δεν το συνιστώ, ειδικά άμα έχεις PS5 gamepad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 εχω xbox alike (ενα της logitech) αλλα απο οταν σταματησα να παιζω pro και τα batman εχουν περασει τοσα χρονια καπου το εχω βαλει και δεν ξερω που 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε εχω xbox alike (ενα της logitech) αλλα απο οταν σταματησα να παιζω pro και τα batman εχουν περασει τοσα χρονια καπου το εχω βαλει και δεν ξερω που 😅 Καλά δεν είναι τίποτα, θα συνηθίσεις πολύ γρήγορα, έχει παρόμοια controls με το Batman. Θα σου είναι πολύ πιο εύκολο το web swinging και τα specials. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 5 hours ago, Fulgore said: Το gameplay είναι όντως σαν του batman(προφανώς έχεις διαφορετικά gadgets/ κινήσεις με ιστό). Τίποτα το φοβερό με λίγα λόγια. Σε σύγκριση με τι? Τελευταία φορά που έπαιξα μια χαρά το είδα το gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ενδιαφέρον φαίνεται το παιχνιδάκι και έχω να παίξω Spiderman από εποχή Nintendo DS (1st gen) εγω απο το πρωτο παιχνιδι στο gameboy. Ειχα παιξει και αυτο στο Αταρι2600 και στο DOS. Μου φαινεται πιθανοτερο ειναι να ξαναπαιξω αυτο, παρα το νεο παιχνιδι. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από petran79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Performance και fidelity mode θα έχουν οι κονσόλες και τώρα που θα πάρουν και FSR 2.0 support θα είναι μια χαρά. Τώρα στο Spiderman το RT δεν είναι optimized αφού δεν δικαιολογείται να τρώει τόσο CPU για reflections μόνο, το PC απλά κάνει brute-force την unoptimized κατάσταση. Βασικά είναι cpu bottlenecked ακόμα και στα 1440p με 12900k χωρίς RT από 3080 και πάνω.🤣 Καλά στα 1080p γίνεται ο θάνατος της αλεπούς, τα ίδια fps από 3060ti και πάνω με το πιο δυνατό cpu της αγοράς. 11th gen και zen 3 μια σκάλα παρακάτω σε απόδοση και 10th gen και zen 2 ακόμα μία παρακάτω. Επίσης αν ενεργοποιήσεις RT παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η vram. 1440p max+RT+DLSS η 3060 βγάζει τα ίδια fps με την 3070ti... Ενώ είναι ez to run και γενικά ελαφρύ για τις κάρτες χωρίς RT, έχει θέμα αν έχεις παλιό cpu. Κάτι 7700k, zen/zen+ πάνε άκλαυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, ilos είπε Βασικά είναι cpu bottlenecked ακόμα και στα 1440p με 12900k χωρίς RT από 3080 και πάνω.🤣 Καλά στα 1080p γίνεται ο θάνατος της αλεπούς, τα ίδια fps από 3060ti και πάνω με το πιο δυνατό cpu της αγοράς. 11th gen και zen 3 μια σκάλα παρακάτω σε απόδοση και 10th gen και zen 2 ακόμα μία παρακάτω. Επίσης αν ενεργοποιήσεις RT παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η vram. 1440p max+RT+DLSS η 3060 βγάζει τα ίδια fps με την 3070ti... Ενώ είναι ez to run και γενικά ελαφρύ για τις κάρτες χωρίς RT, έχει θέμα αν έχεις παλιό cpu. Κάτι 7700k, zen/zen+ πάνε άκλαυτα. 60% usage η 3080 με 9700k στα 1440p με DLSS και very high ray tracing. Hρθε η ωρα για αλλαγη CPU η παιζει να διορθωθει με patch και να δουμε μεγαλυτερα gpu usages? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Κάτι περίεργο παίζει σίγουρα με το cpu load. Αν ενεργοποιήσεις RT και max settings στα 1080p, έχεις τα ίδια fps με την 3080 είτε με DLSS είτε χωρίς DLSS ανεξαρτήτως cpu.🤣 Η gtx 1080 κάρτα 5 ετών + σε 1080p max settings, τρώει μπουκάλα από 2700x... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, ilos είπε Κάτι περίεργο παίζει σίγουρα με το cpu load. Αν ενεργοποιήσεις RT και max settings στα 1080p, έχεις τα ίδια fps με την 3080 είτε με DLSS είτε χωρίς DLSS ανεξαρτήτως cpu.🤣 Η gtx 1080 κάρτα 5 ετών + σε 1080p max settings, τρώει μπουκάλα από 2700x... Ναι αυτο βλεπω καποια ρυθμιση να ειναι τοσο unoptimized και να βαραει τετοιο cpu load? Λογικα θα το διορθωσουν γιατι δεν γινεται τετοια cpu να κρατανε την gpu τοσο χαμηλα ακομα και στα 1440p και πανω. Patch ακομα δεν εβγαλαν απο χθες που βγηκε λογικα το ψαχνουν ειναι το βασικο θεμα του παιχνιδιου στο τεχνικο κομματι αυτη τη στιγμη. 5800X3D που ειδα δινει ατελειωτα fps και η καρτα δουλευει οπως πρεπει. Μιλαμε για τον καλυτερο gaming cpu αυτη τη στιγμη ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Κάνει και decompressing on the fly..Γενικά πρέπει να ενεργοποιηθούν τα DirectStorage κλπ..Φαντάσου τι θα γίνει στο Spiderman 2 αν έρθει στο PC που είναι PS5 only τίτλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ναι αυτο βλεπω καποια ρυθμιση να ειναι τοσο unoptimized και να βαραει τετοιο cpu load? Λογικα θα το διορθωσουν γιατι δεν γινεται τετοια cpu να κρατανε την gpu τοσο χαμηλα ακομα και στα 1440p και πανω. Patch ακομα δεν εβγαλαν απο χθες που βγηκε λογικα το ψαχνουν ειναι το βασικο θεμα του παιχνιδιου στο τεχνικο κομματι αυτη τη στιγμη. 5800X3D που ειδα δινει ατελειωτα fps και η καρτα δουλευει οπως πρεπει. Μιλαμε για τον καλυτερο gaming cpu αυτη τη στιγμη ομως. Από ότι έχω δει μέχρι στιγμής το παιχνίδι από cpu θέλει cache και μπόλικα threads (12 minimum). Λογικό να τα πάει πολύ καλά ο 5800x3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Κάνει και decompressing on the fly..Γενικά πρέπει να ενεργοποιηθούν τα DirectStorage κλπ..Φαντάσου τι θα γίνει στο Spiderman 2 αν έρθει στο PC που είναι PS5 only τίτλος.. DF τονισαν και το loading. 1.7 δευτερα σε PS5 και 4.3 σε υπολογιστη με nvme. Αργησε παρα πολυ το direct storage εχει ποσους μηνες που το ανακοινωσαν. Ειναι λιγο τα ζωα μου αργα η MS στο κομματι του gaming εδω να μου πειτε ειχε ποσο καιρο χαλασμενο το HDR. Μόλις τώρα, ilos είπε Από ότι έχω δει μέχρι στιγμής το παιχνίδι από cpu θέλει cache και μπόλικα threads (12 minimum). Λογικό να τα πάει πολύ καλά ο 5800x3d. Λες να εχουμε περιπτωση οπου 9700k λογο 8threads να τα πηγαινει χειροτερα απο 8700k που εχει 12 threads το ξανα ειδαμε σε καποια παιχνιδια αυτο? Εχει και 3800cl15 ram αυτος στο βιντεο οποτε δουλευει στο 100% του ο 5800x3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Λες να εχουμε περιπτωση οπου 9700k λογο 8threads να τα πηγαινει χειροτερα απο 8700k που εχει 12 threads το ξανα ειδαμε σε καποια παιχνιδια αυτο? Εχει και 3800cl15 ram αυτος στο βιντεο οποτε δουλευει στο 100% του ο 5800x3d. Δε ξέρω τι να σου πω για μένα ο 9700k όταν πήρα το pc ήταν deal breaker cpu.🤣 Ή θα έδινα το κάτι παραπάνω για τον 9900k ή όπως έκανα τελικά και τσιγκουνεύτηκα και γλίτωσα κάποια φράγκα με τον 3700x (+ θόρυβο και κατανάλωση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 συζητατε εσεις για 9700k και 12900k και ειμαστε και εμεις οι καημενοι με 3600+1070 🥲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα