Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man Remastered [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

είναι πολύ ubisoftιλα το game; με ανουσια side quests και ίδιους εχθρους κάθε 15 μέτρα ή όχι τόσο;

Ειναι ειναι αν πας για 100% αστα να πανε. Το main story ομως αλλα και τα DLC ειναι εξαιρετικα ομως με πολυ ενδιαφερον ιστορια. Απο εκει και περα θα πολεμησεις ιδιους εχθρους 500 φορες θα κανει side quests να καθαρισεις την πολη ακομα 100 φορες και γενικα μονο ετσι βγαινουν οι πολλες ωρες σε ενα παιχνιδι συνηθως. Εδω jedi fallen order ειναι 30 ωρες για 100% και εβαλαν απειρο backtracking για να ανοιξεις ολους τους θυσαυρους αλλιως θα ηταν 15 ωρες το main story. Κατι horizon zero dawn tsushima spiderman για να βγαλουν 60+ ωρες για 100% γινονται και αυτα ubisoft. Απλα το πλασαρουν με πιο ωραιο περιτυλιγμα. Αν και δεν εχω παραπονο απο τους κοσμους της ubisoft ισα ισα ειναι πανεμορφοι σε αυτο της το δινω. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατάλαβα. Μετά το Forbidden West βαριέμαι να παίξω κάτι ανάλογο πάλι. Στο FW αυτό που με σώζει είναι ότι μου αρέσει υπερβολικά η μάχη (διαφορετικοί εχθροί, πολλά όπλα, κτλ). Στο spiderman πέρα από κλωτσομπουνίδια και τον ιστό έχει κάτι άλλο; combos και τέτοια π.χ.;

5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Κατάλαβα. Μετά το Forbidden West βαριέμαι να παίξω κάτι ανάλογο πάλι. Στο FW αυτό που με σώζει είναι ότι μου αρέσει υπερβολικά η μάχη (διαφορετικοί εχθροί, πολλά όπλα, κτλ). Στο spiderman πέρα από κλωτσομπουνίδια και τον ιστό έχει κάτι άλλο; combos και τέτοια π.χ.;

Εχει οι μαχες ειναι ωραιες και ειδικα αν παιξεις με διαφορετικες στολες καθε τοσο αλλαζουν και τα κολπα της καθε στολης εγω με κανα 2 στολες ασχοληθηκα ημουν ηδη OP μιας και αν κανεις τα παντα απλα τουμπανιαζεις τον χαρακτηρα γρηγορα μπορεις ομως να πειραματιστεις αν βαριεσαι ευκολα να σκοτωνεις ιδιους εχθρους με τον ιδιο τροπο 10αδες φορες. Απο τα παιχνιδια που με δυσκολεψε για το 100% βαρεθηκα να κανω τα ιδια ενω πχ το zero dawn δεν βαρεθηκα λεπτο γιατι ο κοσμος ηταν πιο πληθωρικος το spiderman οκ εχεις μια πολη αλλα too much ουρανοξιστες και καπου θα τους βαρεθεις ενω zero dawn εχει ποσα διαφορετικα μερη να αλλαξεις παραστασεις. Για 100% δεν το προτεινω το spiderman αλλα για main story φουλ ειναι εξαιρετικο και σιγουρα το swing ποτε δεν παλιωνει ειναι απολαυστικο με πολλα fps και απιστευτα smooth που απολαμβανεις απλα να κανεις μια βολτα μεσα στην πολη χωρις να κανεις τιποτα παρα να σκοτωνεις για 100φορα τους ιδιους εχθρους. Απο τις 52 ωρες που με πηρε για 100% εκτος new game+ οι 25 πρεπει να ειναι σιγουρα τα ιδια και τα ιδια.  

• Like 1

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχει οι μαχες ειναι ωραιες και ειδικα αν παιξεις με διαφορετικες στολες καθε τοσο αλλαζουν και τα κολπα της καθε στολης εγω με κανα 2 στολες ασχοληθηκα ημουν ηδη OP μιας και αν κανεις τα παντα απλα τουμπανιαζεις τον χαρακτηρα γρηγορα μπορεις ομως να πειραματιστεις αν βαριεσαι ευκολα να σκοτωνεις ιδιους εχθρους με τον ιδιο τροπο 10αδες φορες. Απο τα παιχνιδια που με δυσκολεψε για το 100% βαρεθηκα να κανω τα ιδια ενω πχ το zero dawn δεν βαρεθηκα λεπτο γιατι ο κοσμος ηταν πιο πληθωρικος το spiderman οκ εχεις μια πολη αλλα too much ουρανοξιστες και καπου θα τους βαρεθεις ενω zero dawn εχει ποσα διαφορετικα μερη να αλλαξεις παραστασεις. Για 100% δεν το προτεινω το spiderman αλλα για main story φουλ ειναι εξαιρετικο και σιγουρα το swing ποτε δεν παλιωνει ειναι απολαυστικο με πολλα fps και απιστευτα smooth που απολαμβανεις απλα να κανεις μια βολτα μεσα στην πολη χωρις να κανεις τιποτα παρα να σκοτωνεις για 100φορα τους ιδιους εχθρους. Απο τις 52 ωρες που με πηρε για 100% εκτος new game+ οι 25 πρεπει να ειναι σιγουρα τα ιδια και τα ιδια.  

άντε ας το πάρω, είμαι και φαν του spiderman γενικά. Χαλαρά θα το πάω.

Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

άντε ας το πάρω, είμαι και φαν του spiderman γενικά. Χαλαρά θα το πάω.

Να σου πω μετα το main story απολαυσα πολυ και το photo mode το ελιωσα ουτε ξερω ποσες εβγαλα πανω απο 900 φωτογραφιες. Προσεξες μην καεις με το completionist μοιρασε το χρονο αναμεσα σε main story side quests και το να σκοτωνεις τους ιδιους εχθρους σε καθε district πολλες φορες. Και τα DLC μου αρεσαν πολυ στη βασικη ιστορια. Ειναι και αναλαφρο με τον Peter να εχει αρκετο χιουμορ ειδικα σαν spiderman. 

• Like 1

Εγώ το ξεκίνησα τον Οκτώβριο, πιάστηκα να καθαρίζω το χάρτη, κάηκα και ακόμα δεν το έχω τελειώσει 😂

Επίσης όσο κάνεις τα εντελώς κακογραμμένα side quests, γίνεσαι και τελείως OP, οπότε αποφυγή σίγουρα. Επίσης κάποια suit powers και gadgets είναι επίσης τέρμα unbalanced, οπότε θέλει τουλάχιστον τη δεύτερη μεγαλύτερη δυσκολία, αν όχι την πιο δυσκολη.

Το στόρυ μέχρι εκεί που έπαιξα τίμιο, αλλά έχει κάποια σημεία που το pacing πέφτει πολύ και δεν υπήρχε λόγος να υπάρχουν.

Δυνατό σημείο το voice acting του spiderman και οι ατάκες του. Πέτυχαν πάρα πολύ την όλη αισθητική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

είναι πολύ ubisoftιλα το game; με ανουσια side quests και ίδιους εχθρους κάθε 15 μέτρα ή όχι τόσο;

Tα side γενικά δεν είναι καλά. Εγώ τα έκανα μόνο όπως ήταν κοντά στο επόμενο main.

Αν θυμάμαι καλά μαζί με τα DLC έφαγα γύρω στις 25-30 ώρες με αυτόν τον τρόπο και έτσι δεν κουράστηκα από το open world που γενικά μισώ.

Οι μάχες είναι ωραίες αλλά γίνεσαι γρήγορα δυνατός και θερίζεις.

Ατμόσφαιρα-γραφικά-ήχος είναι πολύ καλά και επίσης τρέχει νερό.

Αν σου αρέσουν τα third person action αξίζει.

Και το Miles Morales είναι καλό αν και πολύ μικρότερο (8-10 ώρες).

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 1

3 λεπτά πριν, Despotas είπε

Tα side γενικά δεν είναι καλά. Εγώ τα έκανα μόνο όπως ήταν κοντά στο επόμενο main.

Αν θυμάμαι καλά μαζί με τα DLC έφαγα γύρω στις 25-30 ώρες και δεν κουράστηκα από το open world που γενικά μισώ.

Οι μάχες είναι ωραίες αλλά γίνεσαι γρήγορα δυνατός και θερίζεις.

Ατμόσφαιρα-γραφικά-ήχος είναι πολύ καλά και επίσης τρέχει νερό.

Αν σου αρέσουν τα third person action αξίζει.

Και το Miles Morales είναι καλό αν και πολύ μικρότερο (8-10 ώρες).

DLC τι εννοείς; Δεν βλέπω κάτι στο steam. Ή είναι μαζί με το game;

1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

DLC τι εννοείς; Δεν βλέπω κάτι στο steam. Ή είναι μαζί με το game;

Η complete του spiderman εχει και 3 τιμια DLC. Τα οποια ειναι ξεχωριστα το καθενα με αλλο κεντρικο villain. Ειναι τελειως ξεχωριστα απο το main game υπαρχει μενου δηλαδη για τα DLC. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Despotas είπε

Ναι είναι μαζί στην Remastered έκδοση.

image.png.02a0b403b547a459d9aa1ee4cf810361.png

α μια χαρά, δεν το πρόσεξα. 27 ευρώπουλα το πήρα. Καλά είναι μαζί με τα DLC και είναι και Nixxes οπότε κομπλέ από τεχνικής άποψης.

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Η complete του spiderman εχει και 3 τιμια DLC. Τα οποια ειναι ξεχωριστα το καθενα με αλλο κεντρικο villain. Ειναι τελειως ξεχωριστα απο το main game υπαρχει μενου δηλαδη για τα DLC. 

Ωραία. Εγώ νόμιζα το miles morales είναι DLC. Αλλά είναι ξεχωριστό game τελικά.

1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

α μια χαρά, δεν το πρόσεξα. 27 ευρώπουλα το πήρα. Καλά είναι μαζί με τα DLC και είναι και Nixxes οπότε κομπλέ από τεχνικής άποψης.

Ωραία. Εγώ νόμιζα το miles morales είναι DLC. Αλλά είναι ξεχωριστό game τελικά.

Οχι βρε συ καμια σχεση. Θα δεις τον Miles μεσα στο spiderman remastered και θα παιξεις ως βασικος χαρακτηρας στο morales. Το οποιο morales ακομα να πεσει η τιμη του να το παρω ειναι μικρο αρκετα και εχει κατσει εκει στο 20αρικο οταν days gone zero dawn εχουν πεσει και κατω απο 10αρικο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To "κακο" ειναι οτι δεν μπορεις να αγνοησεις εντελως την side σαβουρα και να παιξεις μονο το campaign και τα (λιγα) σοβαρα side quests. Χρειαζεσαι να κανεις αρκετη απο την σαπίλα γιατι μονο ετσι μπορεις να αναβαθμισεις και ξεκλειδωσεις εξοπλισμο ο οποιος ειναι πολυ απαραιτητος στη μαχη, ειδικα απο το σημειο κ μετα που το παιχνιδι σε πεταει εναντι πχ 20 εχθρους και γινεται της μουρλης. Το θες τον εξοπλισμο ολο κ τον θες αναβαθμισμενο, οπότε αναγκαστικα θα κυνηγήσεις κ περιστέρια, θα ποτίσεις παρτέρια, θα σκανάρεις σαβούρες, θα σταματήσεις 50 ληστείες/car chases, θα καθαρισεις βασεις (που παρακατω θα ξαναγεμίσουν με αλλους εχθρους για να τις ξανακαθαρίσεις)

Το Miles Morales ειναι πολυ πιο streamlined κ αποφευγεις την σαβουριτσα.
κ το Spider-Man 2 ειναι κ αυτο πιο συμαζεμένο απο το πρωτο (γιαυτο κ εχει ιδια διαρκεια ενω ο χαρτης ειναι διπλασιος)

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2

7 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Αν πας main, δεν έχει επαναληπτικοτητα που να κάνει μπαμ. Αξίζει σαν στόρι και δράση φουλ, και εξναι κρίμα να μην το παίξεις επειδή θα έχει λίγα κοινά mobs εδώ και εκεί 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παίξει 2 ώρες μέχρι στιγμής, μια χαρά. Το έβαλα στο τέρμα δύσκολο και έχω σκοτωθεί μερικές φορές στις μάχες, ειδικά αν μένω στατικός. Θέλει να κινείσαι. Ωραία φάση και με τις στολές. Γενικά όταν άκουσα τη μουσική του Spiderman πωρώθηκα. Στον τεχνικό τομέα καλό είναι, έχει βέβαια σημεία που φαίνεται ότι είναι old gen (π.χ. κάποια textures) αλλά το RT βοηθάει. Τρέχει μπάλα, με DLAA + FG μονίμως 120+ fps είναι και πολλές φορές χτυπάει το fps limit που έχω βάλει (160fps). Η κάρτα είναι τέζα, 97%+ usage.

Υ.Γ. Η Mary Jane είναι λίγο σαν κακομοιρούλα φοιτήτρια του Οικονομικού (καμιά σχέση με τα κόμικς) αλλά οκ δεν πειράζει

Επεξ/σία από just_a_dude

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...