Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man Remastered [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι το βρίσκω λίγο ψιλο-βαρετούλι το παιχνίδι, και πολύ <<ανάλαφρο>> για τα γούστα μου, δεν ξέρω. Αδυνατώ να δω γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος. Ίσως επειδή είναι spiderman game. Τα γραφικά του είναι πολύ ωραία πάντως, και το traversing επίσης πολύ καλό.

• Like 1
  • Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregpec2 είπε

Εγώ πάλι το βρίσκω λίγο ψιλο-βαρετούλι το παιχνίδι, και πολύ <<ανάλαφρο>> για τα γούστα μου, δεν ξέρω. Αδυνατώ να δω γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος. Ίσως επειδή είναι spiderman game. Τα γραφικά του είναι πολύ ωραία πάντως, και το traversing επίσης πολύ καλό.

Σκέψου αυτό το πράγμα το έβγαλαν goty! Με την απορία έμεινα και εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω δεν ξετρελαθηκα ενα ωραιο παιχνιδι ειναι , πολυ διασκεδαστικο αλλα δεν τρελαθηκα και δεν θεωρω οτι φτανει για κανενα λογο τα batman..  Πολυ επαναλαμβανωμενο και αυτο με κουρασε

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Και εγω δεν ξετρελαθηκα ενα ωραιο παιχνιδι ειναι , πολυ διασκεδαστικο αλλα δεν τρελαθηκα και δεν θεωρω οτι φτανει για κανενα λογο τα batman..  Πολυ επαναλαμβανωμενο και αυτο με κουρασε

Όχι ρε παιδιά, τι σχέση έχει με τα batman αυτό το πράμα, ούτε καν. Φαινομενικά μοιάζει, αλλά στην ουσία δεν έχει καμμία σχέση.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τερμάτισα το main game με τα side-quests/challenges και το πρώτο DLC. Η ιστορία μου άρεσε, αλλά γενικά σαν σύνολο, κι εγώ δεν θα το είχα για GOTY, κάπου στο 8,5.
Είναι σίγουρα ωραίο παιχνίδι και θα το πρότεινα για superhero και Spidey fans, αλλά το pacing με τόσα πράγματα να κάνεις (αν ασχοληθείς) δεν είναι και ό,τι καλύτερο πιστεύω.

Βέβαια οκ, ήρθε και κάτι χρόνια πριν στο PS4, έχουμε περάσει από τότε, οπότε σίγουρα δεν είχε τον ίδιο αντίκτυπο κι εδώ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σκηνικό και το combat είναι ακριβώς ίδιο με τα Batman, απλά στα Batman υπάρχει ''σκοτάδι'' που δεν υπάρχει στο Spiderman που είναι πιο ''χαριτωμένο'' λόγω της φύσης του ήρωα.

Γενικά η DC είναι πιο σκοτεινή και η Marvel πιο ''χαριτωμένη''.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πολυ ωραια συνεντευξη και απο τα λεγομενα τους φαινεται οτι στα μελλοντικα ports θα επωφεληθουμε απο το direct storage.

Πόσα χρόνια το περιμένουμε αυτό το Direct Storage. Και πολύ το άργησαν το 2023 λογικά θα είναι η χρονιά του με πρώτο το forspoken να κάνει χρήση. 

Δημοσ.
5 hours ago, optimus prime said:

Eδω τους πηρε κoντα στα 5 χρονια να μαθουν το dx12 api,εαν δεν εβγαζε η nvidia τις rtx ακομα σε dx11 θα ειμασταν.

Βάζεις φωτιές τώρα εσύ... 😀

Δημοσ.
9 ώρες πριν, optimus prime είπε

Eδω τους πηρε κoντα στα 5 χρονια να μαθουν το dx12 api,εαν δεν εβγαζε η nvidia τις rtx ακομα σε dx11 θα ειμασταν.

Η πρώτη που πήγε σε low-level API ήταν η AMD με το Mantle..Αυτοί άνοιξαν το δρόμο για DX12 και όχι η NVIDIA.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...