pappous_soulis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 On 16/08/2022 at 03:30, Vigilante1319 said: You need to turn off "Ray Tracing" settings until you finish the Fisk tower sequence. After completing Fisk tower mission, you can turn RT back on as soon as the game allows you to free roam the city. Δοκιμασε αυτο ειναι για αυτο που λες Για τον papouli αμα το δει γιατι το ελουσα το σχολιο Mini update, το δοκίμασα και έπαιξε μια χαρά. Πέρασα το intro στο Fisk Tower, έκανα την επίσκεψη στο εργαστήριο του Octavius, και τώρα είμαι στο free roam. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω το RT και μου κράσαρε μετά από κάνα δεκάλεπτο. Το αστείο είναι πως ήμουν σε μια κεραία στη κορυφή ενός ουρανοξύστη και δεν υπήρχε επιφάνεια με αντανακλάσεις τριγύρω. Νομίζω θα το προχωρήσω με RT off κι άμα βγει patch να το διορθώνει έχει καλώς. Ευχαριστώ για το tip πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 hour ago, pappous_soulis said: Mini update, το δοκίμασα και έπαιξε μια χαρά. Πέρασα το intro στο Fisk Tower, έκανα την επίσκεψη στο εργαστήριο του Octavius, και τώρα είμαι στο free roam. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω το RT και μου κράσαρε μετά από κάνα δεκάλεπτο. Το αστείο είναι πως ήμουν σε μια κεραία στη κορυφή ενός ουρανοξύστη και δεν υπήρχε επιφάνεια με αντανακλάσεις τριγύρω. Νομίζω θα το προχωρήσω με RT off κι άμα βγει patch να το διορθώνει έχει καλώς. Ευχαριστώ για το tip πάντως! Βγήκε patch πριν λίγο. Ξαναδοκιμασε 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Marvel’s Spider-Man Remastered v1.817.1.0 Patch Notes Fixed various ray-tracing related crashes. Improved Windows version check, to prevent false positives. Visual improvements to HBAO+. Fixed the issue where ray-traced reflections in stainless steel were rendered distorted. Various visual improvements to NVIDIA DLSS. Fixed an issue that could freeze the game if the player would switch between graphics presets during cut-scenes. Fixed an issue where the Side Mission popups would be stretched when playing in a widescreen resolution. Improvements related to stability issues when using Alt-Tab. Fixed various visual glitches. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Το ΗΒΑΟ+ ειναι ακομα οπως πριν,καμμια προοδο δεν ειδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Έχω την εντύπωση ότι δεν τρέχει τόσο ομαλά τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ μετά το Elden Ring μόνο με χειριστήριο τα παίζω αυτά τα παιχνίδια πλέον. Μεγαλύτερη άνεση και ευκολία τόσο στο χειρισμό όσο και στη στάση του σώματος. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) εχω φτασει το 50+%...ωραιο παιχνιδακι αλλα δεν αισθανομαι πως εχει το ιδιο βαθος με τα arkham, δεν ξερω αν ειναι το dark του σκοτεινου ιπποτη αλλα δεν ειναι στο ιδιο σκαλι μαζι του...τα side quests ειναι λιγο χαζα με το πιασιμο πουλιων, βγαλε φωτογραφιες πχ με 1 εξαιρεση και πιθανολογω τη μοναδικη η screwball ηταν πολυ ωραια ιδεα το main plot εχει ενδιαφερον μεχρι τωρα και το combat θα ηθελα να εχει λιγο περισσοτερο βαθος, λιγους περισσοτερους συνδυασμους....δεν ειναι κακο σε καμια περιπτωση και θα το τερματισω σιγουρα εντιτ: ειμαι σιγουρος πως οσοι εχουν σκουπιδοκονσολες το ξερουν ηδη αλλα για μας τους νεους...επδ δεν ειναι by default on υπαρχει επιλογη για fast travel απο καποιο σημειο και μετα στο παιχνιδι, αν πας στις ρυθμισεις και το βαλεις ΟΝ τη σωστη ρυθμιση. παιζει ενα μικρο animation που εχει καποια αστεια σκηνικα Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από panagiotis54 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Το HBAO+ ακόμα broken είναι, το suit από το side quest της γάτας ξεκλειδώστε τα σπάει(Σε εμφάνιση). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε ειμαι σιγουρος πως οσοι εχουν σκουπιδοκονσολες το ξερουν ηδη Καλα κατουρα και λιγο,μας πηραν τα σκαγια... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, panagiotis54 είπε εντιτ: ειμαι σιγουρος πως οσοι εχουν σκουπιδοκονσολες το ξερουν ηδη αλλα για μας τους νεους... πλέον η πλειοψηφία των παικτών στο pc από κονσόλες προέρχονται γιατί αν έβλεπαν πως ήταν τα πράγματα ακόμα και αρχές 2000 με τους υπολογιστές, θα τραβουσαν τα μαλλιά τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 https://www.techspot.com/article/2518-spiderman-remastered-benchmarks/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Ο σκουπιδοκονσολάς τον έχει ξεχάσει τον σπούντερμαν bruh. Έχει λιώσει HFW και ετοιμάζεται για GOW Ragnarok... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Πάντως τα RT reflections κάνουν μεγάλη διαφορά σ' αυτό το παιχνίδι γιατί υπάρχουν κυριολεκτικά παντού, σε όλα τα κτίρια στο swinging κλπ τα βλέπεις. Αν και θα προτιμούσα να έχει RTGI όπως το Metro μιας και ο φωτισμός του είναι PS4/outdated. Anyway, θέλει patch να βελτιώσει το CPU performance οπωσδήποτε και να διορθώσει το HBAO+ γιατί δεν δουλεύει σωστά. Στο PS4 όταν το έπαιξα δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα side quests και απ' ότι βλέπω καλώς δεν, κάτι με κυνήγια περιστεριών κλπ έχει. Busy work απλά για να μετράμε ανούσιες ώρες, μείνετε στο main objective και κάντε κάμια βάση αν θέλετε έξτρα gameplay ώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα