antoniokonstant25 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω σε πόσο διάστημα βγαίνει η άδεια και εκδίδεται η ταυτότητα του λογιστή β τάξης.
marmagia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Αρχικά κανείς αίτηση μέσω μειλ συνυποβάλλοντας βιογραφικό, τυχόν αναγνωρίσεις ΔΟΑΤΑΠ, τίτλους σπουδών, φωτογραφία (δε τα θυμάμαι με ακρίβεια, αν πάρεις τηλέφωνο θα στα πουν). Σου δίνουν λογαριασμό να πληρώσεις το παράβολο και η γραμματεία εγκρίνει σχεδόν άμεσα την εγγραφή στο οικονομικό Επιμελητήριο. Έπειτα από περίπου 15 μέρες συνεδριάζουν για να εγκρίνουν την άδεια λογιστή. Από την έγκριση της υπολόγιζε ένα μήνα γεμάτο γεμάτο για εκτύπωση της καρτας και παραλαβή της
antoniokonstant25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Στις 3/6/2022 στις 12:57 ΠΜ, marmagia είπε Αρχικά κανείς αίτηση μέσω μειλ συνυποβάλλοντας βιογραφικό, τυχόν αναγνωρίσεις ΔΟΑΤΑΠ, τίτλους σπουδών, φωτογραφία (δε τα θυμάμαι με ακρίβεια, αν πάρεις τηλέφωνο θα στα πουν). Σου δίνουν λογαριασμό να πληρώσεις το παράβολο και η γραμματεία εγκρίνει σχεδόν άμεσα την εγγραφή στο οικονομικό Επιμελητήριο. Έπειτα από περίπου 15 μέρες συνεδριάζουν για να εγκρίνουν την άδεια λογιστή. Από την έγκριση της υπολόγιζε ένα μήνα γεμάτο γεμάτο για εκτύπωση της καρτας και παραλαβή της Εγώ πήγα να δώσω τα δικαιολογητικά και με είπαν η άδεια θα είναι έτοιμη σε 2 βδομάδες περίπου. Αλλά κρατάω μια πισινή και έβαλα 1 μήνα.
marmagia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 10 minutes ago, antoniokonstant25 said: Εγώ πήγα να δώσω τα δικαιολογητικά και με είπαν η άδεια θα είναι έτοιμη σε 2 βδομάδες περίπου. Αλλά κρατάω μια πισινή και έβαλα 1 μήνα. Το ίδιο λέμε. Τι 15 μέρες τι 2 βδομαδες 🤷🏻♀️
antoniokonstant25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, marmagia είπε Το ίδιο λέμε. Τι 15 μέρες τι 2 βδομαδες 🤷🏻♀️ Επειδή λες από την έγκριση 1 μήνα συν τις 2 βδομάδες ενώ εγώ λέω συνολικά 1 μήνα όλα μαζί
marmagia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, antoniokonstant25 said: Επειδή λες από την έγκριση 1 μήνα συν τις 2 βδομάδες ενώ εγώ λέω συνολικά 1 μήνα όλα μαζί Ανάλογα το διάστημα και την περίοδο. Την στιγμή που σου εγκρίνουν την ταυτότητα λογιστή δεν την παραλαμβάνεις και εκτυπωμένη. Πρώτα σε ενημερώνουν για την έγκριση και με νεότερο μειλ λένε ελα παρέλαβε την. Όποτε υπολογίζει κανείς τον χρόνο μέχρι την έγκριση αναλόγως το ποτέ κάνει κάποιος αίτηση και το ποτέ είναι η επόμενη συνέλευση για έγκριση της αιτησης. Έπειτα είναι άλλος χρόνος για την εκτύπωση της ταυτότητας. Αν κάποιος πχ κάνει αίτηση σημερς και αύριο είναι η συνεδρίαση Ε είναι πολύ τυχερός δεν είναι όμως ο μέσος όρος Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από marmagia
antoniokonstant25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 11:23 ΠΜ, marmagia είπε Ανάλογα το διάστημα και την περίοδο. Την στιγμή που σου εγκρίνουν την ταυτότητα λογιστή δεν την παραλαμβάνεις και εκτυπωμένη. Πρώτα σε ενημερώνουν για την έγκριση και με νεότερο μειλ λένε ελα παρέλαβε την. Όποτε υπολογίζει κανείς τον χρόνο μέχρι την έγκριση αναλόγως το ποτέ κάνει κάποιος αίτηση και το ποτέ είναι η επόμενη συνέλευση για έγκριση της αιτησης. Έπειτα είναι άλλος χρόνος για την εκτύπωση της ταυτότητας. Αν κάποιος πχ κάνει αίτηση σημερς και αύριο είναι η συνεδρίαση Ε είναι πολύ τυχερός δεν είναι όμως ο μέσος όρος Κατάλαβα. Εμένα μετά από 2 βδομάδες ακριβώς έστειλαν για την έγκριση της άδειας. Οπότε σε κάνα 2 ακόμα να είναι και η παραλαβή της ταυτότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα