panagiotis54 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε μπλα μπλα.... 19 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε μπλα μπλα.... δηλ κατσατε και παιξατε ολο το εκτρωμα θελετε να μας πειτε 😛
mike299 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, panagiotis54 είπε χελλοου... 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Εγώ θα έβαζα τον "επειδή κάνω μαλ___ες και δεν καταλαβαίνω ότι τις κάνω, παραλίγο να φύγουμε στο διάστημα". Πραγματικά σκεφτόμουν ότι αν είχαμε τρόπο να διώξουμε άτομα από το πλήρωμα, ο Liam θα είχε πάρει πόδι. Από Andromeda υποθέτω? Δεν έχω ακουμπήσει ούτε trailer από δαύτο! Αμφιβάλω όμως να ήταν εκνευριστικός ακόμα και η ήχος της φωνής τους!!! Στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω μια σκηνή που γελάει σαν γουρούνι ή κάτι τέτοιο, ήθελα να μπω στην οθόνη να της κόψω το λαρύγγι! Δεν έχω τις αντοχές όμως να κάτσω να ξαναδώ όλους τους διαλόγους μαζί της για να βάλω το απόσπασμα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε δηλ κατσατε και παιξατε ολο το εκτρωμα θελετε να μας πειτε 😛 Συνεχίζω να μην το θεωρώ έκτρωμα, παρ' όλα τα προβλήματά του και ναι, το έχω τερματίσει. Σκέψου όμως ότι αυτό είναι πιο πρόσφατο από το Inquisition, οπότε να δούμε τι θα παιχτεί με το Dreadwolf.
mike299 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Συνεχίζω να μην το θεωρώ έκτρωμα, παρ' όλα τα προβλήματά του και ναι, το έχω τερματίσει. Σκέψου όμως ότι αυτό είναι πιο πρόσφατο από το Inquisition, οπότε να δούμε τι θα παιχτεί με το Dreadwolf. Δεν λέω ότι ήταν έκτρωμα, αλλά από την μια το κάκιστο launch, από την άλλη η εγκατάλειψη του project, δικαιολογεί την μηδενική ενασχόληση με τον τίτλο.
greensnowstorm Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Για το combat σύστημα του Inquisition αυτό που είχε ξενίσει ήταν το τι είχαμε συνηθίσει από το Origins (με δεδομένο ότι πολλοί προσπεράσαμε το 2). Όταν καταπιάστηκα με αυτό χρόνια μετά μου άρεσε πολύ και η μάχη με πληκτρολόγιο και ποντίκι και η εμπειρία ήταν σαφώς ανώτερη απ' όταν το είχα πρωτοπαίξει. Τώρα έχω ξεκινήσει νέο playthrough στο Origins και θα παίξω και το 2 πριν ξαναπεράσω στο Inquisition ώστε να έχω φρέσκια εμπειρία για το επερχόμενο μέρος της σειράς. Στην όλη εμπειρία με βοήθησε και η συμμετοχή μου σε ομάδες στο FB σχετικές με την τριλογία όπου είδα διάφορες απόψεις και οπτικές και για τα 3 παιχνίδια και τους χαρακτήρες τους.
liakinen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, greensnowstorm είπε Για το combat σύστημα του Inquisition αυτό που είχε ξενίσει ήταν το τι είχαμε συνηθίσει από το Origins (με δεδομένο ότι πολλοί προσπεράσαμε το 2). Όταν καταπιάστηκα με αυτό χρόνια μετά μου άρεσε πολύ και η μάχη με πληκτρολόγιο και ποντίκι και η εμπειρία ήταν σαφώς ανώτερη απ' όταν το είχα πρωτοπαίξει. Τώρα έχω ξεκινήσει νέο playthrough στο Origins και θα παίξω και το 2 πριν ξαναπεράσω στο Inquisition ώστε να έχω φρέσκια εμπειρία για το επερχόμενο μέρος της σειράς. Στην όλη εμπειρία με βοήθησε και η συμμετοχή μου σε ομάδες στο FB σχετικές με την τριλογία όπου είδα διάφορες απόψεις και οπτικές και για τα 3 παιχνίδια και τους χαρακτήρες τους. Χωρίς να ξέρουμε τίποτα για το νέο παιχνίδι της σειράς δεν θεωρώ καθόλου απαραίτητο να παίξεις ξανά τα προηγούμενα για να μπεις στο όποιο κλίμα ιδιαίτερα όταν αργεί ακόμα το νέο. Τώρα για την χαρά του gaming αν έχεις χρόνο πιάσε το Origins με το expansion που είναι κορυφαία και το δύο που δεν έχεις ασχοληθεί. Το να ξεκινήσεις δεύτερη φορά το 3 πραγματικά θέλει χάπια για τα νεύρα. 1 1
mike299 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, spiritclay είπε Τα dlc του 3 αξίζουν παιδιά; Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι το τελευταίο, το trespassing. Και αυτό γιατί δείχνει το πραγματικό τέλος του παιχνιδιού. Καλο θυμάμαι ήταν και αυτό στο υπέδαφος με τους νάνους. Έχει δύο ενδιαφέρων npc Τα υπόλοιπα dlc δεν θυμάμαι καν ποια είναι 1
liakinen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ήταν τόσο καλό το 3 που είδα ένα βίντεο με την Ιστορία του και δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτα 😁 Το μόνο που μου είχε μείνει στο μυαλό ήταν η συνάντηση με τον έρωτα (Αχ Morrigan) του Warden μου. Άντε και οι δράκοι 🙃 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από liakinen 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα