Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: Dreadwolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.940f606e5164d4ad9b3e1462d10c914f.png

Η ανακοίνωση εδώ.

Επιβεβαιώθηκε από την Bioware ο τιτλος και το λογότυπο. Για πάμε και ας ελπίσουμε το καλύτερο για το τέταρτο μέρος της σειράς.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.

Αν κ τα γραφικά του 3 ήταν πολύ δυνατά για την εποχή του, η υλοποίηση σε 3rd person δεν με ξετρέλανε. 

Ισομετρικό any day of the week. 

• Like 2
Δημοσ.

tumbleweed-rolling-on-a-rural-highway-video-id1185543409-973497952.jpg.1eaa6c5c01d352524e558e9fcdb8da55.jpg

Αν και η σειρά δεν έφτασε ποτέ τα βάθη του Andromeda ή του Anthem, το Inquisition ήταν μια συμπαθητική συμβατική μετριότητα και δεν έχω και ιδιαίτερη καούρα να επιστρέψω στον κόσμο του. Ελπίζω να αλλάξω γνώμη αλλά η τωρινή Bioware δυστυχώς θα με δικαιώσει.

• Like 10
Δημοσ.

Μετα το φοβερο πρωτο Dragon Age το χαος....δεν εχω και εγω σοβαρες ελπιδες απο την Bioware να βγαλει παιχνιδι της προκοπης.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

το πρώτο ήταν από τα καλύτερα rpg που έχουν βγει κατά την γνώμη μου. Story, build, χαρακτήρες τα πάντα είχε. Το δεύτερο μην πω τι, Το τελευταίο ήταν συμπαθητικό αλλά δεν σου έμενε και τίποτα σαν gaming εμπειρία. 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

το πρώτο ήταν από τα καλύτερα rpg που έχουν βγει κατά την γνώμη μου. Story, build, χαρακτήρες τα πάντα είχε. Το δεύτερο μην πω τι, Το τελευταίο ήταν συμπαθητικό αλλά δεν σου έμενε και τίποτα σαν gaming εμπειρία. 

Το πρώτο το κορυφαίο με διαφορά. Το Inquisition επίσης καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θέλω επιστροφή του Warden μου και party member την σύζυγο 😁image.png.384d2f13579c8cddef2c9b758c54d168.png

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 3
Δημοσ.
19 ώρες πριν, chek2fire είπε

Μόνο το τελευταίο dlc είχε ενδιαφέρων από το inquisitor. Το main game ήταν αδιάφορο με highlight τον χειρότερο companion στον ιστορία του gaming (Sera)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, mike299 είπε

Το main game ήταν αδιάφορο

Δεν θα διαφωνήσω, αλλα τουλάχιστον δεν ήταν κάκιστο όπως το combat. Χαλαρά από τα χειρότερα combat system σε triple A game. 🤮

@panagiotis54 Δεν ξέρω για χειρότερο companion, αλλα σίγουρα ήταν η πιο άσχημη Asari ever created. Μέχρι και το casual sex της αρνήθηκα. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε

χελλοου...

Spoiler

Εγώ θα έβαζα τον "επειδή κάνω μαλ___ες και δεν καταλαβαίνω ότι τις κάνω, παραλίγο να φύγουμε στο διάστημα". Πραγματικά σκεφτόμουν ότι αν είχαμε τρόπο να διώξουμε άτομα από το πλήρωμα, ο Liam θα είχε πάρει πόδι.
spacer.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...