Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Στο stage ήταν στα δικά τους συστήματα. Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται λέμε χαχαχ pre order now 100$ Vault edition με λύσσα εννοείται Και στα δικά τους κάποιο configuration μπορεί να έχει θέμα. Εδώ έτρωγε crashes ο DrDisrespect που αυτοί δεν κάνουν OC κλπ. Anyway είναι BETA, θα στρώσει σίγουρα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Στα θετικά μέχρι τώρα: Έβαλαν ρύθμιση FoV στις κονσόλες ενώ πρόσθεσαν και FidelityFX CAS να φύγει επιτέλους η θολούρα του ΑΑ γιατί μέχρι τώρα έπρεπε να το απενεργοποιήσεις και γινόταν ο χαμός με το aliasing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Και στα δικά τους κάποιο configuration μπορεί να έχει θέμα. Εδώ έτρωγε crashes ο DrDisrespect που αυτοί δεν κάνουν OC κλπ. Anyway είναι BETA, θα στρώσει σίγουρα. Τι να στρώσει ρε συ δε βλέπεις ότι έχουν την ίδια μηχανή γραφικών μεν εδώ και 5 χρόνια ( αν υποθέσουμε ότι σχεδιάζεται από το 2017, 2 χρόνια πριν το mw1 ) και κουβαλάει ακόμη τα ίδια κουσουρια δε. Κάποια μαλακια έχουν κάνει και δεν πρόκειται να φτιαχτεί. Τι Beta; DEMO της τελικής έκδοσης ήταν και θα είναι αυτές οι "δοκιμαστικές" περίοδοι. Άμα συνεχίσει αυτή η ιστορία με το pc gaming, θεοτρελες τιμές, crash, stuttering και λοιπά δεν υπάρχει πλέον υπομονή αντίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 τελικά το progress σε MP και Warzone θα είναι διαφορετικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Αξιόλογο συγκριτικό του προηγούμενου τίτλου με το mwii, με καθαρή εικόνα και ήχο. (ps5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParafronGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Αξίζει σα νέο παιχνίδι? Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από το R6S, αλλά απ'όσα έχω δει, μου φαίνεται σαν reskin του MW1. Αν είναι σαν ίδιο, να δώσω τουλάχιστον μόνο 15€ και να πάρω το παλιό - Warzone δεν έχω παίξει ποτέ κι ούτε με ενδιάφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Στο Warzone(Που θα είναι free λογικά) είναι οι μεγάλες διαφορές, το MP είναι κλασικό CoD. Spawn - run - kill or die - repeat. Είναι πολλά τα 70, αυτό είναι το πρόβλημα. Άντε να προχωρήσει η συμφωνία της MS να τα δούμε Gamepass επιτέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParafronGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Πραγματικά, δεν βρίσκω καμία ευχαρίστηση στα BR παιχνίδια. Πήρα ένα κοτόπουλο στο PUBG το 2017 κι από τότε έιμαι κομπλέ. Την τιμή σκέφτομαι κι εγώ κι ας έχοντας το πλεονέκτημα ότι παίζει με VPN άλλης χωρας φθηνότερα στο Xbox πχ η Vault edition είναι στα 57€ μέσω Τουρκία και 15€ κάνει το MW 2019. Αξίζει άραγε η διαφορά τους ? Θα έχει κόσμο το MW1 μετά την κυκλοφορία του νέου ή θα πετάξω τα λεφτά μου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω βρει κλειδακι (battlenet) στα 45€, αν υπολογίσουμε ότι το επόμενο της σειράς θα κυκλοφορήσει σε 2 έτη, με αυτό να λαμβάνει καθαρά αυτά τα έτη νέο υλικό όπως έχουν δηλώσει είναι καλό "deal" σε σχέση με τα 70€ που ζητάνε σε steam/battlenet. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το DEMO αυτής της εβδομάδας. Αν με ενθουσιάσει όπως του 19 θα το αγοράσω. Προσπαθώ να μην δω σχεδόν κανένα gameplay video εις βάθος εκτός από μερικά πλάνα για να κρατήσω όσο γίνεται καθαρή την πρώτη επαφή με το παιχνίδι, όπως έκανα και τότε. *Το Mw19 είχε αγοραστεί 3 εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του στα 31€ και ακόμη και σήμερα παίζω. Έβγαλε τα χρήματα του και με το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Έχω βρει κλειδακι (battlenet) στα 45€, αν υπολογίσουμε ότι το επόμενο της σειράς θα κυκλοφορήσει σε 2 έτη, με αυτό να λαμβάνει καθαρά αυτά τα έτη νέο υλικό όπως έχουν δηλώσει είναι καλό "deal" σε σχέση με τα 70€ που ζητάνε σε steam/battlenet. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το DEMO αυτής της εβδομάδας. Αν με ενθουσιάσει όπως του 19 θα το αγοράσω. Προσπαθώ να μην δω σχεδόν κανένα gameplay video εις βάθος εκτός από μερικά πλάνα για να κρατήσω όσο γίνεται καθαρή την πρώτη επαφή με το παιχνίδι, όπως έκανα και τότε. *Το Mw19 είχε αγοραστεί 3 εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του στα 31€ και ακόμη και σήμερα παίζω. Έβγαλε τα χρήματα του και με το παραπάνω. Που το βγήκες 45€ για το battlenet γιατί τα cod είναι τα μόνο που δεν βρισκω σε κλειδαδικα. Εάν θες και δεν σου είναι κοπος στειλε ένα pm. Σε αλλα νεα λιγο που επαιξα χθες στο ps5 την beta μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. καλος ηχος στα οπλα, πολυ καλο gunplay, animations και πολυ καλυτερο movement επιτελους δεν βλεπεις κοσμο να ειναι λες και κανει πατιναζ μεσα στο map απο το slide cancel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Ενώ θα βγει και στο steam, εξακολουθεί να μην έχει κλειδιά φτηνά, περίεργο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 θυμαμαι το πρωτο Call of Duty πριν 20 χρονια και βλεπω τωρα αυτην εδω την αηδια ....πως την κατηντησαν τη σειρα ετσι ρε? θλιψη μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2022 στις 9:28 ΠΜ, Virus200 είπε Που το βγήκες 45€ για το battlenet γιατί τα cod είναι τα μόνο που δεν βρισκω σε κλειδαδικα. Εάν θες και δεν σου είναι κοπος στειλε ένα pm. Σε αλλα νεα λιγο που επαιξα χθες στο ps5 την beta μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. καλος ηχος στα οπλα, πολυ καλο gunplay, animations και πολυ καλυτερο movement επιτελους δεν βλεπεις κοσμο να ειναι λες και κανει πατιναζ μεσα στο map απο το slide cancel. ebay/Reddit αλλά είναι όποιος προλάβει το τσιμπησε..45/50$ εκεί πάει _______________ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 2:34 ΠΜ, 7nisiotis είπε Έχω βρει κλειδακι (battlenet) στα 45€, αν υπολογίσουμε ότι το επόμενο της σειράς θα κυκλοφορήσει σε 2 έτη, με αυτό να λαμβάνει καθαρά αυτά τα έτη νέο υλικό όπως έχουν δηλώσει είναι καλό "deal" σε σχέση με τα 70€ που ζητάνε σε steam/battlenet. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το DEMO αυτής της εβδομάδας. Αν με ενθουσιάσει όπως του 19 θα το αγοράσω. Προσπαθώ να μην δω σχεδόν κανένα gameplay video εις βάθος εκτός από μερικά πλάνα για να κρατήσω όσο γίνεται καθαρή την πρώτη επαφή με το παιχνίδι, όπως έκανα και τότε. *Το Mw19 είχε αγοραστεί 3 εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του στα 31€ και ακόμη και σήμερα παίζω. Έβγαλε τα χρήματα του και με το παραπάνω. γιατί δε μας δίνεις οδηγίες να το πάρουμε και μεις τόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραιότατο το 6v6, βασικά το κανονικά multiplayer είναι καλύτερο από το Warzone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα