Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Μπανάνες.

Αν πω ότι κατάλαβα θα πω ψέματα.

Αλλά ας οω ένα οκ για να μην καταλάβει κανείς ότι δεν κατάλαβα τίποτα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kinitos είπε

Αν πω ότι κατάλαβα θα πω ψέματα.

Αλλά ας οω ένα οκ για να μην καταλάβει κανείς ότι δεν κατάλαβα τίποτα

είσαι ωραίος.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Image

Στις 17:00

μουφα μου φάνηκε, καμία διαφορά δεν είδα μόνο προς το χειρότερο τον ήχο,το directional σαν να μην υπήρχε σε ένα καινούργιο map που έπαιξα πάνω σε ένα νησάκι και τα βήματα ακούγονται λιγότερο έχω την εντύπωση,

Δημοσ.

Η εικόνα (μαπ) του battle pass είναι λες και έκανα εγώ που είναι άσχετος μια συμπίεση.πραγνατικα ώρες ώρες δεν βγάζω νόημα. ..δεν βλέπουν τι φτιάχνουν?

Και ναι έχει σοβαρότερα θέματα αλλά μιλάω για κάτι τόσο φανερό λάθος και εύκολο στην λύση που είναι να απορείς

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μια ερώτηση, εχω αγοράσει το WMII στο pc, υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το παίξω και στο ps4pro που έχω χωρίς να το ξανά αγορασω με κάποια σύνδεση λογαριασμού; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dragongtr είπε

Καλησπέρα. Μια ερώτηση, εχω αγοράσει το WMII στο pc, υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το παίξω και στο ps4pro που έχω χωρίς να το ξανά αγορασω με κάποια σύνδεση λογαριασμού; 

Αποκλείεται.

Δημοσ.

ρε παιδια πατησα το stats να δω τι παιζει .

αν βαλει ενας και παρακολουθηση αυτον το τυπο με τα εξωφρενικα στατ δεν ειναι για μπαν?

mwiistat2.png

mwiistat.png

Δημοσ.
21 ώρες πριν, kinitos είπε

ρε παιδια πατησα το stats να δω τι παιζει .

αν βαλει ενας και παρακολουθηση αυτον το τυπο με τα εξωφρενικα στατ δεν ειναι για μπαν?

mwiistat2.png

mwiistat.png

Εσένα σε ενδιαφέρει των άλλων τα stats στο leaderboard τώρα 😂? Ψεύτικα η μη, καλύτερα να κοιτάζεις τα δικά σου, ανέκαθεν στα top 10 υπάρχουν παράλογα stats σχεδόν σε όλα τα COD .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

Εσένα σε ενδιαφέρει των άλλων τα stats στο leaderboard τώρα 😂? Ψεύτικα η μη, καλύτερα να κοιτάζεις τα δικά σου, ανέκαθεν στα top 10 υπάρχουν παράλογα stats σχεδόν σε όλα τα COD .

ουτε τα δικα μου με ενδιαφερουν ..

με ενδιαφερει ο τσιτερας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...