Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 1/2/2023 στις 10:51 ΠΜ, Voziniotis-3 είπε

Παιδιά ένας φίλος θα αγοράσει για ps5 την cross gen έκδοση. Θα μπορεί να παίξει μαζί μου multiplayer που είμαι από pc σωστά;

ναι θα μπορείτε κανονικά να παίξετε παρέα από διαφορετικές κονσόλες/pc

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 ώρες πριν, islas canarias είπε

Καλησπέρα, νέος εδώ. Υπάρχει κάτι σε κοινότητα να βρω Έλληνες συμπαίκτες για dmz?

και εδώ θα βρεις στα αρχικά ποστ τα ονόματα μας .και ένα κανάλι στο discord δεν το χρησιμοποιω να οω την αλήθεια αλλά κάποιοι το δουλεύουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα νεα maps , το ενα ειναι remake απο τα προηγουμενα και το δευτερο ηταν στην beta του παιχνιδιου 🤣

Τετοια λαθος αγορα καιρο ειχα να κανω . Τα λεμε ξανα σε μια δεκαετια με αλλαγη engine και αν αποφασισουν να βγαλουν κατι καλο

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 2
  • Sad 1

Παίζω το παιχνίδι σε XBOX ... Απο την αρχή μου φαίνεται κουτσουρεμένο...

Τι εννοώ...Τουλάχιστον στο XBOX δεν υπάρχει η επιλογή να κλείσεις το crossplay εαν θέλεις να παίξεις multiplayer

Δεν υπάρχει επιλογή να ρυθμίσεις το μικροφωνο σου ...Πράγματα που στο προηγούμενο υπήρχαν..

Νομίζω οτι είμαστε όλοι οσοι το αγοράσαμε beta testers...Ας δούμε σε 5 ημέρες τι θα φέρει η season 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Παίζω το παιχνίδι σε XBOX ... Απο την αρχή μου φαίνεται κουτσουρεμένο...

Τι εννοώ...Τουλάχιστον στο XBOX δεν υπάρχει η επιλογή να κλείσεις το crossplay εαν θέλεις να παίξεις multiplayer

Δεν υπάρχει επιλογή να ρυθμίσεις το μικροφωνο σου ...Πράγματα που στο προηγούμενο υπήρχαν..

Νομίζω οτι είμαστε όλοι οσοι το αγοράσαμε beta testers...Ας δούμε σε 5 ημέρες τι θα φέρει η season 2.

Πολλα QoL δεν εχει που ειχε στο τελος το warzone 1.0. Εδω ουτε stats δεν αποθηκευουν ακομα (θα ξεκινησει με season 2).

Και η Activision και η EA στα τελευταια παιχνιδια ειναι λες και 1η φορα βγαζουν game

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

Επεσε στα 45 στο στιμ προσγορα με βαζει σε πειρασμο, αξιζει?

Αν έχεις παρέα ώστε να κάνετε μαζί grind (Warzone2) ή να παίζετε συχνά μαζί ναι. Όμως υλικό δεν έχει ακόμη όσο ο προγενέστερος τίτλος της σειράς του '19-20. Φερ ειπείν οι χάρτες αυτού του τίτλου είναι στη πλειοψηφία τους αδιάφοροι για μένα.

+ έχει καλό σχετικά Campaign, αν σε ενδιαφέρει 

44 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

+ έχει καλό σχετικά Campaign, αν σε ενδιαφέρει 

warzone μου ειναι αδιαφορο αλλα ειναι φρεε ετσι κι αλλιως. 
Πιο πολυ μαρεσει το κανονικο μουλτιπλειερ και το καμπειν αλλα βλεπω πολυ κραξιμο τρωει.

Στις 14/2/2023 στις 11:46 ΜΜ, Vigilante1319 είπε

warzone μου ειναι αδιαφορο αλλα ειναι φρεε ετσι κι αλλιως. 
Πιο πολυ μαρεσει το κανονικο μουλτιπλειερ και το καμπειν αλλα βλεπω πολυ κραξιμο τρωει.

αν σου αρέσει το cod γενικά αν είχες πάρει κάνα τίτλο μετά το 19 black ops η vanguard τότε να το πάρεις με κλειστά μάτια για εμένα.

το interface του για εμένα είναι μάπα αλλά οκ .έχουν κάνει κάτι περίεργο με το ξεκλείδωμα όπλων το οποίο σε βάζε με το ζόρι να παίξεις με κάποια άλλα όπλα ώστε να σου ανοίξει. πράγμα που κάνω με όπλα που δεν θα έβαζα ποτέ.

γενικά είναι λίγο έως αρκετά κάτω από mw 19 αλλά ανώτερα από τα δύο επόμενα.

Αρα αν δεν σε χαλανε τα 45 ευρω παρε να παιζουμε κανα παιχνιδ7 ολοι μαζι

• Like 1

Καλησπέρα σας. 'Εχω μπει στο μενού του παιχνιδιού και όταν πηγαίνω στο campaign , το παιχνίδι κάνει επαννεκίνηση. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η επαννεκίνηση;
Αν γνωρίζετε κάτι, στείλτε μου τις απόψεις σας εδώ. 
Σας ευχαριστώ!!!

To pc μου εχει τα εξής:
msi z590 pro wifi
i5 11400
rtx 3060 ti
16 gb ram

10 ώρες πριν, kinitos είπε

αν σου αρέσει το cod γενικά αν είχες πάρει κάνα τίτλο μετά το 19 black ops η vanguard τότε να το πάρεις με κλειστά μάτια για εμένα.

Μου αρεσει απλα το warzone το βαριεμαι.
Διαβασα οτι δν κανουν και τρελα απντειτ στο κανονικο μουλτιπλειερ σε σχεση με του 19 για αυτο δν το εχω τσιμπησει ακομα και τωρα με  την προσφορα.
Του 19 το ειχα παρει πρωτη μερα και κρατησε αρκετο καιρο συντροφια ακομα και μετα τα δυο επομενα τα οποια δν τα πηρα ποτε και γιαυτο ελεγα να παω στο τωρινο αλλα δν ξερω θα το σκεφτω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...